Surb 66 Napisano Jul 19, 2012 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Imam i ja bocne nosace ali sam ih skinuo jer nemam bocne kofere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sava1 78 Napisano Jul 19, 2012 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Srbistan. Motocikl: Suzuki GSX 750 F koji je na prodaju. Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno lepo. Svaka cast. Moj je isti takav samo 750 cc i milislim da su nalepnice malo drugacije. Kako ide taj od 600 kad se natovari i koknes neku zenku normalne kilaze iza sebe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Jul 19, 2012 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno lepo. Svaka cast. Moj je isti takav samo 750 cc i milislim da su nalepnice malo drugacije. Kako ide taj od 600 kad se natovari i koknes neku zenku normalne kilaze iza sebe? ide lepo, nije kao kad si sam, al ubrzava solidno... mogu ti rechi samo da si komad stabilniji sa koferima natovarenim... ajde sad, postavljajte slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Jul 19, 2012 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan eto gledam jutros film kad ono u pola scene upada lik na motoru, gledam i ne verujem :takoje: film se zove "soldiers of fortune" http://www.imdb.com/title/tt1678051/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prestige 86 Napisano Jul 27, 2012 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki GXS600F Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima iskustva sa nosacima bocnih kofera. Na GSX 600F bih torbe zamenio koferima, da li neko zna gde mogu da se nabave ili naruce nosaci kofera i kojih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1898 Napisano Jul 27, 2012 Drug član, 2870 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da se okače bilo koji.Oglasi i radnje pa šta nađeš najovoljnije. Ima par oglasa za kofere koji su po meni ok. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/83220-prodajem-hitno/page__p__1335375__hl__kofer__fromsearch__1#entry1335375 http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/71004-bocni-koferi/page__p__1145899__hl__kofer__fromsearch__1#entry1145899 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DICI 0 Napisano Avgust 8, 2012 U prolazu, 5 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki Gsx600f & Suzuki DR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz svima evo i moje suzane 600 99god imam je vec 3 godine preso sam oko 20000 do sada bez vecih problema redovno odrzavanje i to je. Imam samo jedan problem hogostup. Zna neko mozda gde mogu da nadjem nogostup prednji levi, trazim vec 2 meseca i nigde nemogu da nadjem zvao sam sve otpada za koje znam i zvao 2-3 radnje nigde nemaju. Ako neko zna nek javi vozim 2 meseca sa nekim nogostupom od nekog zzr400 iz ko zna koje godine kao ciglu da imam umesto nogostupa sramota ziva:-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Avgust 8, 2012 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Pozz svima evo i moje suzane 600 99god imam je vec 3 godine preso sam oko 20000 do sada bez vecih problema redovno odrzavanje i to je. Imam samo jedan problem hogostup. Zna neko mozda gde mogu da nadjem nogostup prednji levi, trazim vec 2 meseca i nigde nemogu da nadjem zvao sam sve otpada za koje znam i zvao 2-3 radnje nigde nemaju. Ako neko zna nek javi vozim 2 meseca sa nekim nogostupom od nekog zzr400 iz ko zna koje godine kao ciglu da imam umesto nogostupa sramota ziva:-) druzhe prelep ti motor! posebno mi se svidja katana na repu! :takoje: ima u polu da se kupe mislim da je par 20E http://www.polo-motorrad.de/en/fussrasten-suzuki-oem-style-paar-ahnlich-original.html hochu ja da naruchim kad bude vishka love, treba mi desni.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DICI 0 Napisano Avgust 9, 2012 U prolazu, 5 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki Gsx600f & Suzuki DR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz svima evo i moje suzane 600 99god imam je vec 3 godine preso sam oko 20000 do sada bez vecih problema redovno odrzavanje i to je. Imam samo jedan problem hogostup. Zna neko mozda gde mogu da nadjem nogostup prednji levi, trazim vec 2 meseca i nigde nemogu da nadjem zvao sam sve otpada za koje znam i zvao 2-3 radnje nigde nemaju. Ako neko zna nek javi vozim 2 meseca sa nekim nogostupom od nekog zzr400 iz ko zna koje godine kao ciglu da imam umesto nogostupa sramota ziva:-) druzhe prelep ti motor! posebno mi se svidja katana na repu! :takoje: ima u polu da se kupe mislim da je par 20E http://www.polo-motorrad.de/en/fussrasten-suzuki-oem-style-paar-ahnlich-original.html hochu ja da naruchim kad bude vishka love, treba mi desni.. Nisu ovu druze pre 10 dana sam ih narucio iz guavere ne odgovaraju sad mi sede u garazi:-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Avgust 9, 2012 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan jesi siguran da su isti fuzasteri? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DICI 0 Napisano Avgust 9, 2012 U prolazu, 5 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki Gsx600f & Suzuki DR 600 Prijavi odgovor kao problematičan jesi siguran da su isti fuzasteri? Cini mi se da su isti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Avgust 9, 2012 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan jesi siguran da su isti fuzasteri? Cini mi se da su isti a shta tachno ne pashe? mozhda mozhe malo da se nabudzhi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DICI 0 Napisano Avgust 9, 2012 U prolazu, 5 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki Gsx600f & Suzuki DR 600 Prijavi odgovor kao problematičan jesi siguran da su isti fuzasteri? Cini mi se da su isti a shta tachno ne pashe? mozhda mozhe malo da se nabudzhi? Ovo je moj fabricki nogostup i tanji je ovaj deo koji sam obelezio za 5 mm nego kod ovog fazustera iz guavere. A posto je ovaj deo gde dolazi sraf iz dva prstena onda nemoze da se malo obradi i stanji. Da je iz jednog punog dela ko na mom fabrickom onda bi moglo da se nabudzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Avgust 13, 2012 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan kako ne bi bilo zabune, evo slika. vreme nije mereno al nije preshlo 20 min ukupno od kad sam doshao pozdravio se, obavili i otishao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Avgust 13, 2012 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se javim. Od pre dva meseca imam gsx 750f, 98 godište sa 50000km. Motor je u odličnom stanju. Pregledali su ga i u servisu, ovlašćenom Balosavi i nije bilo potrebe za bilo kakvim radom na njemu. Morao sam da zamenim ležajeve u upravljaču. Na to mi je prethodni vlasnik bio skrenuo pažnju. To je sve. Sada se trudim da uživam što je više moguće u samoj vožnji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DICI 0 Napisano Avgust 17, 2012 U prolazu, 5 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki Gsx600f & Suzuki DR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se javim. Od pre dva meseca imam gsx 750f, 98 godište sa 50000km. Motor je u odličnom stanju. Pregledali su ga i u servisu, ovlašćenom Balosavi i nije bilo potrebe za bilo kakvim radom na njemu. Morao sam da zamenim ležajeve u upravljaču. Na to mi je prethodni vlasnik bio skrenuo pažnju. To je sve. Sada se trudim da uživam što je više moguće u samoj vožnji. Daj neku sliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Avgust 22, 2012 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Gde da kupim lanac i lancanike (najjeftinije)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kola 537 Napisano Avgust 22, 2012 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: BMW R1250 GS Rallye 21 - ex: 2020 NC750x-penzionisan, CMX500-penzionisan, Suzuki gsx750F - penzionisan Prijavi odgovor kao problematičan Gde da kupim lanac i lancanike (najjeftinije)? i mene isto interesuje :-) I jos jedna stvar, cini mi se da mi suzuki trosi cca 11 litara na 100 km?!?!?! (normalna voznja, nema gasanja, 98% gradska voznja) Sta uraditi.... bez sauga se gasi nekad kad zavrnem gas dok pritiscem prednju kocnicu..... Sinhronizacija karbova i ciscenje, stimanje ventila...? Hvala i pozzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Avgust 22, 2012 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan 100% karbovi.. 11L? gori si od mene meni je bilo do 8,5L al to samo jednom uglavnom oko 7,5-8L. lanac lanchanici louis neku akciju da uhavtite. preko ima lanaca u boji za 50dolara al dok dodje ovde...samo lanac izadje 100E Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kola 537 Napisano Avgust 22, 2012 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: BMW R1250 GS Rallye 21 - ex: 2020 NC750x-penzionisan, CMX500-penzionisan, Suzuki gsx750F - penzionisan Prijavi odgovor kao problematičan Hehe, natocim pun, predjem 100 +/- km i stane 13 lit opet u njega?? ma reko mora da se salis :-) Moram rijesiti ovo sa carboivma, nervira me i sto se gasi, uvijek moram ko manijak da ulazim u krivinu sa medjugasom :D Mada poprilicno mirno radi... al eto, kad zavrsim sa karbovima javim rezultate :-) Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Avgust 27, 2012 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd' ponovo. Kada biste se odlucili da kupite nov lanac i nove gume gde biste ih kupili? POZz.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sava1 78 Napisano Avgust 27, 2012 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Srbistan. Motocikl: Suzuki GSX 750 F koji je na prodaju. Prijavi odgovor kao problematičan Za lanac i lancanike drugaru sam porucio preko Bere sa foruma. Sve je korektno dostavljeno DID lanac i prednji i zadnji zubcanik. Namontirano sve i lepo radi.A pogledaj i na Louis sajtu bilo je na popustu sve za super cenu. Za gume iskreno nemam pojma. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Avgust 27, 2012 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Avgust 27, 2012 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam pogledao u Louisu. Za moj motor (750) lanac i lancanici su 160 evra a za 600 su 135 evra. Koliko sam video razlika izmedju ova dva seta je samo u broju zupcanika i to zadnjeg koji ima 47 umesto 45 zuba, i sto je za 600 lanac duzi za dve karike. Da li neko zna sem brzine sta bih jos izgubio, da li bi bio i malo ne-startniji i mozda malo jaci ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Avgust 27, 2012 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan pogledaj i raspored rupa na lanchaniku... @vjeko lep motor, a boja je do 00, koja je to boja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...