Kele101 39 Napisano Septembar 26, 2016 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Bac Motocikl: Piaggio X9 180, SV650S Prijavi odgovor kao problematičan od kaisa ostali samo ,, dugmici,, ne mogu da vidim ni koji je bio- samo kanapce sam nasao i 2-3 dela gume e sad u ponudi ima Mallosi kevlar Athena Dayco koji uzeti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4924 Napisano Septembar 26, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Nazoveš PGS u BG-u i pošalju ti original. Od zamenskih valja još Mitsuboshi. Dayco nije loš. Athenu i Malossi bih izbegao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kele101 39 Napisano Septembar 26, 2016 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Bac Motocikl: Piaggio X9 180, SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Za taj original mogu da uzmem 2 Dayco. Da li se original stvarno toliko isplati? Mitsuboshi nisam nigde nasao. Za Athenu sam cuo razne komentare-kako to obicno i biva na forumima-jedni hvale drugi kude, tako da taj necu ni da uzmem Za Malossi sam video vise pozitivnih nego negativnih komentara, ali.. Znaci najverovatnije onda uzmem 2 Dayco pa imam i rezervni za ne daj Boze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15950 Napisano Septembar 26, 2016 Integrisan, 9316 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pitas da li se original isplati..........toliko puta je do sada pisano.....potrosni delovi CVT-a uvek bilo i ostalo, najdugovecnije i najbolje se pokazao originalni deo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoograf 0 Napisano Septembar 27, 2016 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan ,Kele101, on 18 Sept 2016 - 11:24 PM, said: Kais je izdrzao oko 8000 km Da ga ne ureknem, original vrti već 17000 ( slovima sedamnaest hilada km) .Kupljen u PGS oko 70 e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15950 Napisano Septembar 27, 2016 Integrisan, 9316 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Normalne voznje, 20K sigurno prelazi. I sto je najbitnije, ne ukopava variator Послато са ALE-L21 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Septembar 27, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da ga malosi ukopava samo tako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kele101 39 Napisano Septembar 28, 2016 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Bac Motocikl: Piaggio X9 180, SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Sta znaci ukopava varijator Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Septembar 28, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Aluminijumske polutke po kojima klizi kaiš u vožnji su premekane za takvu strukturu kaiša. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kele101 39 Napisano Septembar 28, 2016 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Bac Motocikl: Piaggio X9 180, SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Dobro si mi rekao svaka nova informacija je korisna uzecu original i zapisati kilometrazu pa ce da vidimo koliko traje, bicu zadovoljan i sa 15.000 Hvala na informacijama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Septembar 28, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu, zbog toga i postojimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fanđo 78 Napisano Septembar 28, 2016 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Možda mi je glupo pitanje: Gde zalepiti registracionu nalepnicu ,a da to nije vizir? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15950 Napisano Septembar 28, 2016 Integrisan, 9316 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Imas nosac na Louis.de, nije skup pritom praktican Послато са ALE-L21 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Septembar 28, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan A mozes i da sacekas negde Dareta da parkira i zamakne iza coska.. :-) Poslato sa neke čudne sprave Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fanđo 78 Napisano Septembar 28, 2016 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Super ideja, pošto sam naručio veliki vizir, pa zato pitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Septembar 29, 2016 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Svedok sam kada je prekljuce saobracajac na motoru ispred Polj.fakulteta coveku na X8 pisao sto mu nalepnica nije kako je rekao na vidnom mestu istaknuta, sto je objasnjavao da mora biti vizir, iznad fara itd...covek ga je pitao ako je kafe rejser, sta onda? Sobracajac rece, pa kuda budes imao kafe rejsera onda cemo razgovarati na tu temu...elem, to sto je Dare stavio na vile nije po ZOBS-u. Inace meni je na ramu zalepljena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fanđo 78 Napisano Septembar 29, 2016 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Znači, najbolje je da budem kvaran i da kupim još jednu nalepnicu, jer ako budem stavio kratki vizir na proleće, opet prebacivanje. Jedino negde na masku , a to je ružno. Samo mi je žao da dam 2500 bezveze. Kao da sam bacio u Moravu. Zapadnu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragisa.pa 5 Napisano Septembar 29, 2016 U prolazu, 24 postova Motocikl: Beverly 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Svedok sam kada je prekljuce saobracajac na motoru ispred Polj.fakulteta coveku na X8 pisao sto mu nalepnica nije kako je rekao na vidnom mestu istaknuta, sto je objasnjavao da mora biti vizir, iznad fara itd...covek ga je pitao ako je kafe rejser, sta onda? Sobracajac rece, pa kuda budes imao kafe rejsera onda cemo razgovarati na tu temu...elem, to sto je Dare stavio na vile nije po ZOBS-u. Inace meni je na ramu zalepljena... Sta bi meni tek rekao za tablicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11567 Napisano Septembar 29, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan A zašto tu tablica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4924 Napisano Septembar 30, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Da može da je sakrije na naplatnoj rampi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragisa.pa 5 Napisano Septembar 30, 2016 U prolazu, 24 postova Motocikl: Beverly 250ie Prijavi odgovor kao problematičan A zašto tu tablica?Ovo je za sada pocetna verzija preklopne tablice (flip licence plate),treba tu jos dosta toga da se uradi;:led osvetljenje tablice ,zatamniti crnom folijom originalno stop svetlo; ugraditi na blatobranu novo svetlo sa migavcima ( kao npr Scarabeo sto ima) i na kraju ono sto mi je najveci problem:upakovati 2 motorica od centralne brave koje okida taster ili prekidac (prazno mesto za dodatni prekidac na desnoj strani upravljaca) Upakovati ih da ne budu previse vidljivi (crna metalna kutija u boji karoserije) i resiti prenos tj nihovo pravolinijsko kretanje u polu okret (nesto kao klipnjaca sto radi. No ima vremena ,sledece sezone,nadam se Sent from my BLU STUDIO 5.0 C HD using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Septembar 30, 2016 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sve to da bi mogao da plaćaš kazne jer ti se tablica ne vidi... Jadan smo i mi narod... Da može da je sakrije na naplatnoj rampi... Problemi u društvu počinju od mentaliteta, koji se kod nas nikada promjeniti neće...Daj da zajebemo državu u kojoj živimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 623 Napisano Septembar 30, 2016 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pazi, da ja od države ovde dobijam nešto za uzvrat za svoju vernost, ne bi imao problem da joj plaćam. Ali, od nje ne dobijam ništa, već me jebe na svakom mogućem koraku. I nije problem mentalitet, ja mislim da bi bio savršen Švajcarac, Norvežanin, Šveđanin, Danac... ali to ne mogu da budem u ovom okruženju, već moram da budem kreten jer me je kreten zajahao i jedino tako mogu da mu pariram. I da se razumemo, ovde ne pričam o sakrivanju tablica da bi mogao da pravim prekršaje sa namerom. Druga stvar su države u kojima ti od poreza stvarno i osetiš neku dobrobit po društvo... Pa, plaćao bi pevajući. Upao sam čoveku u temu sa pričom koja nema veze sa njom, izvinjavam se, neću nastavljati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragisa.pa 5 Napisano Septembar 30, 2016 U prolazu, 24 postova Motocikl: Beverly 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Naplatne rampe ne prolazim skuterom ,ovo je samo za grad : zuta traka Brankov most,semafori i kamere kod Usca i sl. gradske situacije.Znaci preventiva a ne prolaz kroz naplatnu rampu. Sent from my BLU STUDIO 5.0 C HD using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4924 Napisano Septembar 30, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Svejedno, cilj skrivanja tablice je da se "provučeš" u prekršaju. Tako će i pandur to da shvati pa će da ti rebne dobru kaznu, moguće i vanredni tehnički zbog toga. Opet: tvoj motor, tvoja dozvola, tvoj novčanik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...