Spasoje87 41 Napisano Maj 16, 2019 U prolazu, 92 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Hayabusa gsx1300R Prijavi odgovor kao problematičan 185cm 100kg Pa ti vidi koja velicina Isto 2 komada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1851 Napisano Maj 16, 2019 Drug član, 2858 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jevta xl 1 komad samo natpis bez mašine. I bilo bi lepo da se izbaci logo klana sa rukava bar po meni 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8010 Napisano Maj 16, 2019 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan On 13.5.2019. at 16:21, Pingvin37 je napisao: Ja bih naručio ovu u L veličini. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Maj 16, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno Jevto, izbacicemo logo, mozda je tako i bolje. Ostalo ostaje isto. Dragane, sa agregatom (masinom) tek u toku leta ili kasnije jer je to skuplja varijanta i moramo da vidimo ko bi uopste uzimao. Bez 20 komada ne isplati se uopste ni raditi. Sad samo sa natpisom, za pocetak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8010 Napisano Maj 16, 2019 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan OK, neka bude onda ta sa natpisom u L veličini (183 cm, oko 80kg, valjda će biti dobra). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko_987 48 Napisano Maj 16, 2019 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Gsx750f Prijavi odgovor kao problematičan Cao drugari xl GSX F Serbia- sa agregatom 1 kom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko_987 48 Napisano Maj 16, 2019 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Gsx750f Prijavi odgovor kao problematičan malo led sijalica u tabli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iggy. 3 Napisano Maj 16, 2019 U prolazu, 34 postova Lokacija: Bacinci Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Jedna za mene u 3xl velicini i ako bude razlicitih varijanti od svake po jedna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3559 Napisano Maj 16, 2019 Malinar u pokusaju, 1702 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Marko_987 said: Cao drugari xl GSX F Serbia- sa agregatom 1 kom Druze, ta sa agregatom nije u opticaju jos uvek, samo crna sa gsxf katana natpisom za sada. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko_987 48 Napisano Maj 16, 2019 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Gsx750f Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, milomir22 je napisao: Druze, ta sa agregatom nije u opticaju jos uvek, samo crna sa gsxf katana natpisom za sada. moze 1kom XL Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Maj 16, 2019 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Može jedna L. Mare slabo ti ovo blješti bez šale. Koje si diode mećao? Na Dejanovom bivšem su mnogo jače. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Maj 16, 2019 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan I meni jedna Xl ili ako su veće, L. Šta god da radite, uzimam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Maj 17, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan Trenutni spisak: 1. @Spasoje87 (XXL) 2. @JevtaNS (XL) 3. @milomir22 (XL) 4. @Pingvin37 (XXL) 5. @Marko_987 (XL) 6. @iggy. (XXXL) 7. @Vjeko (XL) 8. @Nemanja_zem (L ali bih ja njemu XL najmanje) 9. @tatkonadzeja (velicina fali) 10. @DraganNS (L) Primer: 190cm 85 kg, nema stomak, ortak nosi XL bas od ovih modela majica...Ja mogu XXL al razmisljam se dal cu mozda i XXXL. To je pamuk on se uvek mali skupi, pogotovo ako se ne pegla posle pranja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2859 Napisano Maj 17, 2019 Drug član, 694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Ja se izjasnih za majicu, ali ne i za veličinu, pa da se zapljunem za jednu XXL. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Maj 17, 2019 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Ono jes' ako je Vjeko XL, onda sam i ja Tatko je bar XXL Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tatkonadzeja 141 Napisano Maj 17, 2019 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je XXL za mene ali Milutine ti proceni,znaš me. A koju majicu štampano (2. ili 4. Sliku)? Meni se vise svidja 4. slika sa ovim kao štampanim GSXF slovima. I ja bi izbacio logo sa rukava, nekako mi ne ide uz ovo. I ne znam da li da dodamo Serbia ispod da to bude 3. red Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tatkonadzeja 141 Napisano Maj 17, 2019 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan I taman eto izgovora da se neki vikend svi okupimo i provozamo malo da nam Milutin podeli majice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Maj 17, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan @max80 Upisano kolega! Tatko, ne razotkrivaj podmukli plan gsxf sekte. Gde je @rboban, nema ga, mora i on da uzme @MileM uzimas li i ti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Maj 17, 2019 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Tu sam pratim.... XL meni, samo ne znam da li cu tu biti kad bude preuzimanje, pa ako bi neko preuzeo za mene...Sent from my moto e5 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Maj 17, 2019 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam veći L! Ali bolje da je malo veća, ne smeta. Bobane, uzeću ja za tebe, nije problem. Pitanje je samo koji vikend sam i ja slobodan. A šta ova fotografija predtavlja, Bobiii? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spasoje87 41 Napisano Maj 17, 2019 U prolazu, 92 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Hayabusa gsx1300R Prijavi odgovor kao problematičan Drugari moram se pohvaliti Pod jako dobrim uslovima ponovo sam vlasnik mog starog motora. Sad imam Hayabusu i Halfabusu(moju Višku) 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Maj 17, 2019 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam veći L! Ali bolje da je malo veća, ne smeta. Bobane, uzeću ja za tebe, nije problem. Pitanje je samo koji vikend sam i ja slobodan. A šta ova fotografija predtavlja, Bobiii?Sredjivao Bandita drugu... Pa ajde i da ga operem... I moj posle, to mu je pranje za ovu sezonu!Sent from my moto e5 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1452 Napisano Maj 17, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan On 16.5.2019. at 18:36, Nemanja_zem je napisao: Može jedna L. Mare slabo ti ovo blješti bez šale. Koje si diode mećao? Na Dejanovom bivšem su mnogo jače. Hahahahah,neka si mu rekao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Maj 17, 2019 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Pingvin37 je napisao: 1. @Spasoje87 (XXL) 2. @JevtaNS (XL) 3. @milomir22 (XL) 4. @Pingvin37 (XXL) 5. @Marko_987 (XL) 6. @iggy. (XXXL) 7. @Vjeko (XL) 8. @Nemanja_zem (L ali bih ja njemu XL najmanje) 9. @tatkonadzeja (velicina fali) 10. @DraganNS (L) 11. @Meteorolog ja bih komada 2 (L i XXL) Sto se tice dezena, sve mi je jedno za pocetak, a za kasnije modele, ako nas se skupi vise, biracemo. I sto se tice preuzimanja, u slucaju da ne budem u Beogradu uvek moze postom da se posalje, npr. I da, svaka cast za ideju. Podrzavam. EDIT: Ja imam 187cm i 105 kila, malo sam se ugojio. Prema ovome sto ste pisali, to spada u xxl jel tako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2859 Napisano Maj 27, 2019 Drug član, 694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Drugari trebao bih da menjam prednje pločice preventivno, prvi put na ovom motoru, pa mi treba mala pomoć...Inače nisam neki agresivan vozač i 70% vožnji mi je po gradu. Da li staviti sinter ili organik? Da li neko ima da preporuči neke određene i gde ih uzeti kod nas? Jurim neki srednji kvalitet i cenovni rang. Unapred hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...