Jump to content

Moto Zajednica

Uspeshno projektovan i ugradjen HHO sistem

Recommended Posts

• U prolazu, 98 postova

Toyota ide u masovnu proizvodnju od 2015. Mazdu 6 su napravili 2012 samo na vodonični pogon a toyota je tada radjena kao hybrid gorivo + elektromotori. Dok se vozi na benzin, dopunjuju se baterije i valjda samo na električni pogon može da predje 60 km.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Integrisan, 13031 postova
  • Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750

Čekaj polako... Imaju hibrid sa benzinom i elektromotorom koji se dopunjava kočenjem a od skora i kablom u mrežu. Sad treba da izbace serijski automobil koji koristi gorivne ćelije za proizvodnju struje iz vodonika. Domet sa jednim punjenjem tanka vodonikom oko 500km. Nepovezano sa ovim uređajem za dodavanje gasa u smesu za motore sa unutrašnjim sagorevanjem o kom je u ovoj temi reč.

@Vodoničar

a. Jesi li ugrađivao ovo nekad u motocikl?

b. Da li si skidao glavu sa nekog motora na kom si ovo koristio duže vreme?

c. Da li si nekad radio test u mestu na istom broju obrtaja sa i bez generatora?

• Zainteresovan, 285 postova
  • Motocikl: U potrazi

Da to pije vodu postojali bi i automobili sa fabriciki ugradjenim HHO generatorom. Sto neka ozbiljna firma nije komercijalizovala HHO?

Jebivetre, meni je jedan stručnjak što se strašno razume u mehaniku, kad sam mu rekao da hoću da chip-tuning-ujem auto, rekao: "da to radi, fabrike bi prodavale chip-tuning-ovane automobile". Argument vredan sprdnje i podsmeha. Slična je stvar i sa mašinom za pranje na ultrazvuk, postoji već 40 godima svi koji su koristili male za pranje delova znaju da rade a "Obod" Cetinje sedi na ušima. Ovo ne znači da hho generatori rade, ali definitivno ne znači ni da ne rade.

Taj majstor koji ti je to rekao nije bas razmisljao. Fabrike ne rade chip-tuning iz potpuno drugih razloga (razlicit kvalitet goriva u razlicitim sredinama,parametri rada motora se menjaju sa pohabanoscu motora,trajnost itd.),a ne zbog njegove komercijalne neisplativosti.

A sto se tice vodonika, niko ozbiljan ga ne koristi u formi hho generatora koji potpomaze sagorevanje i povecava efikasnost. A da pri tom hho generator pokrece motor. Postoje vozila na vodonik kojima sipas vodonik u rezervoar i koja od njega prave struju koju koriste za pogon,a to je nesto drugo.

Jasno je sve to samo ti kažem da činjenica da fabrike nešto ne ugrađuju nije nikakav dokaz da to nešto ne funkcioniše. Koliko im je samo decenija trebalo da počnu da ugrađuju plin fabrički. Da ne bude zabune, to što im je trebalo vremena da počnu da ugrađuju plin i što ne prave veš mašine sa ultra zvukom takođe ne znači ni da HHO radi...

Dok ne vidim test koji potvrđuje ili opovrgava tvrdnje o funkcionalnosti nemam mišjenje o tome.

A da li ijedna od ovih fabrika koristi HHO generator na ovaj nacin koji se ovde propagira?

Ja nisam uspeo da nađem ali se nisam preterano ni trudio. lično ne verujem da se iko time bavi. Motori sa unutrašnjim sagorevanjem su prošlost, samo ih održavaju dok elektromobili ne stasaju. Ja bih da moram da se kladim stavio pare na gorivNe (fuel) ćelije. Za par minuta natočiš do čepa i voziš se 500km. izlazi prvi serijski auto 2015.

• Ne silazi, 7364 postova
  • Motocikl: TDM 900

Ja sam uspeo ovim uredjajem da spustim potrosnju na 3.9 mada mi je u svakodnevnoj gradskoj voznji usteda oko 0.5 litara i nekako mi bolje prima gas i startuje hladan. Uredjan ukljucujem u uticnicu za navigaciju i ako svetli signalna lampica znaci da je sve okej i da funkcionise.

http://www.nonstopshop.rs/i-27850/fuel-shark?ref=blic_single

Jedini problem koji se javlja jeste sto kada idem na duze ture ne mogu istovremeno da koristim FuelShark i navigaciju pa me interesuje da li postoji dupla uticnica ili kako da izvedem dve na postojecoj instalaciji?

P.S

Ta na sajtu ne valja jer gubi kontakt.

• Enduraš, 6382 postova
  • Motocikl: CRF300L

Zajebavas ???? Za HHO verujem da spusta potrosnju jer ima logike i pricali su mi ljudi koji su licno ugradili (najveca usteda na starim dizelima).

Ali uredjaj koji se utakne u uticnicu i stedi gorivo stabilisanjem napona ??? WTF ??? Kako on to uspeva da uradi, kako ja znam za to je zaduzen regler ?

Radi isto kao i taj HHO.

Stedi onoliko koliko uspes sebe da slazes.

Jebi ga, ti spočitavaš njima da nemaju nikakav rezultat testa da pokažu da to radi a sam bez ikakvog bavljenja ovim tvrdiš da 100% znaš da ne radi. Mislim OK ovaj utikač za upaljač stvarno... ali ako ne testiraš nemaš baš mnogo prava da daješ definitivne ocene.

Ja sam ona dva videa postavio da pokažem kako je lako da se ustanovi jednom za svagda, bez ikakvih laboratorija, NASA i sl, da li u tvrdnji proponenata ugradnje HHO generatora ima istine ili ne. Ne verujem apriori rezultatima koje su objavili ti ljudi jer ih ne poznajem ali je experiment lako ponovljiv.

Doveze se Golf II na dinamometar izmere se potrošnja, k.s. i o.m. postavi se uređaj, auto se provoza mesec dva - dovoljno vremena da se desi to famozno čišćenje - i vrati se na dinamometar na ponovno merenje. Bitno je samo da u procesu učestvuju i oni koji znaju da stvar NE može da radi. O kojoj lovi pričamo? Jedan uređaj, malo nafte i dva odlaska na dinamometar.

• Svrati ponekad, 312 postova

Ne moram da lupim glavom o zid da bih znao da je tvrd.

Naravno da ne kosta nista takav test. Ni ozbiljan, profesionalni test nije skup naspram dobiti koju bi ostvarili.

Mislis da oni ne bi to uradili kada bi imali sta da pokazu tamo. Naravno, mnogo pre nego sto smo se ti i ja setili toga.

Zato ne urade nijedan od ta dva testa - odgovor ostavljam tebi.

Meni je dovoljno sto su mi na jedan pismeni upit za 8 uredjaja za firmu (koje bih stvarno kupio) odgovorili da sa firmama ne rade, ne daju garanciju i ne vracaju pare.

Zato sto firma ima dovoljno i vremena i para da ih dobije na sudu.

• Podržavam 1

Ovo nekako deluje previše lično :lol: ...Nije mi baš jasno ali nije ni važno.

Jebi ga... uvek si u pravu, dosadilo!

• Ne silazi, 7364 postova
  • Motocikl: TDM 900

Ja sam uspeo ovim uredjajem da spustim potrosnju na 3.9 mada mi je u svakodnevnoj gradskoj voznji usteda oko 0.5 litara i nekako mi bolje prima gas i startuje hladan. Uredjan ukljucujem u uticnicu za navigaciju i ako svetli signalna lampica znaci da je sve okej i da funkcionise.

http://www.nonstopshop.rs/i-27850/fuel-shark?ref=blic_single

Jedini problem koji se javlja jeste sto kada idem na duze ture ne mogu istovremeno da koristim FuelShark i navigaciju pa me interesuje da li postoji dupla uticnica ili kako da izvedem dve na postojecoj instalaciji?

P.S

Ta na sajtu ne valja jer gubi kontakt.

trollface-2.jpg

Naravno, abnormalna glupost kao i magneti, magicni praskovi i ostale prevare :D Prosto mi je cudno da se ocigledna prevara slobodno prodaje i ne bi me zacudilo da ima buzdovana koji je kupe.

Inace motoric mi zaista trosi 3,9 a glavni stos je u tome sto je ispravan i odrzavan :moto3:

• Very Funny Rider, 1126 postova
  • Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07

Pratim temu od pocetka i vidim da svi iznose potrosnje i utiske iz "pumpa iskustva"...mogucnost tacnosti pumpi kod nas je jako diskutabilna.

Nisam hejter i podrzavam ideju i verujem da vam motori trose manje.

Bilo bi lepo kad bi lepo isti motor pre i posle ugradnje stao na valjke "DYNO"..sa istim gorivom da se lepo tu iznesu rezultati belo (snaga, potrosnja).

Sta kazete na to? 1zdravo.gif

• Svrati ponekad, 209 postova
  • Motocikl: versys 650

...

Na nekoj od prethodnih strana jedan mi proizvođač hihihi generatora napisa ''ful hemijski obrađene ploče'' :neznam::stabre:

Kad sam ga pitao šta to u stvari znači,odgovorio mi je da to od njega neću saznati

jer je on ipak utrošio jako mnogo vremena i hiljade evra u razvoj svog uređaja...

Interesovalo me šta to znači jer posle četrdesetak godina bavljenja hemijom nisam čuo za takav izraz niti mogu da zaključim šta bi to u stvari bilo...

...

Па пошто сам се мало занимао овим, на моју и туђу жалост у главном теоријски, те ни себи ни другима нисам доказао да ово ради/не ради, дошао сам до информације и ово шта значи.

Плоче се, по причи једног од људи са којима сам дискутовао о овоме, кондиционирају, како то они воле да кажу, у некој киселини уз још неке детаље које нисам сазнао. Немам превише информација о овоме, али поента је да се тиме уклањају све нечистоће. Такође, ствара се заштитни слој на плочи који јој омогућава да дуже траје, т.ј. да не прља електролит у који је потопљена. Још један ефекат је физичка измена површине плоче, где се на њој стварају микро рељефи који јој увећавају ефективну површину.

Ето. Ако се некоме не свиђа написано, било да је ово чувао као тајну, или не верује у могућност да овако нека скаламерија има смисла, е па баш ми је жао.

Што се тиче оних који зарађују на овоме, уколико не даје никакву гаранцију, што се мене тиче, може комотно у 'апс због преваре. Овако би се заштитили и они који у ово искрено верују и они који стварно улажу неки труд и време (и новац) да учине неку разлику.

• U prolazu, 98 postova

Dovezite auto, ja radim sistem bez ijednog dinara, pa testirajte. Tačno je balavurda što si pisao, visokoprocentna HCL spaljuje hrom na površini ploče i pravi reljefasti sloj (ecovanje), dobija se veća površina ploče pod elektrolizom.

Sokobgd, predpostavljam da si kontaktirao Hydrogen Solutions, oni u garanciji pišu da garantuju da uredjaj pravi praskavi gas, ali ne garantuju da daje uštedu. Imaju problema sa novim motorima jer njihovo kuvalo može da radi na starom dizelu a na novim TDI motorima ne dobijaju ništa. O comon rail motorima da ne pričam. Teški su ljudi i ne može ljudski da se priča sa njima. Imaju brdo nezadovoljnih mušterija jer svaki auto gledaju isto i rade serijski.

Imao sam samo jednu reklamaciju, i nije bila moja greška, naravno da sam vratio čoveku novac. Motor je bio u raspadu, fiat croma 2.0 na TNG. Greška je bila jer je imao klasičan plinski uredjaj a ne sekvent i trošio je 20 L. Auto je samo dobio snagu i išao kao lud a ušteda 0.

Dovezite auto, ja radim sistem bez ijednog dinara, pa testirajte.

DA SE JAVI GOLF DVOJKA, ODMAH!!!

Ovo je korak u pravom smeru. Najbolje bi bilo da neki skeptik pribavi odgovarajuće vozilo.

• U prolazu, 98 postova

Ovo mi je prijatelj iz Herceg Novog, testirao je hho sistem na pasatu b6 1.9 tdi zbog takvih kao što ste vi. Potrošnja dizela na 100 km - 4 L. Ovakva vožnja se smatra otvorenim putem a auto data za tog pasata kaže od 4.6 do 5.3 L/100km. Ovo 4.6 je verovatno auto iz fabrike sa zapadnjačkim gorivom, ovaj pasat je iz 1999. godine i pregazio je 250 000. Ako je neki prosek da troši 5 na otvorenom, u šta sumnjam, jer je auto karavan i star, ne može da ide ispod 5.5 na otvorenom. Čovek je dobio litar manje a to je ravno 20%.

• U prolazu, 4 postova

Pozdrav svima koji veruju u HHo tehnologiju,

Evo i ja da nešto dodam nevernicima teme nek na internetu nađu emisiju ~galileo~ od subote i ‚~Dobru zemlu‚~ od nedelje pa nek vide testiranja i uštedu.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja