to crank 5315 Napisano Februar 21, 2012 Integrisan, 13010 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Uuu ima odličnih slika. Ova Rossi-eva kad se sprema da zgrabi nečije sise je prva liga. I ona Lorenzova pred katapult. A ova Sic-ova sa ćaletom... da baciš peglu od tuge! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1032 Napisano Februar 21, 2012 Ne silazi, 5469 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ma chupa chups mi je najjaci, izgleda da je oduvjek udaren u glavu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1713 Napisano Februar 21, 2012 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Rossi sa srafom i cevkom izvadjenim iz noge. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Februar 21, 2012 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Bez ove štangle će biti brži sekundu po krugu! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3354 Napisano Februar 22, 2012 Drug član, 1361 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao jednu baš dobru sliku sa Rosijem dok je bio klinja na nekoj staroj bimoti al ne znam gde je... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5315 Napisano Februar 22, 2012 Integrisan, 13010 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bez ove štangle će biti brži sekundu po krugu! Ja mislim da je koštana srž koja će da ispuni kavitaciju teža od svemirskog metala od koje je izrađena šipka na slici te će vreme po krugiu verovatno da poraste. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5315 Napisano Februar 22, 2012 Integrisan, 13010 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan FIM izbacio novi pravilnik u kome je ponovo dozvoljeno postavljanje on-board senzora temperature guma: http://www.motocorse.com/news/motomondiale/31782_Sensori_temperatura_pneumatici_permessi_anche_in_MotoGP.php Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4340 Napisano Februar 22, 2012 Svrati cesto, 3508 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Claude Danis o bezbednosti CRT-a. http://www.gpone.com...Simoncelli.html 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4340 Napisano Februar 22, 2012 Svrati cesto, 3508 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Jos nije sigurno kada se vraca Markez . http://www.gpone.com/index.php/201202226141/Marquez-ancora-dubbi-sul-ritorno.html 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4340 Napisano Februar 22, 2012 Svrati cesto, 3508 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Nova elektronika Za Rosija . http://www.gpone.com/index.php/201202226146/Preziosi-nuova-elettronica-per-Rossi.html 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3354 Napisano Februar 23, 2012 Drug član, 1361 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan 20.-22.02.2012 CRT Test Jerez, password "jerez": 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4340 Napisano Februar 23, 2012 Svrati cesto, 3508 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Evolucija CRT-a od jua prosle godine do sad . http://www.gpone.com/index.php/201202236154/CRT-l-evoluzione-della-specie.html 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa_Nis 279 Napisano Februar 23, 2012 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan Prema zadnjim rezultatima sa testova sa jos nekompletiranim CRT-ovima svako od od cetvorice vanzemaljaca na njima overio postolje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5315 Napisano Februar 24, 2012 Integrisan, 13010 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sa Apriliom 100%, za BMW nisam siguran, Kawa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3855 Napisano Mart 2, 2012 Ne silazi, 5003 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hmm... zanimljivo Nakamoto: Yamaha has the best bike "The M1 is very fast, and represents a huge obstacle for us - he said - We are not at the same level. Honda is very powerful, but the Yamaha has great handling. As a package, is the best bike at the moment " http://www.gpone.com...ource=GPone.com Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Mart 2, 2012 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Pa neće valjda dalje da unapređuju Hondu pa gde je tu kraj? Koliko treba onda Repsolke da budu napred, bar 1sec Blefira Mora da je tu po sredi nešto drugo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Mart 2, 2012 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da je vozio i Repsol-ku pa zna ... strucnjak Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Mart 2, 2012 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zbunjen, ovde kažu nema bolji od Honde a Nakamoto kaže da su u problemu Kome više verovati...? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5315 Napisano Mart 2, 2012 Integrisan, 13010 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zbunjen, ovde kažu nema bolji od Honde a Nakamoto kaže da su u problemu Kome više verovati...? Psihološki rat protiv Lorenza: "...imaš najbolji motor a pola sekunde si iza Stonera, nemaš pojma..." Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Mart 2, 2012 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Samo se vi nadajte Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5315 Napisano Mart 2, 2012 Integrisan, 13010 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Samo se vi nadajte ...čemu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Mart 2, 2012 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Da će Lorenzo da se uplaši Bolje se brinite za Stonera da li će da ljulja bebu ili da trenira Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Mart 2, 2012 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Pa lako je nama kad mi svake sezone izaberemo najboljeg i on uvek pobedi i onda druge zajebavamo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Mart 2, 2012 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan Pa lako je nama kad mi svake sezone izaberemo najboljeg i on uvek pobedi i onda druge zajebavamo Hoces da kazes da ste godinama navijali za Rossia??? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Mart 2, 2012 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan Da će Lorenzo da se uplaši Bolje se brinite za Stonera da li će da ljulja bebu ili da trenira nece njemu zivot biti vise isti,znam po sebi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...