Peki 1214 Napisano Mart 29, 2012 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Donosim paket u subotu :aha: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6405 Napisano Mart 29, 2012 Enduraš, 6386 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan nemam ja pare za to,,dobar mi i mobilan ako neko ima da pokloni neki digi aparat necem se bunim,, Koliko godina vec kukas za tim aparatom kao da je od zlata, nek mu pokloni neko vise aparat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 29, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Kupi barem ljudski telefon kad sa njime slikaš @ Serđo: Di sme da slka aparatom, pa da mu se vide otisci prstiju na deklima imam ljudski tel,al ga zena zaplenla i neda, drugo... sa dobrim telefonom aparatom nemoguce je slikati ovakav visok sjaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8582 Napisano Mart 29, 2012 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Donosim paket u subotu :aha: sa toliko rukavica, možete i ordinaciju da otvorite, preventivna kontrola šuljeva, to je bolest bajkera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Mart 29, 2012 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan imam ljudski tel,al ga zena zaplenla i neda, drugo... sa dobrim telefonom aparatom nemoguce je slikati ovakav visok sjaj Drz' se ti mehanike... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Mart 31, 2012 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je totalno nepotrebno trositi reci. Evo par slika koje ce najbolje da docaraju kulminaciju i finale ovog fejsliftinga. Sve je to rezultat ljubavi, truda, zivaca, majstorskog iskustva itd. Nego, da ne ke*am vise, evo fotkeeee Kupanje babadevojke Koristimo adekvatnu opremu, kao u Japanu Ponosni vlasnik... Cemu ovo sluzi, a uz to i ne radi? Pocinje da lici na motor gospodZina nova garderoba Skoro sve na svom mestu... I prva slika starog vlasnika na novom motoru Mislim da ovaj blazeni osmeh sve govori I za kraj, gospodZa Bol D'or sama Stradalo je par litara piva, nekoliko kila rostilja... (imamo i dokaze, ali me mrzi da skidam sad sa kemere :P ) Doktor Bokilic nije bio raspolozen za slikanje, za medije, ali obecavamo da cemo napraviti neki sexy foto seshn (za kalendar) prvom prilikom :D Hvala i Rasi, Jocketu, Kizi, Bati i Shuletu koji su ucestvovali i pomogli danasnju akciju, svako na svoj nacin :moto3: 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano April 1, 2012 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos jednom da vam cestitam, mislim da se sav trud isplatio P.S. Nalepnice neka ostanu takve kakve su, protiv uroka ..A i ne verujem da se vide mehurici dok se covek ne zagleda bas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 1, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ma urok smo imali,gazda tolko voli gumice da je to prosto neopisivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 1, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Poznajući ga pomalo.. siguran sam da ti klobuci ostati neće.. mislim glupo je.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
avijaticar 142 Napisano April 1, 2012 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: NoviBeograd Motocikl: BMW R45 Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Gazda cestitam, i neka je Gospodzi sretna nova mlados'. I nastavi da treses, al samo s gumicom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano April 1, 2012 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je pravi posao-restauracija. Da je sa srecom.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4773 Napisano April 1, 2012 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan U punom sjaju...cestitam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6170 Napisano April 1, 2012 Drug član, 3025 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno. Nek je sa srećom. Svaka čast vlasniku na živcima i majstoru na umeću. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano April 1, 2012 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, šta da kažem što nije već rečeno sveCki a naše Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano April 1, 2012 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Bogami koštalo je i parica i živaca Hvala svima koji su pomogli da se ovaj "projekat" realizuje a posebno Serđu koji je radio ko da je njagov motor u pitanju i naravno Bokiliću u čijoj je garaži motor prezimio i trudu koji je uložio da ovaj motor izgleda baš ovako. Koristim priliku i da se zahvalim supruzi gore pomenutog gospodina koja nas je istrpela sve ovo vreme Za full medijsku prezentaciju će se ovih dana pobrinuti moj drug Endurac 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano April 1, 2012 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo,bravo,bravo,bas mi je drago zbog tebe Peki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano April 1, 2012 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, zavidim ti na jednoj stvari koja uopšte nema veze sa motorom, a to je da si našao motor koji voliš i koji si voljan da sređuješ, restauriraš i da ga i dalje voziš. Ljubav nema cenu i to je uvek za respect. Nadam se da cu i ja tako jednog dana naći svoju ljubav i kada se sve skrlja na njoj, ja kažem ma kakva prodaja budzašta, kakva kupovina drugog... generalna pa sve ispočetka... Sjajno... Jel ima neki recept za to, tipa šest koraka do željenog motora? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano April 1, 2012 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, zavidim ti na jednoj stvari koja uopšte nema veze sa motorom, a to je da si našao motor koji voliš i koji si voljan da sređuješ, restauriraš i da ga i dalje voziš. Ljubav nema cenu i to je uvek za respect. Nadam se da cu i ja tako jednog dana naći svoju ljubav i kada se sve skrlja na njoj, ja kažem ma kakva prodaja budzašta, kakva kupovina drugog... generalna pa sve ispočetka... Sjajno... Jel ima neki recept za to, tipa šest koraka do željenog motora? Nema nikakav recept, to se jednostavno DESI Ja nikad nisam ni pomisljao na stare Honde, dok nisam prvi put ugledao moju CB750K. Prvo se desila ljubav na prvi pogled, a onda i sve ostalo ... Skoro isto kao i u Pekijevoj situaciji. I naravno da mi ne pada da na pamet da je prodajem (mada me nekad nasekira i iz besa dodjem do te ideje, ali i sam znam da se to nece desiti). Radjena skoro kompletna generalka... sad uzivam u njoj .. pa kad opet nesto krene da zeza, ce da sredimo i terajj dalje.. Nadam se da cu je jednog dana prepisati unuku ili unucima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano April 1, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan @Peki Свака част на труду! Сакупио си екстра екипу и добио екстра мотор! Честитам!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano April 1, 2012 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan Bas lepo je ispalo. Bravo.Potrefio si ovu fabricku sivu boju,svaka cast. Blok motora je kao nov. Jesi grane hromirao ili su novi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano April 1, 2012 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Bas lepo je ispalo. Bravo.Potrefio si ovu fabricku sivu boju,svaka cast. Blok motora je kao nov. Jesi grane hromirao ili su novi? Grane sam kupio pretprošle godine na ebay-u za mizernu kintu u fenomenalnom stanju Lepo odrađeno,svaka čast...stoji ko' iz prodavnice...(''klobuci'' na nalepnici MOŽDA nestanu sami od sebe za 15-20 dana)Šta bi sa cajgerom?Nisi ga ofarbao u belo? Uradi ovo, uradi ono...na kraju sam odustao u ovoj turi. Mora nešto i za sledeću zimu da se ostavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano April 1, 2012 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan Bas lepo je ispalo. Bravo.Potrefio si ovu fabricku sivu boju,svaka cast. Blok motora je kao nov. Jesi grane hromirao ili su novi? Grane sam kupio pretprošle godine na ebay-u za mizernu kintu u fenomenalnom stanju Lepo odrađeno,svaka čast...stoji ko' iz prodavnice...(''klobuci'' na nalepnici MOŽDA nestanu sami od sebe za 15-20 dana)Šta bi sa cajgerom?Nisi ga ofarbao u belo? Uradi ovo, uradi ono...na kraju sam odustao u ovoj turi. Mora nešto i za sledeću zimu da se ostavi svaka cast ,cestitam na hrabrosti,predivna je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano April 1, 2012 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala matori, vidimo se uskoro na Ušću Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4270 Napisano April 1, 2012 motoras, 2463 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa je kao nekad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scapolo 117 Napisano April 2, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Boja je 100% fabricka..garantujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...