Jump to content

Moto Zajednica

Piaggio X9 250/500ie

Recommended Posts

• BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova
  • Motocikl: Honda X-ADV 750

ni meni se ne svidja x8 ono pozadi,nekako kao glava od kita:)nemam pojma,mozda nije bio u redu ali je trosio 6 litara i onda mi nekako tu kubikazu izbegavam,ali i zbog registracije.sad mi decko nudi beverlija iz 2005 ali 125 kubika.izludecu na kraju:)ali beverli mi nema zastitu od vetra bas neku pa se razmisljam

Koje boje je taj Beverly od 125 kubika?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 192 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500

125cc je ok po gradu i ako stalno solo vozis. Razmisli, vidi za sta ti treba motor. Razmisljaj o prodaji sutra... Pogledaj koliko nas u maxi druzini vozi 125cc...

Ja imam 180 pa nikako da prodam, svi zovu al slaba vajda.

Kad sam kupovao svi me ubedjivali da uzmem 250 cc al ja nasao se pametan pa rekao sluzice i ovaj (jes da sluzi i ide ko lud), al ne bi mu nista hvalilo da je sad 250 cc i onda na miru da ne razmisljam o jacem barem 3 godine.

Mada ko zna verovatno i da je 250 kubika sad bi trazio 500. Takvi smo ti mi ljudi, vecito smo nezadovoljni i uvek trazimo nesto bolje (cast izuzetcima).

Znaci kupuj ono sto ti drugi preporuce :

Evo kupi moj motor 1lol.gif1lol.gif1lol.gif

Salu na stranu,kupi ti jaci obavezno , slaba je ta kubikaza i posle ga neces moci prodati nikako. Razlika u registraciji je zanemarljiva, a uzivanje veliko. i ne moras 250, ima 200 cc koji idu super.

• U prolazu, 7 postova

Zamenio kod majstor Rajka u Moto laboratoriji. Ekstra zadovoljan.

Sledece pitanje. Da li neko zna nekog majstora koji resava problrm neispravnog sistema elektricnog podizaca na nogarama? Kako mi je majstor rekao, svi motori i davaci su ispravni, ali to sve zajedno ne radi

• Svakom po zasluzi, 12398 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

U dokonim zimskim danima možemo da skinemo onu elektroniku sa pištalicom :) pored reglera pa da vidimo o čemu se tu radi?

• U prolazu, 7 postova

Upravo i ona je raskacena (neko pre mene je to uradio).

Kada vratim dzek i krenem da vozim motor, ona pisti nakon 5km/h. Zuto dugme pored desnog rukohvata ne reaguje.

Pretpostavljam da znate o cemu se radi?

Pozzzz

• BJB Maxi Scooter Club, 70 postova
  • Motocikl: piaggio X9 500ie EVO

to se i meni ponekad javi...kad krenem pisti, cim stanem ucuti, i tad je zuto dugme mrtvo...:stabre:

onda zaustavim, podignem ga i nekoliko puta rucno ispritiskam krajnji mikro prekidac, sa obe strane...verovatno zariba od prasine i kojekakve prljavstine...posle toga vise nema pistanja, a zuto dugme proradi...:moto3:

i nemoj mnogo da se sekiras oko toga...nije to losa stvar, ali vise sluzi za kurcenje nego sto je stvarno neophodno i korisno...:aha:

• Podržavam 4

• BJB Maxi Scooter Club, 743 postova

Ta nogara nije uopšte loša stvar, X9 500 sa gorivom ima masu preko 220kg i ako krene da pada na kontra stranu kada ga parkiraš - nema šanse da ga zaustaviš.

U suštini je namenjen slabašnijim vozačima (ženama?), ali da ga imam - koristio bi ga bez blama :D

• U prolazu, 7 postova

Meni je malo nezgodno parkiranje u dvoristu jer je pod nagibom, a deca mi se igraju oko motora, tako da uvek moram da ga podizem na obe nogare sto je malo zamorno.

Probacu da ocistim te mikroprekidace (pretpostavljam da se radi o onima za krajnji otvoreni polozaj nogara) i da vidim kako se ponasa. Naravno kada se vratim za Srbiju (posto sam trenutno u Libanu).

Ako jos neko ima neko iskustvo sa ovim problemom dobri bi mi doslo.

Takodje, primetio sam i da mi je jedan dzek levo od prednjeg fara (kada se gleda od napred) prema rucici upravljaca raskačen, pa mozda i to ima veze sa ne funkcionisanjem zutog dugmeta.

Hvala ljudi.

Pozdrav.

• Svrati ponekad, 102 postova
  • Motocikl: Suzuki Bandit 600s

Pozdrav svima!imam jedno pitanje za ljubitelje X9-ke..vozim 500-tku 2003.god,prezadovoljan sam,sto bi braca slovenci rekli,dela kot urica:-) ..pitanje glasi,da li je puno 2500 dinara za zadnje plocice,nisam ovo nikada menjao pa nemam predstavu o ceni.toliko mi majstor trazi,za kako kaze malo kvalitetnije plocice,da se razumemo,ne zalim para za mezimce,ali ne bih voleo ni da me neko prevesla..pa ako neko zna cene..hvala!

• BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova
  • Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400

Po mom misljenju nije puno, meni za Madisona kostaju 2000din, al sacekajmo neko od drugara ko vozi 9-ku da se izjasni

• BJB Maxi Scooter Club, 548 postova
  • Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500

ja ti mogo reci da sa kyoto plocicama imam lose iskustvo na x9, tako da bezi od njih...one su oko 1000din par... e sad ti vidi ko proizvodi te koje ti on nudi, drug je imao lose iskustvo sa carbone lorraine... ja sam kod mene stavio lepljenje plocice, otiso kod jednog cice koji to radi, rekao mu da mi stave mekse, on odradio, izaslo me 500din par, ali koci odlicno, nema riseva na disku, i ne skripe, struze.....

• Integrisan, 9286 postova
  • Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD

Pozdrav svima!imam jedno pitanje za ljubitelje X9-ke..vozim 500-tku 2003.god,prezadovoljan sam,sto bi braca slovenci rekli,dela kot urica:-) ..pitanje glasi,da li je puno 2500 dinara za zadnje plocice,nisam ovo nikada menjao pa nemam predstavu o ceni.toliko mi majstor trazi,za kako kaze malo kvalitetnije plocice,da se razumemo,ne zalim para za mezimce,ali ne bih voleo ni da me neko prevesla..pa ako neko zna cene..hvala!

Pozdrav druze 1zdravo.gif

ako ce ti biti od utehe ili znaciti nesto, plocice ( napred/pozadi ) za mog ata kostaju oko 10.500din marke Nissin

• Svrati ponekad, 102 postova
  • Motocikl: Suzuki Bandit 600s

I pretpostavio sam da cena zavisi od proizvodjaca,odnosno kvaliteta..cuo sam od jednog momka da se krecu oko 1000 din,ali su to verovatno te sto bas i ne valjaju,tako da sada nisu zanimljive i da su po 100 dindzi..jbg,ipak treba makinu i zaustviti,pogotovo kada ide k'o luda :-)

• Podržavam 2

• BJB Maxi Scooter Club, 548 postova
  • Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500

kad kupujes gledaj da budu mekse, da se one vise trose, jer kad su tvrde mogu ti zeznuti disk, da ostave riseve, i da ga brzo potrose.... a za viljusku ne znam...

• U prolazu, 15 postova
  • Motocikl: T max 500

izgubljeni kljucevi, da li postoji resenje premostiti imobilajzer da ne trazi kod i samo presloziti bravu po drugom kljucu

skinuo bih kod kljuc da ga nema vise

• Svrati ponekad, 167 postova
  • Motocikl: Piaggio x9 500cc

P.S.samo da dodam da sam postavio ovu temu jer sam za to dobio ideju citajuci temu ljubitelja burgmana pa mi krivo sto mi nismo okupljeni kao oni a i nasi gvozdeni konji nisu nista losiji od njihovih burgmana ;) ;) ;)

Sa zakasnjenjem od godinu dana,evo da se i ja zapljunem!

X9 500

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja