safet su 155 Napisano Octobar 31, 2011 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan Ccccc, pozeru jedan Pa gledaj ispred sebe kad vozis, a ne u snajke na semaforu Na mostu nema semafora. Hajde oporavi se, pazi se i više pažnje idući put. Prvo "upozorenje" nisi ozbiljno shvatio. Kaže safetsu, trebalo je da batališ do iduće sezone. Ja ne mislim tako. samo uspori malo. ništa loše mislio ali kad dva puta promašiš čekićem ekser šta te treći put očekuje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12849 Napisano Octobar 31, 2011 Ne silazi, 7405 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre par meseci smo bas diskutovali o brzinama u naseljenim mestima. Dobro je da nemas vece povrede, zelim ti brz oporavak, pa se vidimo na drumu, a moze i u krcmi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Octobar 31, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Sta da donesem sutra kad dodjem u posetu? Leci rane junace,motor ces lako srediti.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krema 207 Napisano Octobar 31, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Novi Bgd Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nek si ti nama ziv i zdrav Nenade, motor se da popraviti. Ajd leci se pa da cepamo pivo u ove ladne dane sto su pred nama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Octobar 31, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan PU breeeee !! Aj samo nek` bude sve kako treba. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Octobar 31, 2011 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Ne valja, ali hvala Bogu da se sve ovako završilo i da se ti ovako dobro držiš posle svega. Sredićeš ti već, tvog lepotana. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Novembar 1, 2011 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Tek sam sad stigao da iscitam i skapiram..Ovo je proslo super! I eto, sad cu morati da te vodim u onu madzarsku banju na rehabilitaciju... A motor, pa naci cemo nekog farbara i firmopisca..bitno je da si ti ceo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad_dj 305 Napisano Novembar 1, 2011 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha fz1 Prijavi odgovor kao problematičan Imenjace, zao mi je zbog svega ovoga, ali vazno da je na kraju sve ok .... i kakvo bre odstojanje, kazi posteno da su ti samo devojcice u glavi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kuglica14 136 Napisano Novembar 1, 2011 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750, Honda VFR 800 Fi Prijavi odgovor kao problematičan A tek što si stavio ksenone ,jbg bitno je da si ti ok, jebeš sve ostalo i ovako ide zima parkiraj sokoćalo pa polako ako treba neka pomoć zovi. A sad pošteno priznaj da si vozio 200km/h na zadnjem točku i kucao poruku dok si drugom rukom mahao onoj ribi sa ogromnim sisama u miniću na stanici da bi ispao šmeker, Ako nešto mogu da pomogne javni imaš broj pozz i brz oporavak 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Novembar 1, 2011 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan Ejjjjj ....pa ne verujem...bitno je da si ti dobro... Kaciga je odradila svoje za sve pare,... a sad odmori malo i opusti se...ako nastaviš da kukaš biće ti puna kuća bajkerki... sad su sve motorizovane.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Novembar 2, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Oblazi sad tu glavu ladnim oblogama.. i da predjes na enduro i m+s gume 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Novembar 2, 2011 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan koja je to guma napred? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Novembar 2, 2011 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak! Koju kacigu si imao na glavi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Novembar 2, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Guma je Bridgestone BT-020 a kaciga je Scorpion EXO750 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 738 Napisano Novembar 2, 2011 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan da skrenem malo sa teme,kako si bio zadovoljan scorpionom,kazu da su dobre a nisu preskupe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Novembar 2, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Pa udario sam glavom direktno u gepek automobila sa oko 40 km/h i sedim kući i pišem ti o tome. Šta misliš kako mogu da budem zadovoljan? 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Novembar 3, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan :lol: Samo kad si ti citav dobro je. Oporavi se sto pre! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Novembar 3, 2011 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Aj ako te ne mrzi i ako ima vidljivih ostecenja slikaj kacigu da vidimo kako je ona prosla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasafilipovic 290 Napisano Novembar 3, 2011 Uploader, 419 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kako si mi jednom napisao... Napisao 12 July 2011 - 11:41 AMBrate, ti stvarno onda ne kapiraš kako saobraćaj funkcioniše i ja ti od srca preporučujem da prodaš motor i da se voziš taksijem. Zaista to mislim i zaista za tvoje dobro. Batali savetovanja, pazi kako voziš, moga si nekoga da ugroziš takvom vožnjom. Nema zezanja u saobraćaju. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Novembar 3, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Hehe, Saša Pokušavaš da izvučeš iz konteksta moj post tebi ali nema veze. Ja sam tada kod tebe kritikovao vožnju 120+ po magistralnim putevima međ' traktorima. Moj udes je bio u gradu i to u propisanom ograničenju. Mada hvala na brizi u svakom slučaju Mikula, kaciga nema ni jednu jedinu ogrebotinu, nema svrhe da je slikam Sreća je što sam udario u relativno ravan deo, bez ikakvih ivica (i marica) tako da oštećenja nema. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasafilipovic 290 Napisano Novembar 3, 2011 Uploader, 419 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Bogu ostao si živ, inače bi te "istankov" i klapa odmah okarakterisali kao ubicu na dva točka, sa topuzom u ruci kako jašeš divljeg R od 150KS, koji ide iz mesta dvesta, a trudnice i mala deca uz vrisku beže sa lica mesta... Neko bi te branio, jer tu baš i ne može 200 da se vozi, ali to bi bila slaba vajda. Ulubio si dosta gepek na tom puntu. I ne pomišljam na to šta bi bilo da je to bila čvrsta prepreka koja ne može da se pomeri, kao ona na koju je naleteo dečko iz Petrovca (neosvetljen traktor). Vidiš sad, ti preko dana baš i nisi video auto ispred sebe, a on noću je trebao da vidi neosvetljen traktor koji je preprečio put. Sada znaš da za ozbiljnu nesreću i 40kmh je dovoljno. A zamisli šta bi bilo sa 80 koliko je dozvoljeno na "onom" putu... Direkt u traktor. Budi ti meni živ i zdrav i da se što pre vratiš u "sedlo"! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Novembar 3, 2011 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan ...... a kaciga je Scorpion EXO750 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Novembar 3, 2011 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Желим ти брз опоравак и убудуће памет у главу! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 738 Napisano Novembar 3, 2011 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan e,ono sto pitah za kacigu,nisam mislio kako je prezivela udes,nego uopste,udobnost magljenje buka itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Novembar 3, 2011 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan da skrenem malo sa teme,kako si bio zadovoljan scorpionom,kazu da su dobre a nisu preskupe AHAHAHAHAHAHAHHAHAH careeeee xDDDD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...