ilija.l 18 Napisano Mart 27, 2013 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio x9 500cc Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li nosio cunak na peskiranje,ili samo smirglanje pa farbanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Mart 27, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Žonpi ispao je vrhunski.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Mart 27, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan ova plastika je i kod mene polomljena ali sa druge strane.. to im je izgleda mana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Mart 28, 2013 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Nisam, nije bio toliko korodiran da bih ga peskirao, celicna cetka, 220 pa 380 i na kraju farba u spreju Jesi li nosio cunak na peskiranje,ili samo smirglanje pa farbanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5182 Napisano Mart 28, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6052 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Držaće to bez problema dve sezone barem. Drugar je ofarbao na Yamaha X-City-ju i držalo je. Bitno je samo da sprej trpi visoke temperature. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija.l 18 Napisano Mart 28, 2013 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio x9 500cc Prijavi odgovor kao problematičan Ma skroz ok je ispalo,stvarno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Mart 28, 2013 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Trpi toplotu, a presao sam tri ruke... Koliko god da traje a trebalo bi, opet odradim isto i u krug Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1256 Napisano Mart 28, 2013 BJB Maxi scooter club, 1681 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Super izgleda... malo truda i to je to! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Mart 29, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da super je ispalo Ja sam isto uradio na excitingu samo sto sam ja i ispeskario delove koji su korodirali! Vec dve sezone i nista, a pre nego sto sam ga ofarbao cuo sam dosta toga oko tog ljustenja farbe... cista glupost kupis malo bolji sprej, naravno dobro sve pripremis i ocistis nitrom predjes dve ruke i pesma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markobg1703 0 Napisano Mart 29, 2013 U prolazu, 27 postova Motocikl: Piaggio X9E 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, skoro sam dobio X9 250 evo u stvarno dobrom stanju e sad ne mogu znati kad je i sta menano na njemu, hteo bih da uradim kompletan servis, sta sve spada pod to i koliko to zadovoljstvo kosta? i jedini problem koji imam s njim je cas mi na cajgeru za gorivo pokazuje da je prazan rezervoar cas da ima koliko sam i sipao, kako to resiti? HVALA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1256 Napisano Mart 29, 2013 BJB Maxi scooter club, 1681 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, skoro sam dobio X9 250 evo u stvarno dobrom stanju e sad ne mogu znati kad je i sta menano na njemu, hteo bih da uradim kompletan servis, sta sve spada pod to i koliko to zadovoljstvo kosta? i jedini problem koji imam s njim je cas mi na cajgeru za gorivo pokazuje da je prazan rezervoar cas da ima koliko sam i sipao, kako to resiti? HVALA! Ajde ja cu ti malo pomoci,a kolege neka dodaju! Posto sam i ja mogu ti reci novopeceni vlasnik x9-tke, ja sam pre 15 dana uzimao delove za mali servis. Ulje ( 2 litre), filter ulja, filter vazduha , svecicu, ulje u diferencijalu , to me je izaslo 4 000 ( nisu mi racuni pri ruci) uzeo sam jos i zadnje plocice, 2029 dinara. Ono sto bi ti trebao za pocetak da uradis je makar ovo... pa posle kad budes otvarao pogledaj kais ,rolnice... promeni antifriz, kociono ulje... To je neki minimum za pocetak, pa posle u hodu resavaj ako imas neke probleme. STARIJE I ISKUSNIJE KOLEGE DODAJTE STA TREBA. P.S. KONACNO MI JE MAJSTOR OFARBAO RETROVIZORE, DOBRO JE ISPALO, MADA na jednom delu ima tackica na koju je nesto bilo palo pa se sad farba odvojila... nista strasno,ali ok je. Sad gume i servis pa polako PUT POD TOCKOVE! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markobg1703 0 Napisano Mart 29, 2013 U prolazu, 27 postova Motocikl: Piaggio X9E 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, skoro sam dobio X9 250 evo u stvarno dobrom stanju e sad ne mogu znati kad je i sta menano na njemu, hteo bih da uradim kompletan servis, sta sve spada pod to i koliko to zadovoljstvo kosta? i jedini problem koji imam s njim je cas mi na cajgeru za gorivo pokazuje da je prazan rezervoar cas da ima koliko sam i sipao, kako to resiti? HVALA! Ajde ja cu ti malo pomoci,a kolege neka dodaju! Posto sam i ja mogu ti reci novopeceni vlasnik x9-tke, ja sam pre 15 dana uzimao delove za mali servis. Ulje ( 2 litre), filter ulja, filter vazduha , svecicu, ulje u diferencijalu , to me je izaslo 4 000 ( nisu mi racuni pri ruci) uzeo sam jos i zadnje plocice, 2029 dinara. Ono sto bi ti trebao za pocetak da uradis je makar ovo... pa posle kad budes otvarao pogledaj kais ,rolnice... promeni antifriz, kociono ulje... To je neki minimum za pocetak, pa posle u hodu resavaj ako imas neke probleme. STARIJE I ISKUSNIJE KOLEGE DODAJTE STA TREBA. P.S. KONACNO MI JE MAJSTOR OFARBAO RETROVIZORE, DOBRO JE ISPALO, MADA na jednom delu ima tackica na koju je nesto bilo palo pa se sad farba odvojila... nista strasno,ali ok je. Sad gume i servis pa polako PUT POD TOCKOVE! Hvala, na koliko se menjaju ta ulja i filteri a na koliko rolnice i kais? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1256 Napisano Mart 29, 2013 BJB Maxi scooter club, 1681 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan To ti ne bih znao reci ... I ja sam manje vise novi u ovome ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
porta 17 Napisano Mart 29, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 70 postova Lokacija: Ub Motocikl: piaggio X9 500ie EVO Prijavi odgovor kao problematičan evo ti marko ovo, izlistaj do kraja i videces sve, kad, sta i na koliko se menja... http://www.scribd.com/doc/22561643/Piaggio-X9-250Evo-Owners-Manual Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djile77 15 Napisano Mart 30, 2013 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Novi Sad-Veternik Motocikl: Suzuki Bandit 600s Prijavi odgovor kao problematičan Nasuo jutros crvenu i gas..par djirova po f.gori,vrdnik,irig,malo po gradu..milina .. taman sam se uparkirao i ovo s.... poce da sipi..izdrzacemo jos 10-ak dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Mart 31, 2013 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ako vas drkaju prekidaci kao sto su mene poceli, ili imate problem nece da zavergla, ili ne prebacuje ablend, ili vracanje na kratko, rasturite prekidace i ocistite, jer je unutra gomila djubreta na kontaktima. Dakle pre zamene navodno neispravnih, srafciger u sake strokavi kontakti ocisceni POZDRAV BANDO! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16259 Napisano Mart 31, 2013 Integrisan, 9369 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast zonpi, polako i pedantno sredjivanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1256 Napisano April 1, 2013 BJB Maxi scooter club, 1681 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Prvo da pozdravim vlasnika svetlo sive x9-tke! Video sam ga oko 12 u subotu kod GSP-a! A sad mi treba pomoc, vozao sam juce skuter, nekih 30 km, kazaljka od temperature ne stoji do pola, nego na u zelenoj zoni, znaci ispod pola?! Jel to neki problem ili sta!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano April 1, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan verovatno je problem u termostatu.. jer meni vec posle 2km dodje do radne temperature... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djile77 15 Napisano April 1, 2013 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Novi Sad-Veternik Motocikl: Suzuki Bandit 600s Prijavi odgovor kao problematičan Prvo da pozdravim vlasnika svetlo sive x9-tke! Video sam ga oko 12 u subotu kod GSP-a! A sad mi treba pomoc, vozao sam juce skuter, nekih 30 km, kazaljka od temperature ne stoji do pola, nego na u zelenoj zoni, znaci ispod pola?! Jel to neki problem ili sta!? Jel grmi 9-ka?ako grmi,taj sam ..ako je kazaljka negde izmedju,ne sekiraj se,svakako ide jos toplije vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
porta 17 Napisano April 1, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 70 postova Lokacija: Ub Motocikl: piaggio X9 500ie EVO Prijavi odgovor kao problematičan probaj prvo da resetujes analognu tablu...stisni dva desna dugmeta na digitalnoj i drzi, daj kontakt i sve kazaljke ce da skoce do kraja i vrate se...posle toga ga upali i probaj par kilometara...ako ona od temperature ne dodje na polovinu, onda nesto nije u redu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1256 Napisano April 1, 2013 BJB Maxi scooter club, 1681 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Prvo da pozdravim vlasnika svetlo sive x9-tke! Video sam ga oko 12 u subotu kod GSP-a! A sad mi treba pomoc, vozao sam juce skuter, nekih 30 km, kazaljka od temperature ne stoji do pola, nego na u zelenoj zoni, znaci ispod pola?! Jel to neki problem ili sta!? Jel grmi 9-ka?ako grmi,taj sam ..ako je kazaljka negde izmedju,ne sekiraj se,svakako ide jos toplije vreme GRMI, GRMI ... Kako mocno izgleda na putu ... izmedju onih auta! Ma , milina ga videti .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1256 Napisano April 2, 2013 BJB Maxi scooter club, 1681 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Muke zive ... jutros od 8 rastavljam motor na proste cinioce, dodjem do zadnjeg tocka,skinem zadnje pakne, krenem da stavim nove koje su mi stigle AKSOM iz Kaca,a ono nisu odgovarajuce... Malo ja obrusim ivice,ma kakvi ... ne ide. Sednem ,pravac za Kac i svadjao sam se pola sata nece da mi daju druge, na kraju se ispostavilo i da nemaju... Na kraju mi prizna 1000 dinara i dodam jos 3150 i kupim jet kacigu, da imam za suvozaca! Krenem za Palanku, stanem u NS, u ovlasceni piaggio servis i kupim orginal pakne za 2960 dinara. Sutra nastavak sklapanja ... Ne mogu da verujem da su ljudi tako neodgovorni ! Na kraju sam izvisio sa malo,ali dobro se zavrsilo ... Ono sto sam otkrio jutros, a to je da mi je otisao SILEN blok ... ( valjda sam dobro napisao) . U piaggio servisu su rekli da se moze poruciti , cena 2700! Jel ima neko informaciju gde se jos mogu poruciti i cenu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5182 Napisano April 2, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6052 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan U Kaću... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1256 Napisano April 2, 2013 BJB Maxi scooter club, 1681 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Da,da ... Od 15 h sam trebao na posao, kasnio sat vremena! Sreca gazda bio raspolozen... Najeo se zivaca i dosao kuci ... Runda 2, sklapanje veceras u 10! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...