milomir22 3541 Napisano Maj 10, 2019 Malinar u pokusaju, 1696 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Ta vakum slavina ode na 90% motora starijih od 15 godina, stavis neku mehanicku i miran si, samo jebada sto mora stalno da se okrece. @Pingvin37 Sta uradi s dihtunzima, koji je procureo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spasoje87 41 Napisano Maj 10, 2019 U prolazu, 92 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Hayabusa gsx1300R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na mom gsxf zalio slavinu i stavio lovato električnu slavinu. 10€ i sve muke sveta rešene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pepedjapa 17 Napisano Maj 11, 2019 U prolazu, 61 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: Suzuki GSX750F i Kawasaki ZR7 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, stajanje ubija svaki motor, samo sto su meni pustili i karburatori, pa mi je oko 200-300g ulja otislo u karter, pa novo ulje i filter 6000din, u ponedeljak ga teram da se odrade karburatori komplet, ultŕa zvucno ociste, zamene iglice i sinhronizuju 80e i da vidim sta cu sa slavinom, ako imam srece da se samo zaprljala jer rezervoar nije najcistiji i da detaljno ciscenje resi problem, ako ne u problemu sam dok mi ne stigne set iz luisa da se reparira. Vec nedelju dana nisam seo na motor i pocinje kriza polako :-( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pepedjapa 17 Napisano Maj 11, 2019 U prolazu, 61 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: Suzuki GSX750F i Kawasaki ZR7 Prijavi odgovor kao problematičan Vec znam za tu el. slavinu i ona je opcija, ali zadnja, jer i ja volim da mi je sve fabrika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Maj 11, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan 16 hours ago, milomir22 said: Ta vakum slavina ode na 90% motora starijih od 15 godina, stavis neku mehanicku i miran si, samo jebada sto mora stalno da se okrece. @Pingvin37 Sta uradi s dihtunzima, koji je procureo? Jos nista oko toga. Bice, uradicemo, kazu ljudi to je zimski posao samo teraj ti to za sada. Ja teram, I ne pametujem vise... Take it or leave it... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3541 Napisano Maj 11, 2019 Malinar u pokusaju, 1696 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Mudra odluka. Iako se zakrmaci, ne izbaci on tu veliku kolicinu ulja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Maj 13, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan Malo bio slobodan ovaj vikend... Sive bi bii modeli sa mnogo boljim kvalitetom majice i vodenim zigom, dok su ove crne buvljak fazon al naravno sito stampa u pitanju na 100% pamucnim majicama al osrednjeg kvaliteta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tatkonadzeja 141 Napisano Maj 13, 2019 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Meni se ove sa agregatom bas svidjaju. Sve 3 varijante. Bravo Milutine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spasoje87 41 Napisano Maj 13, 2019 U prolazu, 92 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Hayabusa gsx1300R Prijavi odgovor kao problematičan Kako i koliko da ti uplatim za jednu sa agregatom i jednu bez? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Maj 13, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan Za pocetak da vidimo ko bi uzimao. Pa moze da se uradi. Dakle samo za ljubitelje i kolege sa foruma. Iskreno ova bez agregata bi sigurno bila jeftinija i brze bi se uradila, pa bih da krenemo od nje, da vidimo za pocetak ko bi uzeo. Cenim da bi izrada bila po majici od 500 do 700 dinara maksimalno. Odnosno cena stampe za obe je ista, al ovakav tip majica sa agregatom je skuplji. Al moze i to da se uradi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spasoje87 41 Napisano Maj 13, 2019 U prolazu, 92 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Hayabusa gsx1300R Prijavi odgovor kao problematičan Jeste da vise ne vozim F ali kao što se vidi iz profilne slike i dalje je u srcu Obavezno mene racunaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8009 Napisano Maj 13, 2019 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Odlično izgledaju! Gledaj da majica bude kvalitetna, da se ne deformiše i "iskezeči" pa neka je i malo skuplja, a bilo bi dobro da ubaciš i belu. Uzeo u bih treću odgore u obe boje (crna i siva). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1849 Napisano Maj 13, 2019 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Preporuka za majice.Nije pamuk nego neka jevtinija varijanta aktivnog materijala- http://www.ultrafashion.org/proizvodi/index.php?www=onestoppromosolution.com&Lg_ID=1&Page_ID=8&Category_ID=TX&Subcategory_ID=0&Item_ColorGroup=50.022&search=¤t_page=0&parent_page=0 Taj model sa mašinom ekstra izgleda ali štampe tog tipa kada je velika površina znaju da budu neprijatne za nošenje kao kesu da si obukao. Ja bi neku ali još ne znam koju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Maj 13, 2019 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan I ja ću nešto od ponude uzeti. Samo da malo promislim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Maj 13, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi poenta je da ako radimo majice radimo jedan od ovih modela svi zajedno. Ja sam izlozio 5 primera koji su mi prvi pali napamet. Preskupo bi bilo da radimo sve svakom ko sta zeli u odredjenoj velicini posto je u pitanju sito stampa koja je bolja od kojekakvih plasticnih nalepnica na stampacu u fotokopirnici. Moj je predlog da uradimo neku od ove 2 crne, em je ok stampa i ok majica. Dakle radimo na veliko, na komad bi to izaslo mnogo skuplje i realno, ne isplati se... Ako se pokaze ok, mozemo posle neku od ovih sivih modela. Za ove crne znam da je majica oko 300 din i stampa od 200 do 400, zavisi, posto ima dve boje. Dakle od 500 do 700 dinara. Za svaku majicu se radi priprema za stampu otvara se sito i to sito kosta, nemoguce je da uradimo ko u fotokopirnici ko sta zeli, bar ne za sada. A i te iz fotokopirnice su previse plasticne a skupe. Vidim ima nas koji ocemo da radimo, samo da se dogovorimo koje radimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1849 Napisano Maj 13, 2019 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja u svakom slučaju bez mašine pošto to na meni bude mašina od buse 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3541 Napisano Maj 13, 2019 Malinar u pokusaju, 1696 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Ne vozim katanu, ali cu kupiti majicu za koju god da se odlucite. Svidjaju mi se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spasoje87 41 Napisano Maj 13, 2019 U prolazu, 92 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Hayabusa gsx1300R Prijavi odgovor kao problematičan 29 minutes ago, JevtaNS said: Ja u svakom slučaju bez mašine pošto to na meni bude mašina od buse Sta i ti si prešao na Hayabusu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3541 Napisano Maj 13, 2019 Malinar u pokusaju, 1696 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Ne, nego mu stomak razvuce majicu, pa duplira zapreminu agregata na slici. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Maj 13, 2019 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna slicka GSXF klana 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2844 Napisano Maj 14, 2019 Drug član, 692 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan @Pingvin37 kolega svaka čast za inicijativu . Evo i ja da se zapljunem za majicu. Meni su sve varijante lepe, pa uzimam koja god da se radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Maj 15, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan Super, radicemo onda ove crne jednostavnije za pocetak posto vidim da nema mnogo zainteresovanih. A nadam se i sive sa agregatom u toku leta ako se neki probude malo. Nego fali jos malo kolega, mnogi su protutnjali ovde pitali za majice davali predloge a kad se nesto radi nema ih. Gde ste bre ljudi . Ako ima jos neko nek se javi u skorije vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3541 Napisano Maj 15, 2019 Malinar u pokusaju, 1696 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Ako treba spisak, da se upisemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Maj 16, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan Za sad nas 5 koliko znam hoce ove crne GSXF Katana. Ostalih par kolega ili sive ili se premisljaju jos. Cim nam se pridruzi jos par kolega polako pocinjemo sa realizacijom plana i spisak za velicine. Nadam se da hoce. Velicine su od S do XXXL. Medjutim majice su takvog kroja da bih slobodno mogao broj veci da se uzme ko ne voli bas uz telo. Dakle nisu siroke uopste, al nisu ni preuske, naravno. Dakle normalno strukirane. Domaca proizvodnja, proizvodi ih Velebit, taj je pamuk u pitanju. Ko je kupovao u Velebitu nesto sebi ili za decu, zna sta je u pitanju. Nema jeftinijeg a kvalitetnijeg materijala, osim bas na veliko, al to pricamo o ciframa izmedju 100 i 1000 komada. Danas mozete videti gomilu domacih bajkerskih brendova. Jos jednom da ponovim stampa je sito. Dakle kvalitetnija i bolja od onih obicnih nalepnica iz fotokopirnica i stamparija. Dakle majice skroz ok za tu cenu. Trenutni spisak: @Spasoje87 @JevtaNS@milomir22 @max80 @Pingvin37 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3541 Napisano Maj 16, 2019 Malinar u pokusaju, 1696 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Meni xl koju god semu odaberete, a ako budete radili u 2 razlicite varijante, uzeo bih obe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...