Nemanja_zem 1051 Napisano Jun 28, 2019 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Priča oko ulja se svodi na to da svako ima svoju teoriju. Ako si lenj oteraj kod majstora da menja on Ne znam koliko prelaziš, ali verujem da većina menja ulje jednom ili dva puta u sezoni. Za toliko možeš da izdvojiš vremena. Ili se provozaj do bg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Jun 28, 2019 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Samo da pitam da li će biti neko okupljanje i jesu li one majce u najavi blizu da budu gotove? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3604 Napisano Jun 28, 2019 Malinar u pokusaju, 1716 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Nemanja_zem said: Priča oko ulja se svodi na to da svako ima svoju teoriju. Ako si lenj oteraj kod majstora da menja on Ne znam koliko prelaziš, ali verujem da većina menja ulje jednom ili dva puta u sezoni. Za toliko možeš da izdvojiš vremena. Ili se provozaj do bg Uglavnom menjam ulje max 2 puta u sezoni, ali ona varijanta danas-sutra, ne stignem i predje 8 000 km. I mene zanima da li su majice i dalje aktuelne, ja sam zainteresovan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Jun 28, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan Bice majice nego non stop negde jurim nikako da stignem. A I cekam da se okvirno dogovorimo za okupljanje par nedelja unapred pa da krenem sa realizacijom. Idemo na to da ne budu skuplje od 500 din, da to bude maksimum. Prosle godine je bilo okupljanje blizu Lazarevca negde krajem avgusta kad je vecina bila u Srbiji. Jel razmisljao neko o lokaciji ovogodisnjeg okupljanja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Jun 28, 2019 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Može onda sada neko druženje ne vezano za majce. A, one kad budu gotove, budu. Ja sam za! Ako to sada ne bude moguće, može onda avgust. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spasoje87 41 Napisano Jun 30, 2019 U prolazu, 92 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Hayabusa gsx1300R Prijavi odgovor kao problematičan Drugat je Pao sa 600f 2002 Tako da ako treba delova Pitajte ako vam nesto treba Nece da ga popravlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pepedjapa 17 Napisano Jun 30, 2019 U prolazu, 61 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: Suzuki GSX750F i Kawasaki ZR7 Prijavi odgovor kao problematičan Meni treba rukohvat, pozadi da se drzi suvozac. Kupio mog F-a bez njega. Ako je ostao citav, kupio bih ga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spasoje87 41 Napisano Jun 30, 2019 U prolazu, 92 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Hayabusa gsx1300R Prijavi odgovor kao problematičan Jeste Plave boje je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spasoje87 41 Napisano Jun 30, 2019 U prolazu, 92 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Hayabusa gsx1300R Prijavi odgovor kao problematičan 062 1164737 Nemanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Jun 30, 2019 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Duša me boli kad vidim ovako skršen motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spasoje87 41 Napisano Jun 30, 2019 U prolazu, 92 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Hayabusa gsx1300R Prijavi odgovor kao problematičan Takodje i Far (američki ) je ceo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pepedjapa 17 Napisano Jun 30, 2019 U prolazu, 61 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: Suzuki GSX750F i Kawasaki ZR7 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno :-) Koliko para za drzac, a koliko za far? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pepedjapa 17 Napisano Jun 30, 2019 U prolazu, 61 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: Suzuki GSX750F i Kawasaki ZR7 Prijavi odgovor kao problematičan Spasoje, kako ti je drugar? Motor deluje prilicno slomljen :-( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pepedjapa 17 Napisano Jun 30, 2019 U prolazu, 61 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: Suzuki GSX750F i Kawasaki ZR7 Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi slavina za gorivo, za malo da nju zaboravim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lošmi_WayOfLife 169 Napisano Jul 1, 2019 JEDAN ŽIVOT - DVA TOČKA - BEZBROJ SITUACIJA, 130 postova Lokacija: Beograd-Kula Motocikl: Honda - VFR 800 V-tec Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko drzac za telefon na katani, moze li koja slika kako je montiran? 2000god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Jul 1, 2019 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, Milos_gsxR je napisao: Ima li neko drzac za telefon na katani, moze li koja slika kako je montiran? 2000god. Poručio sam ovo, javljam kad stigne 10CM Bicycle Handlebar Extended Bracket Headlight Mount Bar Computer Holder Bike Lamp Flashlight Support Extender Carbon Fiber-in Bicycle Handlebar from Sports & Entertainment on Aliexpress.com | Alibaba Group WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1904 Napisano Jul 1, 2019 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Različito je 600 i 750 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lošmi_WayOfLife 169 Napisano Jul 1, 2019 JEDAN ŽIVOT - DVA TOČKA - BEZBROJ SITUACIJA, 130 postova Lokacija: Beograd-Kula Motocikl: Honda - VFR 800 V-tec Prijavi odgovor kao problematičan pre 29 minuta, JevtaNS je napisao: Različito je 600 i 750 E to nisam znao, izvinjavam se.. Za 600ccm mi treba nosac.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spasoje87 41 Napisano Jul 1, 2019 U prolazu, 92 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Hayabusa gsx1300R Prijavi odgovor kao problematičan On 6/30/2019 at 8:21 PM, Pepedjapa said: Spasoje, kako ti je drugar? Motor deluje prilicno slomljen :-( On je nekako promašio znak i prosao skoro bez ogrebotine. Sto se tice nosača poslanicu ti fotku sutra sa hayabuse Jer mu i je gsxf u garaži a isti su nosac i telefona 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6040 Napisano Jul 1, 2019 Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da dodam za slupanog gsxf-a. Odradio sam kolegi na motoru sve sto je moglo. Vile komplet, lezajevi u vratu, prednje celjusti sa novim klipovima, zadnje zamena gumica. Sve prano u ultrazvucnoj kadici. Pumpa orednje takodje sve novo. Teflon creva nova, komplet karburatori sredjeni i skinuta blokada. Lezajevi tockova... Motor uradjen da se narednih godina momak slatko navoza, ali nazalost, ode motor u kobasice. Sreca u nesreci, pa je on prosao bukvalno bez ogrebotine. Full oprema odradila posao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 3059 Napisano Jul 1, 2019 Drug član, 726 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Bitno da je on dobro sve ostalo se da nadoknaditi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Jul 2, 2019 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Baš tako, kupiće drugog kad bude hteo. Jel bi prodao creva kočnice i koja bi cena bila? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Jul 2, 2019 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, Milos_gsxR je napisao: Ima li neko drzac za telefon na katani, moze li koja slika kako je montiran? 2000god. NEW Motorcycle Phone Holder With USB Charger Mobile Phone Holder for Electric Car Motorbike Mountain Bike Holder Z07 Drop ship-in Mobile Phone Holders & Stands from Cellphones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Odlican je, slikam cim budem u prilici danas... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spasoje87 41 Napisano Jul 2, 2019 U prolazu, 92 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Hayabusa gsx1300R Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Nemanja_zem said: Baš tako, kupiće drugog kad bude hteo. Jel bi prodao creva kočnice i koja bi cena bila? +381 63 511074 Kristijan Prednja su pancirna zadnja su obična On je u engleskoj Pa kaze da zoves Kristijana Kod njega je motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Jul 3, 2019 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Potreban mi je savet u vezi zadnjih plocica za kocenje. Vreme je da se menjaju a ne mogu nikako da se odlucim za koje Organic ili Sinter, izmedju ove dve gledam: MOTOBIKESHOP.RS MOTOBIKESHOP.RS Narucio sam i pancirno crevo za zadnju uskoro mi stize, stil voznje je touring, po nekad volim malo agresivnije... Voleo bih da sacuvam sto vise diskove ukoliko je to moguce ali ne zelim da zbog toga ne hvata lepo... Sta preporucujete?? edit: Mozda je najbolje neke polu-sinter da gledam ali na ovom sajtu imaju samo ova 2 modela? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...