BaneVuk58 8365 Napisano pre 13 sati Solo Rider, 3203 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan To je sve terapija ko želi da se zanima...ne vidim tu nikakav problem. Bolje i to nego se mlatarati po blokadama nisam mogao da izdržim 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8384 Napisano pre 12 sati Ne silazi, 2171 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, BaneVuk58 je napisao: To je sve terapija ko želi da se zanima...ne vidim tu nikakav problem. Bolje i to nego se mlatarati po blokadama nisam mogao da izdržim Pa gde si našo to da pominješ.Vidiš da ko god je prebacio 50, odmah je za odstrel....ali pre toga za sendvič.Nešo,neću više da se javljam.Izvini. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 997 Napisano pre 11 sati Ol' dirty bastard, 635 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan To je sve terapija ko želi da se zanima...ne vidim tu nikakav problem. Bolje i to nego se mlatarati po blokadama nisam mogao da izdržim Careee!!! Sent from my LLY-LX1 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1783 Napisano pre 10 sati Drug član, 1029 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, N.F.S. said: Ma bre ljudi nije vredno da diskutujemo na tu temu, to su privatne stvari, jedni druge ne stetimo a to je bitno. Pravo na misljenje svako ima Sto se tice suzane (to je vec bitno) napredaaaaaak! Spakovao sve, hladnjak i ofarbao.. Nalio tecnost (ko ne zeli da naginje motor, jedno 3 puta ciklus zagrevanja i hladjenja sa dolivanjem u prelivnu posudu je dovoljno da sistem sam sebe odzraci!), nema curenja niti podizanja temperature, glavni ventilator se ukljucuje... Da bih testirao ovaj mali, raskacio sam glavni (posto u mestu ne postize dovoljnu temperaturu da se oba ukljuce) ventilator i startovao masinu, ukljucuje i njega sto je ocigledno radno stanje! Odoh da obradujem drugaraaaaa Jedno pitanje ako nije problem. Kada samo zagrevas i dolivas u prelivnu, da li svo vreme drzis i skinut cep sa hladnjaka? Ja sam na R6 zagrevao, pa turirao (nisam naginjao motor i "tresao" motor). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22501 Napisano pre 9 sati Integrisan, 9648 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Na sestici moze tako, cep odvijen das par puta gas da "podrigne" Kod gsx nece litar u sistem da ode, uhvati odmah vazduh ispod sebe... Uspeo sam oko 2L da sipam, zatvorim cep i startujem... Kada otvori termostat i pumpa u cirkulaciju pogura tecnost, vazduh bude naguran u preliv (odakle hladjenjem posle povuce tecnost). Tri puta sam tako dolio da uzme koliko mu treba 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5033 Napisano pre 8 sati Drug član, 1888 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si Nešo, valja da gaće uvek budu čiste i mirišljave, nikad se ne zna u kakvoj prilici možeš da se nađeš he he. Što se ostalog tiče, motor treba da se održava onako kako je propisano. Znači servisni interval da se poštuje, da se potrošni delovi menjaju kad treba i da se ne iživljavaš nad mašinom. Češkanje i pevanje pričica za laku noć bi ja ostavio za nekog drugog 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1457 Napisano pre 8 sati Drug član, 420 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Ma loži vas NFS salonskim stanjem motora, a kad se dohvati druma samo u crveno tera 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6492 Napisano pre 7 sati Drug član, 3043 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Nisam na puno motora i automobila menja rashladnu tečnost, ali sam uvek (od dvadesetak puta) radio sledeće: ispraznim sistem, auto hladan. Upalim ga i pomalo sipam tako da ne može da se stvori čep. Kad krene da vraća "vodu", stanem, pustim da radi. Sve se uvek lepo rasporedilo. Da li sam samo imao sreće ili je uspela fora, ne znam ni sam. To mi rekao jedan prastari šofer (baš šofer, od Dajca pa nadalje). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...