Jump to content

Moto Zajednica

max80

Članovi
  • Broj tema i poruka

    637
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

1 Pratilac

O članu max80

  • Rođendan 29.10.1980.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Yamaha FZ6S na drumu, Suzuki GSX750F u srcu

Poslednji posetioci profila

2491 profile views

max80's Achievements

Zainteresovan

Zainteresovan (3/6)

2,4k

Reputacija u zajednici

  1. Jbg od kako smo pobedili, prvi put, prošle godine u fudbalu više nas ne zovu . Mislim da je ova manifestacija nepravedno potcenjena. Već bi valjao neki info, a i da nas bude više nego prošle godine. Dedamrazijade sam neke propuštao, ovo ne. Pratim dešavanje i radujem se druženju. Nadam se da ću biti u BGu
  2. Šta je skupo je relativna stvar. Na motorima ništa nije jeftino, pa to dosta i diktira cenu. 6 godina se slatko navozao sa ovakvim motorom, 2000 godište, a znam još dosta njih koji se i dalje voze i nemaju nameru da prodaju. Za konkretan model ovako vizuelno deluje dobro, sve ostalo treba proveriti, kao što su kolege rekle. Najviše volim te koji garantuju za kilometražu. Majstore vidim te prvi put, verovatno i poslednji nema šta da mi garantuješ možeš samo da mi dokažeš ili ne. Ostalo je šuplja priča. Ja sam prodao svoj prošle godine u top stanju, bez bilo kakvih ulaganja za 1.800 evra, do oglasa nije ni stigao. Inače idu do 2000 evra, ali mora da bude maksimalno očuvan kao moj, plus da potrošni delovi budu delom novi, a delom daleko od zamene. Ako naletiš na takav primerak 750, što nije lako, kupuj bez da trepneš, jer ne postoji bolji motor tog godišta, te klase i kubikaže, za te pare.
  3. Malo pre naleteh kod mene u kraju. Nova pomoć na putu, rade samo motore, ništa se ne plaća unapred. Kada se desi sranje voze za 50 din, posle 20h besplatno. Pokriven ceo BG. Ulepšali mi veče
  4. Ovime si bukvalno precrtao CF. Kinezi su se pojavili kao alternativa polovnim motorima i ljudi ih sve više kupuju i zadovoljni su. Opet naš mentalitet je takav da kada postanu polovni neće moći da pariraju ni cenom, ni potražnjom za Japancima, Nemcima... Možda se nekada i to promeni, u narednoj deceniji sigurno neće.
  5. Evo linka teme. Ja sam uzeo AMSS baš povučen iskustvom koji se desio sa ovom instant firmom. Bio je dobar popust na sajmu, sada ne znam šta bih ti predložio. Zavisi od tvojih želja i potreba.
  6. Društvo, da li je neko skoro išao i da li zna kakav je put od Ljubovije do Soko Grada i da li može posle da se produži za Osečinu, ako ima puta i ako nije neki krš ili makadam. Google daje neku opciju, biću na vožnji u tim krajevima, pa bih posetio.
  7. Za ekipu koja ide na Bigar, idite na drugi ulaz, prođe se glavni ulaz i parking koji je uvek pun, kilavo čak i za motore. Drugi ulaz je nekim 200m niže i odmah pored puta. Tu nije parking, ali može da se poređa 7-8 motora ispred ulaza. Tu su i čike koje će vam čuvati motore i opremu, a možete i sa njima direktno da pregovarate za ulaz, po akcijskoj ceni. Ovo vam nisam rekao. Lep provod i suv put
  8. Ukratko u Srbiji šlep do 140km (računaju oba pravca), još 2 šlepa do 40km i 2 asistencije na putu (zamena gume, paljenje kablovima...). U celoj Evropi šlep do prvog servisa koji može da reši problem, u slučaju udesa šlep do kuče. To je konkretno za ove što sam uzeo. Ima još par paketa drugačijeg zadržaja, ali ovo mi je bio najbolji odnos cene i kvaliteta.
  9. Uplatio danas porez Marfiju. Iskoristio sajamski popust i uplatio i za auto i motor Super paket kod AMSS. Nije idealno, ali nije ni loše za prvu pomoć. Za dva vozila, dva paketa, ukupno 4.200 din. Cena skroz korektna.
  10. @JevtaNS hvala za info, koji barem što se tiče Srbije menja stvari. Onda je ovo bolja ponuda od AMSS, jer mogu dva vozila na isti paket. Za inostrani paket ovaj besplatan šlep koji je naveden, je ograničen iznosom. A evo sada apsurda. Ove sam baš zvao kao i još par koje sam naveo i fokus mi je bio na motorima. Ovde mi se javila starija gospođa koja ne da mi nije rekla za dodatak, nego mi je rekla da motore ne rade uopšte. Toliko o poslovnosti i o tome da takvi neki treba da me pomažu negde u zabiti. Nisam nikada koristio, mada se raspitivao par puta i uvek mi je Atlas delovao najprofesionalnije. E sada paketi i cene su im takvi da nisu u skladu sa mojim potrebama. Konkretno za motor malo mi je suludo da internacionalni paket ne pokriva i Srbiju.
  11. Ako ne planiraš dalje motorom, onda ima smisla. Kod njih je članarina faktički kupovina paketa. Isto samo se drugačije vodi Posebno za auto, posebno za motor. Tako je kod svih. Samo je Vozzi imao moto dodatak, ali je to značilo da sa jednim šlepom si iskoristio paket i za auto i za motor. Ovde su dva nezavisna paketa i pa šlepovanje jednog vozila, ne isključuje mogućnost naknadnog šlepa i motora recimo.
  12. Opet AMSS. 4000 din, odnosno 3.600 din online, bez ograničenja. Za motor sigurno najpovoljnija opcija, a verujem i za automobile, tu mi nije bio toliki fokus.
  13. A čitam ovu patetičnu objavu Vozzi i povraća mi se. Pazi njih neko zloupotrebio. Pa jedini koji su to radili su oni. Nisu oni dunsteri da ne znaju da saberu i šta nude i koliko im ostaje. I da su pogrešili lako i brzo bi uvideli, a ne držali takvu ponudu godinama. Znači matematike je bilo, ali mnogo više pohlepe i bezobrazluka jer ljudima koji su vozili za njih nisu plaćali godinu i više. Mene su uradili za pola paketa, njih za par desetina hiljada evra, koje su stavili u džep, a ljude zavili u crno. Na stranu i svoje zaposlene što su ispalili. Dakle sve im ....(znate već šta). Jasno je da je platforma napravljena sa tim ciljem od početka. Bili su dobri dok su navlačili ljude. Poznat primer kod nas Dafina, Jezda...Ko je u početku imao potrebu da ih koristi dobro je prošao. Kada su dostigli vrhunac uplata i dugova, katanac u bravu, mission complete.
  14. Može, ali opet posle neće neko vreme, pa uzmi sve u zbir. Moj primer je da mi ništa nije stalo u inostranstvu 10+ godina. Odem par puta godišnje dalje, EX YU računam kao lokal i tu ću se lako snaći. Možda stane i ove, ali sigurno opet neće duže vreme. Uzmimo primer Atlas da se 10 godina plaća izađe blizu 2000 evra. Za te pare mogu 5 puta da vratim motor ili auto od preko i to da sam organizujem, a toliko puta mi sigurno neće trebati. Ali opet nemamo svi iste potrebe, zato i postoji više paketa. Ko ide često preko on možda i ima računicu. Slažem se da treba imati zato kažem da AMSS podmiruje moje potrebe, a verujem i većine na forumu.
  15. Možda bude nekome od koristi, istraživao sam šta dalje oko pomoći na putu. Razmatrao samo Atlas i AMSS kao firme sa najdužom tradicijom. Pogledao i Tesli i AMC. Elem ono što svi želimo povratak sa bilo koje tačke Evropa i SRB ima samo Atlas, a da je bez bilo kakvog uslova, ali košta 10.000 din. Za motore imaju SRB i Evropa odvojeno ko hoće da spoji da bude ful pokriven još 11.000 din. Dakle za auto i motor 21000 din, kod Atlasa šlep bez uslova do kuće. Lepo ali skupo, baš nema računice. Ni motor ni auto mi nikada nisu stali u inostranstvu i da se desi za do 500 evra će me vratiti privatnik, da krene iz Srbije direktno po mene. Ovako recimo da plaćam pomoć godinama da bih možda jednom koristio izađe me 5 puta skuplje. AMSS ima pakete koji su isti i za motore. Ima za 7.500 din, važi za Evropu, ali vraćaju do kuće samo u slučaju udesa ili kvara koji ne može da se reši za 7 dana. U SRB nema ograničenja. Elem sranje. Ono što ću verovatno uplatiti pred prvi veći put je AMSS paket od 3000 din, ima 10% popusta online. U SRB šlep do 140km u Evropi do prvog servisa, do kuće u slučaju udesa. Nije idealno, ali znači za prvu pomoć i svakako mogu da svarim toliko, siguran da firma neće nestati preko noći. 5400 din izađe za auto i motor.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja