gebee&co 8005 Napisano pre 6 sati Drug član, 2110 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Od gledanja nema selameta,nego skidaj gać.....aaaaa neee,ovo je za nešto drugo.KUpuj,ne razmišljaj. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9512 Napisano pre 6 sati Drug član, 1461 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Baš lep primerak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21642 Napisano pre 4 sati Integrisan, 9437 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Drugar jutros ode da kupi onog sivog gsx1250fa iz Bavanista . U euforiji sam da stigne kao da ja pazarim! (A jesam udela u izboru modela i imao ) 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7697 Napisano pre 3 sati Solo Rider, 3080 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, gebee&co je napisao: Od gledanja nema selameta,nego skidaj gać.....aaaaa neee,ovo je za nešto drugo.KUpuj,ne razmišljaj. "Problem" mi je FJR ...izuzetan primerak..kod mene 8 g. prvi sam vlasnik ovde ...sad zbog godišta reg. ispod 30 k. ..nema manu ...dosta je bila u senci, bar u lokalu zbog bandita. Da nije bio sa kablovima nikad ga ne bi prodao iako je reg bila 8k skuplja. Zato mi je tiha patnja....mnogo mi je bio zgodan u lokalu. Morao sam da napravim kompromis 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8005 Napisano pre 3 sati Drug član, 2110 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 48 minuta, BaneVuk58 je napisao: "Problem" mi je FJR ...izuzetan primerak..kod mene 8 g. prvi sam vlasnik ovde ...sad zbog godišta reg. ispod 30 k. ..nema manu ...dosta je bila u senci, bar u lokalu zbog bandita. Da nije bio sa kablovima nikad ga ne bi prodao iako je reg bila 8k skuplja. Zato mi je tiha patnja....mnogo mi je bio zgodan u lokalu. Morao sam da napravim kompromis Šalim se bata Bane,normalno,ipak treba biti ekonomičan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...