grdoje 27 Napisano pre 15 sati Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 17 minutes ago, RankoBg87 said: Modeka pantalone Khao Air | Motoland WWW.MOTOLAND.RS 2u1 letnje pantalone • 450D poliamid • Dupli sloj materijala... OK su, imaju i dosta džepova, lepo I stoje nisu ono mnogo naduvane, Hvala na preporuci, deluju dobro. Pogledacu. Bitno mi je da zadovoljavaju sve standarde, a da, sa druge strane, imaju sto vise otvora za luftiranje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1213 Napisano pre 15 sati Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan @grdoje Probaj ispod pantalona i onaj aktivni veš. Prijatnije bude i ne ulepiš se 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17313 Napisano pre 15 sati Integrisan, 8633 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Bez aktivnog veša se ne vozi. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2472 Napisano pre 13 sati Drug član, 1502 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Gde jos aktivni ves, pa gace mi se ulepe a ne jos sa aktivnim na 35 plus Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 9530 Napisano pre 13 sati (promenjeno) Ne silazi, 3263 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, cikamike said: Meni se ta vezba uopste nije svidela, jer zahteva da ne koristis kocnicu uopste. Ja sam je u nekim slucajevima instinktivno koristio i kao nije bilo dobro. Ako je cilj vezbe da se oseti brzina i nemoc na 50 na sat, ok, ali ja ne vozim trotinet ili neko vozilo bez kocnica. Ako je vec uveden autobus kao realna prepreka, vezba treba da ukljuci sve moguce skilove da bi se taj autobus izbegao, a ne da me lisava upotrebe nekog od alata (u ovom slucaju konkretno kocnice). Ok, kontam poentu, da se izvede manevar bez kocenja. Samo ne znam da li je to u bilo kojoj realnoj situaciji potrebno... Pričao sam sa njima o ovome. Poenta nije da ti savladaš prepreku, jer je to nemoguće. Nego simulacija iznenadne situacije, da osetiš taj strah i paniku kao kada se tako nešto stvarno desi. I da vidiš kako sve mozak može da te prevari (većina krene da izbegne autobus na stranu koju je on krenuo, ili uopšte ne izabere stranu kad nijedna ruka nije podignuta) Kako bi drugačije simulirao iznenadnu situaciju ? Čim ti znaš da je tu autobus i šta će da uradi to nikako ne može da bude iznenadno. Sa kočnicom ti možeš i da staneš koliko se sećam, ne bi morao ni da izbegavaš. Ali nije to poenta. Poenta je po mom mišljenju da vidiš kolika je brzina 50 kmh i koliko znači 5 kmh manje, a i da malo osetiš kako izgleda kada te nešto iznenadi. Kao što rekoh na mene je vežba ostavila baš jak utisak. edit: Tek sad vidim u kojoj smo temi, ova diskusija o treningu treba da se prebaci u odgovarajuću temu, imamo temu za trening bezbedne vožnje. Promenio pre 13 sati član živke 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 3138 Napisano pre 13 sati Drug član, 1395 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan pre 57 minuta, Zarkela je napisao: Gde jos aktivni ves, pa gace mi se ulepe a ne jos sa aktivnim na 35 plus Ispod aktivnog veša se ne nose gaće. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 389 Napisano pre 12 sati Zainteresovan, 419 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: V-Strom DLA 650 Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, Bojan_Jgd said: Svaka čast ko vozi svakodnevno i nosi full opremu. Skidam kapu za izdržljivost. Mislim nije poenta ni da dobije čovek toplotni udar. Brzo se oznojiš i onda vetar sa mokrog tela efikasnije odvodi toplotu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17313 Napisano pre 7 sati Integrisan, 8633 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, vasa.93 said: Ispod aktivnog veša se ne nose gaće. I ti to dobro znaš Bobo. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1484 Napisano pre 4 sati munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Zarkela je napisao: Gde jos aktivni ves, pa gace mi se ulepe a ne jos sa aktivnim na 35 plus Aktivne gace moraju biti. Svako ko vozi u pamucnim gacama,nije svestan kakvo je olaksanje sa aktivnim. Nema zuljanja guzice ,nisu mokre od znoja,nece zguzvani deo i šavovi praviti oziljke po bulji. U Dehatlonu su jeftine,probajte,vrede sve pare. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 12187 Napisano pre 4 sati Hronični Motociklopata, 7941 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam neke al me smorio onaj šav po sredini s prednje strane, pa sam kupio obične old skul kupaće gaće u "Speedo" fazonu jer one nemaju taj šav po sred đoke, za sad rade poso, videću kad krenem u neku ozbiljniju vožnju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1213 Napisano pre 3 sati Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, kupaće nisu namenjene za to. Predebele su i materijal ne dozvoljava da ti telo diše. Nosim ih samo za more/bazen, a i na putu do tamo nije mi prijatno da ih nosim ispod šortsa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 23337 Napisano pre 3 sati Integrisan, 9109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi su čudo, realno sjajna bića. Od crne hronike do šava po sred djoke, u par poruka! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1213 Napisano pre 3 sati Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kao gluvi telefoni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 2209 Napisano pre 3 sati Drug član, 1607 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan @severian Zapravo i nije da nema veze. Šav po sred đoke -> neudobna vožnja -> vrpoljenje -> distrakcija od puta -> udes -> crna hronika Šta jedan šav na nezgodnom mestu može da izazove 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2472 Napisano pre 3 sati Drug član, 1502 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Aktivne gace ili ves kako ga ko zove je po meni katastrofa, ojed izmedju nogu ko jedan kroz jedan. J##a se upare, nema normalnog protoka vazduha. Cak sam i trcao nekada maratone u pamucnim jer mi te vestacke gace stvaraju problem. E sad druga je stvar sto neko kupi M a nosi XL Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2472 Napisano pre 3 sati Drug član, 1502 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 12187 Napisano pre 20 minuta Hronični Motociklopata, 7941 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Zarkela je napisao: E sad druga je stvar sto neko kupi M a nosi XL Nisam neki Roko Sifredi, ali uvek kupim 2 broja veće za svaki slučaj da ne žulja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...