Misko gsxf750 0 Napisano Maj 11, 2016 U prolazu, 10 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki Gsxf750 Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1957 Napisano Maj 11, 2016 Drug član, 2912 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan lep Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misko gsxf750 0 Napisano Maj 11, 2016 U prolazu, 10 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki Gsxf750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Maj 11, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Super izgleda, verujem kad bi ga videli uživo da je još lepši Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misko gsxf750 0 Napisano Maj 11, 2016 U prolazu, 10 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki Gsxf750 Prijavi odgovor kao problematičan Imao isti model pre njega samo 1999 god presao sa njim 28000 prezadovoljan sam bio...nadam se da ce i ovaj sluziti jer je u extra stanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misko gsxf750 0 Napisano Maj 11, 2016 U prolazu, 10 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki Gsxf750 Prijavi odgovor kao problematičan Imao isti model pre njega samo 1999 god presao sa njim 28000 prezadovoljan sam bio...nadam se da ce i ovaj sluziti jer je u extra stanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 185 Napisano Maj 11, 2016 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f, Tomos APN 6, Tomos A35 Prijavi odgovor kao problematičan Мотор је супер! Ниси далеко никако. Придружио си нам се,па се видимо! Не одустај! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misko gsxf750 0 Napisano Maj 11, 2016 U prolazu, 10 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki Gsxf750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ;)Nadam se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Maj 11, 2016 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Voziiiiii Misko xaxaxaxaxa. Prelep motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soNee 46 Napisano Maj 11, 2016 U prolazu, 98 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: GSX600F Prijavi odgovor kao problematičan Jevta Novi SadNemanja Zemun rboban - Obrenovac Vjeko Kraljevo Zeka Vrnjačka Banja Tatkonadzeja BeogradsoNee Beograd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soNee 46 Napisano Maj 14, 2016 U prolazu, 98 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: GSX600F Prijavi odgovor kao problematičan Danas nastelovani karburatori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1056 Napisano Maj 15, 2016 Drug član, 3016 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Na koliko je smesa? A iglice sibera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Maj 15, 2016 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Napisao sam u drugoj temi za ovaj problem ali nema odgovora. Problem je u tome da kad je motor na nekih 4000 rpm pa do nekih 5000 rpm nema veze da li stoji ili je u pokretu se javlja neki rezak rezonantan zvuk odprilike ispod rezervoara. Pokusao sam da provali sta je, ali koliko vidim sve je pricvrsceno i na mestu.Video sam da su isti problem imali bas ljudi koji voze katanu. Snimicu zvuk pa cu okaciti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1056 Napisano Maj 15, 2016 Drug član, 3016 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Jos te to muci... Probao bez rezevoara??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Maj 15, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Moguće da neka žabica ne drži ili je tako neka glupost. Ajde postavi snimak što pre da čujemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Maj 15, 2016 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Postavicu zvuk a postavio je i Surb zvuk u temi on je imao taj problem isto, Odprilike tako nesto. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/112373-gsx-750-f-cudan-zvuk/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1957 Napisano Maj 15, 2016 Drug član, 2912 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Vikend 21-22 lepše vreme nego 28-29. Koji da se okupljamo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soNee 46 Napisano Maj 15, 2016 U prolazu, 98 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: GSX600F Prijavi odgovor kao problematičan Na koliko je smesa? A iglice sibera? Ne znam na koliko su,drugar mi je stelovao.. jbga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tatkonadzeja 141 Napisano Maj 15, 2016 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Po ovoj nekoj prognozi koju ja pratim oba vikenda ce biti suncano i toplo http://www.accuweather.com/en/rs/belgrade/298198/may-weather/298198 A 21.-22. ja ne mogu tako da sto se mene tice 28.-29. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Maj 15, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ne mogu da ubodu više od 5 dana unapred. I ja sam za zadnji vikend. A zvuk je definitivno neki metal o metal, skini oklope i redom pregledaj sve dok ne otkriješ. Može biti milion nekih gluposti koje rezonuju na tim obrtajima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1056 Napisano Maj 15, 2016 Drug član, 3016 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam za zadnji vikend! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Maj 15, 2016 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ne mogu da ubodu više od 5 dana unapred. I ja sam za zadnji vikend. A zvuk je definitivno neki metal o metal, skini oklope i redom pregledaj sve dok ne otkriješ. Može biti milion nekih gluposti koje rezonuju na tim obrtajima. Pa moracu sto kazes da krenem da skidam redom, samo se bojim da nije lanac bregaste ili sta drugo u motoru. To se cuje samo na tih 4000 rpm inace ovako ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Maj 15, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Prilično sam siguran da nije lanac, pre će biti neki šraf ili komad metala koji je zapao negde. Rasuraj što pre dok je ovo slinavo vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Maj 15, 2016 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Vala bas da znas da je slinavo vreme ako nam bude ovakva sezona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 185 Napisano Maj 15, 2016 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f, Tomos APN 6, Tomos A35 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sve podredio poslednjem vikendu u ovom mesecu. Vreme je strašno loše.ako bude vreme kao danas i juče, neće biti ništa od viđenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...