Trinity 746 Napisano Novembar 23, 2011 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo spisak 1. Almighty+1 2. Daki + Nataša Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Novembar 23, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo spisak 1. Almighty+1 2. Daki + Nataša 3. Bandolero + Bandolera 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 23, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Almighty+1 2. Daki + Nataša 3. Bandolero + Bandolera 4. Popsy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17683 Napisano Novembar 23, 2011 Integrisan, 8365 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1. Almighty+1 2. Daki + Nataša 3. Bandolero + Bandolera 4. Popsy 5. Violeta + Severian 6. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Novembar 23, 2011 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan 1. Almighty+1 2. Daki + Nataša 3. Bandolero + Bandolera 4. Popsy 5. Violeta + Severian 6. Charuga sa Zenom ili ce biti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Novembar 23, 2011 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan 1. Almighty+1 2. Daki + Nataša 3. Bandolero + Bandolera 4. Popsy 5. Violeta + Severian 6. Charuga sa Zenom ili ce biti 7. Ivana i Brmbrm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Novembar 23, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Almighty+1 2. Daki + Nataša 3. Bandolero + Bandolera 4. Popsy 5. Violeta + Severian 6. Charuga sa Zenom ili ce biti 7. Ivana i Brmbrm 8. Lucky Vladano (lako me je prepoznati ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Novembar 23, 2011 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Almighty+1 2. Daki + Nataša 3. Bandolero + Bandolera 4. Popsy 5. Violeta + Severian 6. Charuga sa Zenom ili ce biti 7. Ivana i ZumZum 8. Lucky Vladano (lako me je prepoznati ) 9. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Novembar 23, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan cekam dragog da se oglasi tj u nadi da ce se oglasiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Novembar 23, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan 1. Almighty+1 2. Daki + Nataša 3. Bandolero + Bandolera 4. Popsy 5. Violeta + Severian 6. Charuga sa Zenom ili ce biti 7. Ivana i ZumZum 8. Lucky Vladano (lako me je prepoznati ) 9. NenadG (ustvari sad sam Robin Hood) 10. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Novembar 23, 2011 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan cekam dragog da se oglasi tj u nadi da ce se oglasiti Ma uspavao se, sad ce on. JA-VI-SE VLAJKO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Novembar 23, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan cekam dragog da se oglasi tj u nadi da ce se oglasiti Ma uspavao se, sad ce on. JA-VI-SE VLAJKO javio se meni maloprije mobitelom i rekao je da je sa peđom i nekim komadima 18 + u Balanseru, ludnica kaže. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Novembar 23, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Moze, dolazimo.. Mile, stvarno bi i ti mogao da se pojavis..a ne samo tu..kuckas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Novembar 23, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan 1. Almighty+1 2. Daki + Nataša 3. Bandolero + Bandolera 4. Popsy 5. Violeta + Severian 6. Charuga sa Zenom ili ce biti 7. Ivana i ZumZum 8. Lucky Vladano (lako me je prepoznati ) 9. NenadG (ustvari sad sam Robin Hood) 10.Nensy i Vlajko 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Novembar 23, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Moze, dolazimo.. Mile, stvarno bi i ti mogao da se pojavis..a ne samo tu..kuckas kako si se samo brzo javio dragoj kad sam te otkucao. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Novembar 23, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Novembar 23, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan blago vama. Dolaziš?! Dolaziš?! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Novembar 24, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan 1. Almighty+1 2. Daki + Nataša 3. Bandolero + Bandolera 4. Popsy 5. Violeta + Severian 6. Charuga sa Zenom ili ce biti 7. Ivana i ZumZum 8. Lucky Vladano (lako me je prepoznati ) 9. NenadG (ustvari sad sam Robin Hood) 10.Nensy i Vlajko 11.Mile fazer & Smiljana 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Novembar 24, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan blago vama. Dolaziš?! Dolaziš?! vidimo se prijatelji. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Novembar 24, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan E baš nam drago! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6025 Napisano Novembar 24, 2011 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Em milo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Novembar 24, 2011 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan 1. Almighty+1 2. Daki + Nataša 3. Bandolero + Bandolera 4. Popsy 5. Violeta + Severian 6. Charuga sa Zenom ili ce biti 7. Ivana i ZumZum 8. Lucky Vladano (lako me je prepoznati ) 9. NenadG (ustvari sad sam Robin Hood) 10.Nensy i Vlajko 11.Mile fazer & Smiljana 12.dr.Bane i Talija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Novembar 24, 2011 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam pricao sa nekim nasim drugarima i skrenuse mi paznju na cene pica..... bez obzira na 20% popusta mislim da ste mogli da nadjete neko jevtinije mesto...... dosta ljudi nece doci upravo zbog toga..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Novembar 24, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Če ga švercujemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Novembar 25, 2011 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam pricao sa nekim nasim drugarima i skrenuse mi paznju na cene pica..... bez obzira na 20% popusta mislim da ste mogli da nadjete neko jevtinije mesto...... dosta ljudi nece doci upravo zbog toga..... Pregovarali smo malo Zimske cene i 20% popusta, vise nego povoljno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...