BusMan 2025 Napisano Novembar 16, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan U principu, Libero je predlogom poceo i literarnim perom zavrsio pricu o prvoj enduro odjavi za ovu godinu. Ali, da Koska nije dzabe trosio baterije na kameri, prilazem delic njegovog truda. GoPro je snimao fotke u voznji svakih 5 sekundi pocev od Crkve na Malom Povlenu, pa do Tornicke Bobije. Probrao sam za sada 60-ak koje prikazuju put od Crkve do povlenskih stena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Novembar 16, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Novembar 16, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan ... Ovde smo napravili pauzu za Ice Tee, obisli povlenske stene, a onda nastavili preko Srednjeg Povlena ka Debelom Brdu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Novembar 16, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan ... nastavljamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Novembar 16, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan ... Nastavice se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Novembar 16, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan svaka čast! i bravo! i sFe!!! a za mishu(f), medalja... i torta.... i lovori i ...šta oće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eyed 14 Napisano Novembar 16, 2011 U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan BusMan forsira prema Bobiji, Peđa guta prašinu... Jbg, Peđo, takav Ti horoskop ove godine... Kad porastem kupujem AFRIKU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6369 Napisano Novembar 16, 2011 Svakom po zasluzi, 12472 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Vidim kako ste čuvali moju košminicu Mišu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Novembar 16, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Hej, hej, hej! Ovako je to bilo: Gostili se mi (svega onoga) na Bobiji, na prijatnih -1*C. Pred polazak srkutali topli Nescafe. Dva u jedan, tri u jedan, kapucino, kome se sta svidelo. Ne znam samo kako Valjevci potrpase sve to u kofere i ranceve, i dovezose gore a da im je sve bilo u stanju kao da je sad` iz rafa izvadjeno. A prodjosmo silne gudure! I, krenemo mi onako razgaljeni, laganicom. Vozimo po makadamskom autoputu, opusteno. Zeludac povukao svu krv. Preko nosa potkapa, ugrejana smirenim dahom. I vozimo mi, vozimo... kad, iskoci meda iz Medvednika pre jedne krivine. Mase nam. Jeeeeeeeej! Masemo i mi njemu. Cao medo, docicemo mi opet. Aliii, kad je video Enduro Princezu, pridje jos jedan korak kako bi se uverio da ga rodjene oci ne varaju. Pa znas li ti sta za medu znaci kada vidi Enduro Princezu? -Sreca i blagostanje u narednih hiljadu godina! mEdjutim, meda je zbog ushicenja previse naglo iskoracio sireci obe sape, sto je blago uspavanoj Princezi delovalo, onako, malo bezobrazno. Trze se Princeza! Skoci na medu! Forhend, bekend, direkt! Vec je meda ukrstio okicama, al` jos stoji na nogama. E neces vala! Koleno je resenje za medin zimski san! DA! Savio se meda u struku. Izvinjava se Princezi na sav glas i pokusava da joj objasni kako je ima dobre namere. Jbg, drugi put ce da pazi kako se ponasa. Inace, sve bi bilo uredu, mislim to sa Princezinim kolenom, da meda nije bio malo tvrdji u preponama. Al` nije to nista. Sve je deo balansa u prirodi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6369 Napisano Novembar 16, 2011 Svakom po zasluzi, 12472 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan E, neka mu je objasnila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misha (f) 34 Napisano Novembar 16, 2011 U prolazu, 47 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Ijaaaaoooo, nema me dva dana i vidi kolko lepih reci!!! Imam i ceo svoj post! Slike su savrsene! Kad je tako dobra ekipa i sve ostalo je super!!!! Sve vas puno pozdravljam! Uzvicnik, uzvicnik, uzvicnik, uzvicnik, uzvicnik, uzvicnik.......... Rajko, ja probala da pratim njihov tempo i odma dobila cusku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Novembar 16, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan to su rane junaka ti si, mišo, prava inspiracija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6369 Napisano Novembar 16, 2011 Svakom po zasluzi, 12472 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ma ko sme Enduro Princezu da dira Enduro Princeze nisu da ih bijete vec da ih volite i razumete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misha (f) 34 Napisano Novembar 16, 2011 U prolazu, 47 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan to su rane junaka ti si, mišo, prava inspiracija U, hvala! :* "Enduro Princeze nisu da ih bijete vec da ih volite i razumete " Istuko me kamen neki nevaspitani! Cccccc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6369 Napisano Novembar 16, 2011 Svakom po zasluzi, 12472 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Imamo mi za njega alatku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3447 Napisano Novembar 16, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Šmrc... a ja sedeo kući Ehhhhhhhhhhhhhhhh... Definitivno je malo plusića na raspolaganju. Opet sam ih sve potrošio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Novembar 16, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan BusMan forsira prema Bobiji, Peđa guta prašinu... Jbg, Peđo, takav Ti horoskop ove godine... Kad porastem kupujem AFRIKU Ma stace ti Africa !? Al` smo zurili na ajvar i prsutu !! Šmrc... a ja sedeo kući Ehhhhhhhhhhhhhhhh... Definitivno je malo plusića na raspolaganju. Opet sam ih sve potrošio Evo ja opet ulazem zalbu! Danasnju kvotu plusica sam potrosio na pola jedne strane u ovoj temi. A gde su ostali? Hocu jos plusica !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano Novembar 16, 2011 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Cudno je kako sve ove slike, i one dobre i one losije neke stvari ucine da ti secanje na njih bude nekad i lepse nego dok si stvarno bio tamo, a opet, u stanju su da prenesu samo mali deo cele te atmosfere, pozitivne energije i teren koji prodjes, nekom ko tamo nije bio... Veliko hvala svim ovim ljudima koji su postavili ovde nase trenutke zaledjene u vremenu i omogucili nam da ih iznova i iznova prozivljavamo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano Novembar 16, 2011 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Kad porastem kupujem AFRIKU Ma stace ti Africa !? Al` smo zurili na ajvar i prsutu !! On je vec pecen... nagovorih ga jedne prilike da proba... taj virus se lagano razvija u njemu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Novembar 16, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan c.c.c. navadjas ljude. Sram te bilo! A jeste to istina. Ko proba, odma` se upiski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Novembar 17, 2011 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Bravo ljudi,prelepe slike i priroda,sjajno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca Vitez 2 Napisano Novembar 20, 2011 U prolazu, 9 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: ovaj plavi u sredini Prijavi odgovor kao problematičan Samo nam je falio ice tee u staklenoj ambalazi... heee No2 se za sada odlaze,mada bude i u decembru lepih dana... Sve pohvale za Mishu(f)... (sekta je sekta)... mada i onaj AT virus nije los... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misha (f) 34 Napisano Novembar 22, 2011 U prolazu, 47 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale za Mishu(f)... (sekta je sekta)... mada i onaj AT virus nije los... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Novembar 24, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan A da pitam nesto, ako smem: Jel` mi ovde predjosmo Debelo Brdo ka Bobiji? PS. Aco, pazi opasan je taj virus. Kad uhvati - ne pusta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2169 Napisano Novembar 24, 2011 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2105 postova Prijavi odgovor kao problematičan ...Jeste, to je prelaz preko brda, pa još Debelog... Proroci iz Sa svojevremeno, na temu odjavne špice: ..boli glava, dobra glava... Nešto se dokuckavam sa BusMan-om večeras... 'Oću da zahebem ovaj mazohizam, gledam fotke i balavim... Šta kaže Kamenko ? (Katić, prim. aut. ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...