guja011 167 Napisano Januar 11, 2012 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ovo već ne valja. nema Stanovnika posle wp6 a već preko 80 prošlo i wp7 i na cilju etape Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5783 Napisano Januar 11, 2012 Svakom po zasluzi, 12401 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...da nije opet emulzija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Januar 11, 2012 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa kad ne menja agregat ko vodeće p...e. trebalo je prežaliti tih 15 min penala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Januar 11, 2012 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kakogod štikliraš a ono izbaci wp6 i ne mrda.. http://gaps.dakar.com/2012/dakar/stage-10/aso/ukie.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Januar 11, 2012 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nema ga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Januar 11, 2012 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 101 od 109 završilo etapu. nema Stanovnika i dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Januar 11, 2012 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 104/109 . zero. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Januar 11, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Stanovnik odustao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Januar 11, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Elem, sad sam došao od mehaničara Marka, oteo sam mu mem. karticu koju je imao u fotoaparatu na Dakaru Upravo kopiram na svoj disk nekih 500 ekskluzivnih fotografija!!!!!! Pa čisto da pitam, da ih postavim? Interesuju vas? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Januar 11, 2012 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan naravno. kakve god da su bolje su 100x od onih foto-ucenjivača na dakaru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4715 Napisano Januar 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 5999 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Elem, sad sam došao od mehaničara Marka, oteo sam mu mem. karticu koju je imao u fotoaparatu na Dakaru Upravo kopiram na svoj disk nekih 500 ekskluzivnih fotografija!!!!!! Pa čisto da pitam, da ih postavim? Interesuju vas? Ma joook... ...pa baš ako su u boji.... ...ko će to pregledati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Januar 11, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sporo se kopiraju slike na disk U pitanju je CF kartica, a ja imam prastari čitač koji je USB 1.0 Mislim da ću ostaviti da se kopiraju, pa idem na spavanje. Postavljam sutra sve na net, ovde ću staviti par odabranih i link ka svim slikama iz kolekcije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Januar 11, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ipak par slika sa dočeka Dakar ekipe u Subotici Ostatak, sutra! 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 535 Napisano Januar 12, 2012 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo ipak par slika sa dočeka Dakar ekipe u Subotici Ostatak, sutra! au pa te ce da kopira dva dana ili ti nisi primeti da ja vec sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Januar 12, 2012 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Stanovnik je odustao - povreda... Prijatelj (moto) novinar slovenac je okachio ovu sliku na fb Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Januar 12, 2012 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Stanovnik je pao, to je razlog (nije KTM) http://www.miranstanovnik.si/novice/2012/01/dakar-2012-stanovnik-po-padcu-zapusca-dirko.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak 108 Napisano Januar 12, 2012 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Siguran sam da ne bi pao da je vozio Hondu. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5326 Napisano Januar 12, 2012 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Siguran sam da ne bi pao da je vozio Hondu. :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Januar 12, 2012 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Siguran sam da ne bi pao da je vozio Hondu. Pa naravno da ne bi, pri brzini od 30km/h ne moze nista da ti se desi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 12, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Doooobri rabati bili, ocigledno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Januar 12, 2012 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Znajuci kakav je ludak, znaci da se bas skasio momacki. Bas mi je zao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Januar 12, 2012 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Doooobri rabati bili, ocigledno Bolje se smiri jer znas kako ti je lepo kad za promenu sednes na divljeg konja, bice posle Koma spusti jos malo, znamo se . I nemoj opet da pitas daj jos jedan krug Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5783 Napisano Januar 12, 2012 Svakom po zasluzi, 12401 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan E neka si mu kaz'o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 12, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Doooobri rabati bili, ocigledno Bolje se smiri jer znas kako ti je lepo kad za promenu sednes na divljeg konja, bice posle Koma spusti jos malo, znamo se . I nemoj opet da pitas daj jos jedan krug od kako znam za sebe austrougari prave dobre cokolade, a japanci motore. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Januar 12, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan Siguran sam da ne bi pao da je vozio Hondu. Pa naravno da ne bi, pri brzini od 30km/h ne moze nista da ti se desi bolje da ne padnes sa 30 nego da ti prokuva sa 40km/h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...