Jump to content

Moto Zajednica

GSX 1250 FA

Recommended Posts

• Solo Rider, 3203 postova
  • Motocikl: Yamaha FJR 1300 A

To je sve terapija ko želi da se zanima...ne vidim tu nikakav problem. Bolje i to nego se mlatarati po blokadama 😂😂😂😂 nisam mogao da izdržim 🤪🤪🤪

• Sviđa mi se 1
  • Haha 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 2171 postova
  • Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0
pre 24 minuta, BaneVuk58 je napisao:

To je sve terapija ko želi da se zanima...ne vidim tu nikakav problem. Bolje i to nego se mlatarati po blokadama 😂😂😂😂 nisam mogao da izdržim 🤪🤪🤪

Pa gde si našo to da pominješ.Vidiš da ko god je prebacio 50, odmah je za odstrel....ali pre toga za sendvič.Nešo,neću više da se javljam.Izvini.

• Haha 3

• Ol' dirty bastard, 635 postova
  • Motocikl: Yamaha
To je sve terapija ko želi da se zanima...ne vidim tu nikakav problem. Bolje i to nego se mlatarati po blokadama nisam mogao da izdržim
Careee!!!

Sent from my LLY-LX1 using Tapatalk

• Haha 1

• Drug član, 1029 postova
  • Motocikl: Lep
2 hours ago, N.F.S. said:

Ma bre ljudi nije vredno da diskutujemo na tu temu, to su privatne stvari, jedni druge ne stetimo a to je bitno. 

Pravo na misljenje svako ima 👌

Sto se tice suzane (to je vec bitno) napredaaaaaak! Spakovao sve, hladnjak i ofarbao.. Nalio tecnost (ko ne zeli da naginje motor, jedno 3 puta ciklus zagrevanja i hladjenja sa dolivanjem u prelivnu posudu je dovoljno da sistem sam sebe odzraci!), nema curenja niti podizanja temperature, glavni ventilator se ukljucuje... Da bih testirao ovaj mali, raskacio sam glavni (posto u mestu ne postize dovoljnu temperaturu da se oba ukljuce) ventilator i startovao masinu, ukljucuje i njega sto je ocigledno radno stanje!

Odoh da obradujem drugaraaaaa 🥰

66.jpg

Jedno pitanje ako nije problem. Kada samo zagrevas i dolivas u prelivnu, da li svo vreme drzis i skinut cep sa hladnjaka? Ja sam na R6 zagrevao, pa turirao (nisam naginjao motor i "tresao" motor).

• Integrisan, 9648 postova
  • Motocikl: ---Honda---

Na sestici moze tako, cep odvijen das par puta gas da "podrigne" :D 

Kod gsx nece litar u sistem da ode, uhvati odmah vazduh ispod sebe... Uspeo sam oko 2L da sipam, zatvorim cep i startujem... Kada otvori termostat i pumpa u cirkulaciju pogura tecnost, vazduh bude naguran u preliv (odakle hladjenjem posle povuce tecnost). 

Tri puta sam tako dolio da uzme koliko mu treba :D 

• Hvala 1

• Drug član, 1888 postova

U pravu si Nešo, valja da gaće uvek budu čiste i mirišljave, nikad se ne zna u kakvoj prilici možeš da se nađeš he he.

Što se ostalog tiče, motor treba da se održava onako kako je propisano.

Znači servisni interval da se poštuje, da se potrošni delovi menjaju kad treba i da se ne iživljavaš nad mašinom. Češkanje i pevanje pričica za laku noć bi ja ostavio za nekog drugog 

• Haha 1

• Drug član, 3043 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

Nisam na puno motora i automobila menja rashladnu tečnost, ali sam uvek (od dvadesetak puta) radio sledeće:

ispraznim sistem, auto hladan. Upalim ga i pomalo sipam tako da ne može da se stvori čep. Kad krene da vraća "vodu", stanem, pustim da radi. Sve se uvek lepo rasporedilo.

Da li sam samo  imao sreće ili je uspela fora, ne znam ni sam. To mi rekao jedan prastari šofer (baš šofer, od Dajca pa nadalje).

• Hvala 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja