Jump to content

Moto Zajednica

Piaggio skuteri za 2012

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 94 postova
  • Motocikl: Piaggio MP3 300

Izašle su prve pred premijere koje će moći da se vide na sajmu u Milanu

po meni prva jedina i prava je novi beverli od 350 kubika/ 33ks i po prvi put sa sistemom ABS/ASR

131894384462_beverly_sporttouring.jpg

kao i blago promenjena i sa ovim bojama po meni 10x lepša od Gilere GP800 , APRILIA SRV 850

131894383103_aprilia_srv850.jpg

ajmo sad i prvi utisci i komentari

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• BJB Maxi Scooter Club, 743 postova

Pjađovci su još jednom klonirali svoje rešenje, evo kako izgleda Gilera GP800 (druge boje i drugačiji far):

2008-gilera-gp-800_460x0w.jpg

Prethodni slučaj - da prenesem Alexovo zapažanje apropo Aprilije SR max:

Ovo je Aprilia (ne zevajte u devojku :-D) -->

qUemD_18apriliasrmax.th.jpg

I legendarni Nexus -->

6YXAc_gileranexus300gileranex.th.jpg

Iliti - kako za minimalno ulaganje izneti nove proizvode na tržište... :stabre:

• BJB Maxi Scooter Club, 6017 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT

Ovaj klon GP 800 u izvedbi Aprilije mi se sviđa ovako na prvu loptu mada se gadim od tih kozmetičkih promena. Žao mi je što se tako neka silueta maxi skutera (prednji kraj je bruka dobar) ne pojavi u Aprilia "štali" u izvedbi 600 ili 650 ccm. Kopao bih rukama i nogama da ga se dočepam...

Ovaj Beverly od 350 ccm i 33 ks verujem da je odličan i kao što čovek reče - jedini novitet. :neznam:

• Very Funny Rider, 1127 postova
  • Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07

Ovaj Beverly 350 me ozbiljno zainteresovao...ako ne 2012 onda barem 2013 :)

A ova Aprilia moze samo da vidi moje 1ooo.gif

• U prolazu, 72 postova
  • Motocikl: honda foresight 250

e jest da sam nov u zvanicnoj maxi verziji i sve poredim sa mojom njondom ali bio i vido ocene od cuvene gilere gp.

66.6 out of 100 2011

50.0 out of 100 2010

79.9 out of 100 2009

74.0 out of 100 2008

77.9 out of 100 2007

a moja foresight 81.8 od 100 pa vi sad vidite :)

Poenta je da se čuje mišljenje o ova dva nova modela, za Beverly će se vrlo brzo videti čim počne prodaja za Srbiju jer mislim da će od 8 nov da krene prodaja samo za Italiju.

ali mi ova aprilia SRV850 izgleda mnogooo dobro , a po onome što sam video podsećaće na GP bez sumlje ali će biti izmenjen ram, sediste, svetlosne grupe i modifikovan agregat.... i biće drugačiji osećaj pri vožnji gp i njega....ali sačekajmo prve uporedne testove. I da što pre krene prodaja u SRBIJI :) :)

298332_274122572621519_203910092976101_842299_1061631153_n.jpg

Fabrika u svakom slučaju neće reći: "Ljudi pravimo vas ovcama i valjamo vam isti skuter sa kozmetičkim promenama..." Sramota je za takvu kuću kao što je Piaggio da se "kurva" na ovaj način. Bolje da su ovo predstavili kao restilizovanu GP 800 ali ih muči prednja svetlosna grupa od RSV-a.

Oduvek je Piaggio koketirao sa ovakvim pristupom ali su ipak imali jasnu liniju razdvajanja između srodnih modela sestrinskih brendova. Atlantic 500 i X9 500 su se dovoljno razlikovali, kao i Beverly i Scarabeo, takođe i "trokolice" Piaggio MP3 i Gilera Fuocco. Sad su baš zastranili. Ubeđen sam da je ovo blago prestruktuiranje u okviru Piaggio grupacije, odnosno bezbolno gašenje segmenta velikih skutera pod brendom Gilera i njihovo prebacivanje pod kapu Aprilije. Što se tiče prodaje pod našim nebom ovog klona GP 800 nisam ubeđen da će se proslaviti jer će cena biti "momačka". Naravno nisu ga ni klonirali da bi se ogazdili pod nebom Srbije... :neznam:

• veseli stomatolog , 860 postova
  • Motocikl: dl 650

Kolika ce cena da bude tog modela Bev-a sa ABS-om, i jel moze zamena staro za novo :D

uvek moze zamena staro za novo...nista ne znas...

stari prodas, skupis brdo para i kupis novi...jednostavno???1nanana.gif1nanana.gif1nanana.gif1nanana.gif

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 315 postova
  • Motocikl: Yamaha Xmax 300

Kolika ce cena da bude tog modela Bev-a sa ABS-om, i jel moze zamena staro za novo :D

:neznam: sigurno da će moći :neznam:

Ovde imas cenu...

http://www.techcinema.com/2011/10/piaggio-beverly-sport-touring-350.html

Prodajem Beverly-a i kupujem ovaj! :moto3:

I ja prodajem svoj onda, ali necu beli, hocu isti kao sto imam sada, zanima me ABS jer sam vec imao par nezgodnih situacijapost-10730-0-12095700-1319567022_thumb.jpg

• Skuteras, 3696 postova
  • Motocikl: T-Max 500

Ovaj SRV izgleda dobro, ali ja nesto ne mogu da svarim lanac na skuteru. Hocu kad vozim skuter, da vozim skuter. I hocu da podjebavam ove sa motorima, sto svaki cas nesto mora da podmazuju, kao sto sam ih i do sad podjebavao

Slažem se za lanac na skuteru u potpunosti :jok:

Neka mu još ubace i manuelni menjač i skinu prednje oklope i eto bioskopa... :lud:

Ovaj SRV izgleda dobro, ali ja nesto ne mogu da svarim lanac na skuteru. Hocu kad vozim skuter, da vozim skuter. I hocu da podjebavam ove sa motorima, sto svaki cas nesto mora da podmazuju, kao sto sam ih i do sad podjebavao

I ja sam razmishljao na tu temu i dosao do zakljucka da su to masine sa mnogo snage za prenos samo preko kaisa...koliko sam video npr. t-max ima varijator ali sa jako sirokim i kratkim kaisem koji je verujem dosta jaci i trpi manje opterecenja nego duzi kais dok ostatak preuzima lanac. Ala sam se nasraoooo 1moto3.gif Sve u svemu proizvodjac trazi neku sredinu izmedju isplativosti i trajnosti...oni ne smeju biti na $$$ gubitku :)

• Svrati ponekad, 147 postova

Ovde imas cenu...

I ja prodajem svoj onda, ali necu beli, hocu isti kao sto imam sada, zanima me ABS jer sam vec imao par nezgodnih situacijapost-10730-0-12095700-1319567022_thumb.jpg

Tesko da ces naci u istoj boji.:)

Ovde imas boje:

http://www.it.piaggio.com/media/beverly2011.pdf

Ma da je roze, bas me brige!:D

• Skuteras, 3696 postova
  • Motocikl: T-Max 500

I ja sam razmishljao na tu temu i dosao do zakljucka da su to masine sa mnogo snage za prenos samo preko kaisa..

A sta je sa onim kruzerima koji imaju 200+ kila,m 1200+ ccm, 80+ KS i koriste kais? Ili ono slicnije ovome sto nas brine, motorne sanke 160ks - kais, ATV 70ks - kais?!

Vise mislim da je ovo zbog smanjivanja one price "nije to motor" Zele sto vise da smanje tu razliku

I meni se čini da rade na tome da se granica maxiskuter - "pravi" motor svede na minimum. Dokaz za to je i novi Hondin maxi Integra 700 ccm, veeeliki točkovi, bočni koferi, brzine i lanac...

08981C79-C537-A84A-877F-64BB67A62DD3_thumb.jpg

I ja sam razmishljao na tu temu i dosao do zakljucka da su to masine sa mnogo snage za prenos samo preko kaisa..

Vise mislim da je ovo zbog smanjivanja one price "nije to motor" Zele sto vise da smanje tu razliku

Moguće, moguće..

Ovde imas cenu...

aaaaaaa pa ti ne mozes jos da menjas motor, prvi mačići se u vodu bacaju , reko sam ti sto puta. Nemoj da posle bude ja kupio beverly da se vozim u sezoni a on u servisu. :) :) :) :) Guli ti taj i u 2012 pa cemo u decembru da pravimo posao. :moto3:

• Svrati ponekad, 315 postova
  • Motocikl: Yamaha Xmax 300

Ovde imas cenu...

aaaaaaa pa ti ne mozes jos da menjas motor, prvi mačići se u vodu bacaju , reko sam ti sto puta. Nemoj da posle bude ja kupio beverly da se vozim u sezoni a on u servisu. :) :) :) :) Guli ti taj i u 2012 pa cemo u decembru da pravimo posao. :moto3:

Zovi ti mene kad stigne novi Bev da vidim kako ide tih 33ks, pa cemo onda da udjemo u pregovore :D

A mislim da cu ipak da vozim ovaj jos jednu sezonu, osim ako me ne oduseve kocnice na novom...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja