Nikola-Pera 190 Napisano Novembar 11, 2011 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8600 Napisano Novembar 11, 2011 nekrunisani kralj moto cigana, 3205 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan lepo zvuci. koje su cene smestaja i ko svira? (ko svira bas i nije bitno, ali da se zna) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Novembar 11, 2011 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Svira cover band "Bedemi" Lazarevac i bice jos jedan blues band. Smestaj u hotelu 1000 dinara po osobi. Sve ostalo sto vas interesuje pozovite na brojeve koji su dati. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan_Munja 7 Napisano Novembar 13, 2011 U prolazu, 4 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Dobra pozivnica za druzenje! Nadam se da cu doci... Toceno pice ili flasirano? Bas su niske cene. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veterans 15 Napisano Novembar 14, 2011 U prolazu, 31 postova Lokacija: Srbija / Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan U hotelu "LJIG" je obezbeđeno trideset dvokrevetnih soba ,1000,-din . po osobi. br.tel. za rezervaciju;014-3445 380 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Novembar 14, 2011 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Eh da jos mogu doci.......?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Novembar 14, 2011 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Eh da jos mogu doci,posto je petak?! Subota Branko, subota...malo ti kasni taj kalendar Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Novembar 14, 2011 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma da je samo kalendar moj Bobane,vec stosta..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2684 Napisano Novembar 14, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Ja bez Branka ne idem, a vama srecno i veselo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Novembar 14, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Dobra pozivnica za druzenje! Nadam se da cu doci... Gore lepo pise bajkerska zurka. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan_Munja 7 Napisano Novembar 15, 2011 U prolazu, 4 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Dobra pozivnica za druzenje! Nadam se da cu doci... Gore lepo pise bajkerska zurka. Ti mislis ako imas motor da si neki bajker. Kad me vidis u gradu pridji i reci mi sta imas da mi kazes, a ne preko foruma... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Novembar 16, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam motor uta taaaa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veterans 15 Napisano Novembar 27, 2011 U prolazu, 31 postova Lokacija: Srbija / Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Po obaveštenju koje sam dobio iz Ljig-a cena smeštaja u hotelu je 800,-din po osobi,pregovori još nisu završeni ,moguće su još niže cene. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veterans 15 Napisano Novembar 27, 2011 U prolazu, 31 postova Lokacija: Srbija / Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mape : 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semafor 26 Napisano Novembar 27, 2011 U prolazu, 37 postova Lokacija: Herceg-Novi Motocikl: Honda XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Cruiser iz Herceg Novog dolazi,vec sam stavio zimske na auto samo zbog Ljiga. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Novembar 27, 2011 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosli! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5476 Napisano Novembar 30, 2011 Pana, 532 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Baš mi je žao što me firma šalje na put 8, 9 i 10 ...u Banju Vrujci. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Novembar 30, 2011 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Baš mi je žao što me firma šalje na put 8, 9 i 10 ...u Banju Vrujci. Bices bas daleko,vidimo se. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Novembar 30, 2011 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Hotel Park u Ljigu, imaju dvokrevetne sobe i apartmane,cena je 800 dinara po osobi. Telefon je 014-344-3166. Treba naglasiti prilikom rezervacije da je za motozurku MK COPER-SRBIJA. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1077 Napisano Decembar 5, 2011 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan ... vidimo se... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8600 Napisano Decembar 5, 2011 nekrunisani kralj moto cigana, 3205 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan ne mogu da verujem, da necu doci. Po rasporedu u nedelju imam jedan kolokvijum i dva ispita. P.S. ne studirajte ako to niste uradili kada vam je bilo vreme. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Decembar 5, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan ne mogu da verujem, da necu doci. Po rasporedu u nedelju imam jedan kolokvijum i dva ispita. P.S. ne studirajte ako to niste uradili kada vam je bilo vreme. Koja je to škola? Da nije u merkator centru? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Decembar 5, 2011 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan ne mogu da verujem, da necu doci. Po rasporedu u nedelju imam jedan kolokvijum i dva ispita. P.S. ne studirajte ako to niste uradili kada vam je bilo vreme. Koja je to škola? Da nije u merkator centru? Ma sta te briga za skolu,smestaj sam ti rezervisao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Decembar 8, 2011 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Decembar 10, 2011 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Krecemo,dobrodosli bajkeri! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...