GixxerK6 819 Napisano Octobar 16, 2011 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Šteta za Horhea što ovaj vikend ne vozi ali šta da se radi ovakve stvari se ponekad dešavaju I Stonerova titula je neizvesna dok matematika to ne pokaže a do poslednjeg metra trke može da se desi svašta Nadam se da gledamo Horhea u Maleziji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Octobar 16, 2011 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Priča oko samo 17 vozača u MotoGp i lakoće voziti tu kategoriju za razliku od 41 vozača u Moto2 jednostavno ne pije vodu Ako je bilo koji vozač sposoban da obiđe 23 vozača u jednom krugu onda vam je jasno kojoj kategoriji pripada ta bolumenta od 23 vozača To izgleda kao klinac kada igra Sega Mega, Playstation ili slično Moto2 je svakako interesanta kategorija ali tu ima 25% vozača i motora koji mogu da budu kompetitivni ostali se izgleda vozikaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Octobar 16, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ružan pad. Uvek me prođe jeza kada vidim tako nešto. Baš mi je krivo zbog Lorenza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Octobar 16, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan http://www.sportlemon.tv/v-2/10/158/v-315810.html Ovaj radi. Ja jedva gledam... zzzzzzzzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Octobar 16, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motogp.com/en/news/2011/Lorenzo+ruled+out+of+Australian+GP+with+finger+injury Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Octobar 16, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan E pa da cestitam Stoneru drugu titulu! Srecan rodjendan Kejsi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 16, 2011 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ipak Stoner No 1 kod kuce ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Octobar 16, 2011 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Stonerovim navijacima, drugu titulu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3891 Napisano Octobar 16, 2011 Ne silazi, 5020 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zašto ne voze Lorenzo i Spies?Šta se desilo? JLo je pao na kraju warm-upa i otkinuo parče prsta. Ben se ne oseća dobro posle onog jučerašnjeg pada pri brzini od skoro 275km/h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4477 Napisano Octobar 16, 2011 Svrati cesto, 3587 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Sve cestitke za Kejsijeve navijace! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4477 Napisano Octobar 16, 2011 Svrati cesto, 3587 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima , ja sam do marta na Novom Zelandu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Octobar 16, 2011 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke Stoneru iako niko pa ni on sam nije očekivao titulu za rođendan i to kod kuće Kada pogledaš ovu sliku gore povređene šake bude ti odmah jasno kakav je ovde ulog i koliko je blizu ozbiljnih povreda Horhe je odličan vozač želim mu što brži oporavak a nadam se da ova povreda neće uticati na njegova dobra vremena Što se Rossija tiče ne znam šta da kažem imam utisak čim se malo opustio i krenuo da vozi taj motor tokom trke odmah je popio dubak kao poznatu boljku Ducatija Nadamo se boljem motoru u 2012 Ako sam dobro razumeo posle Lorencovog pada redari su panično tražili njegovu rukavicu jer očito kada je ovaj skinuo rukavicu da je i bacio ali je tek posle skontao da je u njoj ostao deo prsta a za plastičnu hirurgiju u Melburnu im je trebao taj komad da mu zašiju Pad je bio poprilično ozbiljan highside Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Octobar 16, 2011 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Stonerovim navijacima na tituli. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Octobar 16, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Casey!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Octobar 16, 2011 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Moto2: de Angelis wins, Marquez last to 3rd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Octobar 16, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Nešto statistike; - Stoner je svojom drugom titulom postao peti vozač u istoriji Grand Prix takmičenja koji je šampionsku titulu osvojio sa dva različita proizvođača. Pre njega su to uradili Geoff Duke, Giacomo Agostini, Eddie Lawson i Valentino Rossi. - Australijanac je ove sezone je postigao 11 pol pozicija, što je rekord od kada je počela četvorotaktna MotoGP era, i nedostaje mu samo jedna pol pozicija da se izjednači sa rekordom koji drži njegov zemljak Mick Doohan koji je 1997 ostvario 12 pol pozicija. - Casey je današnjom trijumfom, 32 u premijer klasi, prestigao Eddie Lawsona u broju pobeda i sada su ispred njega Mike Hailwood 37, Mick Doohan 54, Giacomo Agostini 68 i Valentino Rossi 79. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Octobar 16, 2011 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Žao mi je Lorenza ali štaje tu je bitno je da nije ozbiljnije , šta sam rekao u predhodnom postu Alvaro će me iznervirati i naravno uspeo je , a kao Stonerov navijač zahvaljujem se na čestitkama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Octobar 16, 2011 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Bautista je bio ok ali ako se dobro sećam kad je krenula mestimično kiša naleteo je na vlažan sektor staze gde je palo par vozača 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Octobar 16, 2011 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Bautista je bio ok ali ako se dobro sećam kad je krenula mestimično kiša naleteo je na vlažan sektor staze gde je palo par vozača U pravu si jednostavno je uleteo u taj deo staze koji je bio mokar i klizno. Inače do pada je onim crvenim motorićima zadavao muke . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2458 Napisano Octobar 16, 2011 Andragog, 5031 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Totenti GP, Moto 2, 125 Jos nisam gledao, nisam imao net !!! :Mina: Torenti GP,MOTO2,125.zip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Octobar 16, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Honda osvojila 60 titulu konstruktora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6801 Napisano Octobar 16, 2011 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Postati prvak sveta,pobedivsi u domovini na rodjendan.Verujem da ce dugo ovo da pamti. Svaka cast.Sta drugo reci 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Octobar 16, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Valjda ce i Adrijana da upotpuni slavlje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Octobar 16, 2011 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Stonerkoviću na drugoj tituli, rođendanu, odvezao muški, od početka do kraja, nije baš mazio onu Hondu, osim naravno pred kraj radi kiše. Sasvim zaslužena titula, neka uživa , zaslužio je. A od sljedeće godine, novo sokoćalo, da vidimo da li će i 1000ccm klasa da mu legne kao 800ccm. ... inače trka žali Bože vampirenja, borio sam se da ne zaspem. Moto 2, ni meni nije baš najjasnije da Markez obigra za 3/4 kruga njih bataljon, tek kad je došao do ekipe gdje je Ianone, tu mu je trebalo malo duže!?! Kako me presječe onaj manijak, kad je cuknuo de Angelisa, mislio sam odoše oba, onda samo Bradl, ali srećom sve je ok. Ali opet ljepše je to gledati, nego ove velike, gdje su mi dovoljni prsti na rukama da izbrojim ove što su završili i to dvojica sa krugom zaostatka, a Abraham sa dva kruga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Octobar 16, 2011 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Kad ima snimak za nas koje nismo gledali jutros? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...