JevtaNS 1905 Napisano Februar 20, 2020 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, laki996 je napisao: 1. Fali mi levi drzac noge za suvozaca. Zvao sam nekog ko prodaje delove i rekao mi je cenu od 60e Proverim da li imam i javim sutra ako se ne varam 20-30 evri bilo za par. Ili još bolje javi se sutra pre podne 0641433382 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10639 Napisano Februar 20, 2020 Hronični Motociklopata, 7382 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da svarim da neko traži 60eura za fuzaster suvozača od GSXF-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1269 Napisano Februar 20, 2020 Drug član, 834 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima. Od skoro sam vlasnik gsxf 600 motora (kupio sam ga od Dzony93) i imam par pitanja, pa ko je voljan da pomogne, unapred mu se zahvaljujem. 1. Fali mi levi drzac noge za suvozaca. Zvao sam nekog ko prodaje delove i rekao mi je cenu od 60e . Naravno da ni u ludilu ne bih dao tolike pare za samo jedan drzac, koji je pri tom i star 20 godina. Imam i opciju da mi ga neki poznanik napravi , ali bih radije da se ne mlatim sa pravljenjem, vec da nadjem originalan, pa ako imate neku informaciju gde bih mogao da nabavim, po normalnoj ceni, bio bih vam zahvalan. 2. Desilo mi se proslog vikenda da se motor ugasio i jedva je upalio. Konkretnije, radio je nekih 15 - 20 min, probao sam ga na parkingu, i dok sam stajao, u leru, dao sam gas do nekih 6000 obrtaja i, kada sam pustio rucicu, motor se ugasio. Dok sam ga palio sam primetio da je rucica za podesavanje dotoka goriva ostala na PRI i negde sam procitao da se motor moze ugasiti ako do njega dolazi previse goriva (sto mislim da se u ovom slucaju i desilo). Okrenuo sam je na ON i nakon duzeg verglanja je jedva upalio. Nakon toga je lepo radio. Da li je moguce da se zbog rucice desio ovaj problem? 3. Na motoru se nalaze xenoni sa projektorima (mislim da je tacniji opis bi-xenon, jer imam dva projektora od kojih su oba i za kratko i dugo svetlo). Da li cu moci da ga registrujem sa tim ili cu morati da vracam fabricke farove? 4. Da li mozete da mi preporucite nekog proverenog majstora u Nisu? Nov sam u svemu ovome i generalno ne baratam bas najbolje mehanikom, tako da ne bih voleo da me neko zavlaci ili da mi radi neke stvari koje nisu neophodne samo da bi mi uzeo novac.Mislim da ja imam fuzaster, treba da ga nadjem samo, kod suzukija su isti i levi i desni, u medjuvremenu okači sliku tog koji imas pa da uporedimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Februar 20, 2020 Drug član, 3002 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da njemu treba kompletan nosac, bar bi rekao po ceni koju su mu trazili...Sent from my moto e5 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lošmi_WayOfLife 169 Napisano Februar 20, 2020 JEDAN ŽIVOT - DVA TOČKA - BEZBROJ SITUACIJA, 130 postova Lokacija: Beograd-Kula Motocikl: Honda - VFR 800 V-tec Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Biker-Boy je napisao: Ne mogu da svarim da neko traži 60eura za fuzaster suvozača od GSXF-a Meni prosle godine, za lancobran (komad plastike) trazili 40e.. i to ima dvojica-trojica koji imaju katanu u delovima i bukvalno svi iste cene furaju.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki996 19 Napisano Februar 24, 2020 U prolazu, 16 postova Lokacija: Holandija Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam u guzvi proteklih dana, pa sam tek sada video poruke. Drzac za nogu (vidim da ga zovete fuzaster ) cu uspeti da nabavim. Ukoliko ne uspem, javljam se @JevtaNS ili @stilgar . Videcu pre isteka registracije da svratim do nekog tehickog da se informisem o xenonima, nego rekoh ako neko ima informaciju iz prve ruke, posto ga Dzoni nije registrovao, nego prethodni vlasnik u Novom Sadu. A evo kakav mi fuzaster treba i sta mi fali, ali sam se vec cuo sa Dzonijem oko toga, koga, usput, mogu samo da pohvalim, jer imam super iskustva sa njim prilikom kupovine motora. Bio je fer i korektan i trudio se da resi "problem" oko prenosa, jer se sve malo zakomplikovalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1269 Napisano Februar 24, 2020 Drug član, 834 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Evo kakav imam, pa ako odgovara dogovorićemo se. Fuzaster je nov ne montiran. Sifra mu je suz#43511/521-40-C00 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1905 Napisano Februar 25, 2020 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Originali su prednji od GSX 750 F Crni i sivi su zamenski. Ja sam imao par vrsta pa kominovao Javi se ako ti nešto odgovara pa da probamo da se ogovorimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Februar 25, 2020 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Meni treba nosač prednjeg levog nogostupa od novijeg modela (mislim da je 2003+) pa javite ako čujete da neko ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1783 Napisano Februar 25, 2020 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan A meni izduvna grana 4 u 1 komplet a da pase na gsx750 f 1990 model (katana druga gen.) ako neko ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iggy. 3 Napisano Februar 25, 2020 U prolazu, 34 postova Lokacija: Bacinci Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Imas na aliexpresu oba fuzastera za 15e...samo sto je trenutno rizicno porucivati robu iz Kine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Februar 25, 2020 Drug član, 3002 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Imas na aliexpresu oba fuzastera za 15e...samo sto je trenutno rizicno porucivati robu iz Kine.Zasto je rizicno?Sent from my moto e5 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10639 Napisano Februar 25, 2020 Hronični Motociklopata, 7382 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Zato što ko zna kad će ti stići Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Februar 26, 2020 Drug član, 3002 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ja narucio zmigavce, stigli za nedlju dana...Sent from my moto e5 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Februar 26, 2020 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Meni ama baš ništa ne stiže. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iggy. 3 Napisano Februar 26, 2020 U prolazu, 34 postova Lokacija: Bacinci Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Roba mi je uvek stizala u roku od 10-20 dana ali ne znam sada zbog ovog virusa kako ide... a rizicno je upravo zbog njega jer mislim da moze preko robe da se zapati i kod nas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Februar 26, 2020 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Ja jos uvek cekam te porucene da stignu ovo je preko 3 meseca vec nema nista od njih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 9, 2020 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Inace da se zvanicno opet upisem u temu Sada vec zvanicno pazario katanu 600 2006 od druga, 21000 milja na satu Znam celu istoriju motora tako da nisam mogo da odolim. Pritom cele zime mi je stajala u garazi i sve sam se neckao da je pazarim, ali je ipak odradila svoje. Slike kroz par dana kada me ne bude mrzelo i zamenim gume, kocione plocice i odradim ceo servis 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Mart 9, 2020 Drug član, 3002 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je cuti, ocekujemo slike...Sent from my moto e5 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 10, 2020 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Inace je auspuh hondin, morace da se menja pod hitno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 3059 Napisano Mart 13, 2020 Drug član, 726 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao u staro jato . Lepo motorče i lepo da te služi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10639 Napisano Mart 13, 2020 Hronični Motociklopata, 7382 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je lepša sa tim najnovijim zadnjim farom i repom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lošmi_WayOfLife 169 Napisano Mart 27, 2020 JEDAN ŽIVOT - DVA TOČKA - BEZBROJ SITUACIJA, 130 postova Lokacija: Beograd-Kula Motocikl: Honda - VFR 800 V-tec Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, da aktiviramo opet temu malo ovde na forumu pred lepse vreme.. Kupio sam pred kraj prosle godine maglenke, koje bih hteo da montiram na gsxf, zanima me da li je neko imao maglenke i ako jeste kako i gde ih je montirao.. Naravno prihvatam i mogucnost da sam jedini kome je ova pomalo suluda ideja sa maglenkama na gsxf pala na pamet ali ajde.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Mart 27, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, Lošmi_WayOfLife said: Pozdrav drugari, da aktiviramo opet temu malo ovde na forumu pred lepse vreme.. Kupio sam pred kraj prosle godine maglenke, koje bih hteo da montiram na gsxf, zanima me da li je neko imao maglenke i ako jeste kako i gde ih je montirao.. Naravno prihvatam i mogucnost da sam jedini kome je ova pomalo suluda ideja sa maglenkama na gsxf pala na pamet ali ajde.. Busis ram. Na isto mesto mozes posle i slajdere da stavis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Mart 27, 2020 Drug član, 3002 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Vozis motor po magli?Sent from my moto e5 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...