Duke 25 Napisano Novembar 2, 2011 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Z900 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je nova verzija, procenite sami, moje mišljenje je da je dizajnerski čist promašaj. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sstDgP1YbUc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10516 Napisano Novembar 2, 2011 Hronični Motociklopata, 7330 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan maska i far su shit, nisu uopste u Duke fazonu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chemer 13 Napisano Novembar 2, 2011 U prolazu, 36 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: XT-R Prijavi odgovor kao problematičan sem prednje maske se nista ni ne vidi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke 25 Napisano Novembar 8, 2011 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Z900 Prijavi odgovor kao problematičan Agregat od 690 kubika isporucuje 67 konja, a masa vozila bez goriva iznosi 150 kg. KTM je uradio novu glavu cilindra, 2 svecice u glavi i ride by wire za kontrolu gasa. Tu je jos i Bosch ABS paket, kociona snaga se isporucuje preko radijalnih Brembo kocnica. Za vesanje je naravno zaduzen WP i sadrzi se od potpuno podesive prednje viljuske promera 43 milimetra (prethodna je bila 48mm), i potpuno podesivog zadnjeg vesanja. Rezervoar je povecan sa 13,5 litra na 13, 8 litra i smanjena je potrosnja goriva. Servisni interval je podignut na 10 000 kilometara. Novi Duke bi trebao da bude pristupacniji cenovno nego prethodnik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Thaedass 776 Napisano Novembar 9, 2011 Xtreme, 391 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nekako mi suvise konzervativno izgleda za KTM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos 111 Napisano Decembar 9, 2011 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia Shiver Prijavi odgovor kao problematičan Meni se dopada,super motor za grad i pravi fun bike,pitanje je samo cene jer austrijanci znaju često da "zabibere" sa cenom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ftj 349 Napisano Decembar 9, 2011 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: bgd Motocikl: ktm duke 690 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je ova verzija malo više putno orijentisana za razliku od prethodnog koji je supermoto. Moguće da će se uporedo prodavati dve verzije dukea. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6725 Napisano Januar 4, 2012 Ne silazi, 6570 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Meni se bas dopada ovo cudo. Izuzetno mi se dopada i najmanji Duke (125).Meni kao ljubitelju golaca ovo deluje kao upotpunjenje sad vec prilicno siroke palete proizvoda u ovom segmentu. Zbog svega sto nam se desava,mislim da je pojednostavljivanje motocikala...u izradi,a i kasnije u eksploataciji,resenje da se u ovo ludo vreme nastavi sa voznjom.Tradicionalno prakticni Germani (mislim na poreklo naroda) bice sve interesantniji,a posto su "mali" ne mogu da postignu da im proizvodi kostaju kao japanski.To je za nekoga ko za motor mora da dA prakticno sve sto ima i najveci problem.Ostalo se sve manje dovodi u pitanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos 111 Napisano Januar 13, 2012 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia Shiver Prijavi odgovor kao problematičan Kolega Pronto,ne bih se baš složio sa tobom.Uzimajući u obzir male evropske proizvođače KTM je daleko skuplji od svoje konkurencije.Ne znam kako je u Italiji ali ovde je ta razlika poprilična.Njihov stari model Duke 690 košta 9.990 E pa sam uporedio šta sve može da se kupi u toj klasi i za koje pare. Aprilia Shiver -7.500E,Ducati Monster 696 7.999E , Suzuki GSR 750 8.390E (stara cena sa zaliha). Kao što vidiš ni japanci nisu tako povoljni kao nekad,ali KTM je i dalje poprilično (da ne kažem bezobrazno ) skup. http://www.promotocentar.com/pub/download/ktm_cenovnik.pdf http://www.ducati.rs/public/pdf/cenovnik2011.pdf http://apriliasrbija.rs/download/cenovnik_aprilia.pdf http://www.suzukimotor.rs/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano April 9, 2012 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan Meni je vrhunski izgled...Slazem se da su skupi haos... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano April 9, 2012 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kad covek malo bolje izanalizira sta sve poslednjih godina izlazi iz fabrika stekne utisak da se dizajneri takmice ko ce da kreira sto ruzniji motor. Izgleda da je svima osnovna zamisao sto modernije, a da li je to i estetski o tome ne razmisljaju. Ali sta da se radi pomodarstvo po svaku cenu je postalo manir, a kada se covek samo seti prelepih nejkeda iz osamdesetih i devedesetih, Bandita, Seven Fifti, Inazume... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano April 11, 2012 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ode Duke u nakede definitivno primetno je znacajno udaljavanje od KTM-ove prilicno revolucionarne SM koncepcije koja kao takva nije ni mogla da bude logican nastavak izgleda bandita, seven fifty, inazume sem toga u jednom trenutku ljudi pozele da njihov motor ne izgleda poput bandita, seven fifty, inazume jer da je tako svi motori bi bili poput bandita, seven fifty, inazume meni se jako svidja, sve sem maske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...