korniSh1 364 Napisano Octobar 26, 2011 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kao što ti reče OverLord, samo mu šibni šifru sms-om, i kada ti stigne izveštaj da je dobio poruku miran si! Meni se javi posle dva dana da kaže da je 'ciga naručena i da će mi stići za ne više od sedam dana. Sekula je za svaku preporuku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Octobar 26, 2011 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan Nista tako sam i uradio pa cemo videti... Samo da proverim (065) 899-1866 je broj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Octobar 26, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Nista tako sam i uradio pa cemo videti... Samo da proverim (065) 899-1866 je broj? Nije !! ... (064) 933-4444 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Octobar 26, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan e jbg, to mu je stari broj salji na ovaj novi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Octobar 26, 2011 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan A koliko Sekula uzima proviziju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Octobar 26, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan nista... koliko kosta na sajtu, toliko kosta tebe... +brza posta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6096 Napisano Octobar 26, 2011 Svakom po zasluzi, 12435 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan 0 % Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Octobar 26, 2011 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Znaci, kako vi kazete, da mu posaljem sifru sa Luisa, objasnim ko sam itd, pa ce mi odgovoriti stagod? Na onaj novi broj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Octobar 26, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan upravo tako... sifra i neki propratan tekst, tipa, da si clan foruma, da su ti preporucili njega i tako nesto.. a kad mu stigne kaciga, onda ce te pitati za adresu i ostalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Octobar 27, 2011 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan dovraga to onda objasnjava sto se covek ne javlja na stari broj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Octobar 27, 2011 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Poslah sinoc sms, sad odgovorio- ok, za 2 nedelje max- Mada jos za kacigu nisam smislio sta cu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Octobar 27, 2011 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan da i meni je reko da kacige moraju da cekaju posto ima vec podosta komada porucenih 2-3 nedelje... samo da se ne proda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Octobar 27, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan hehe... sekta se shiri, a Sekula ce dobiti generalno zastupnistvo za Srbiju :lol: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boqy 126 Napisano Novembar 2, 2011 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Jutros sam je probao po onoj magli, au al' se magli vizor, kondenzovalo se 2 deci vode Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mija 180 Napisano Novembar 2, 2011 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: centar Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ukoliko nekom treba kaciga,moze je dobiti odmah po ceni koju sam i ja platio 90eu+300din,velicina XL,nikada nosena,tj. nova.Stigla mi je,ali su me stigli neki drugi troskovi,pa sam u situaciji da moram da je prodam.064-180-150-2,BG, kod Sava Centra.... http://www.louis.de/_30833536a89b0187a94a9461c2bc876380/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=150&wgr=832&list_total=6&anzeige=0&artnr_gr=215650 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzonsBL 21 Napisano Novembar 2, 2011 U prolazu, 79 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Suzuki DR BIG 750S Prijavi odgovor kao problematičan Ejs, što nisam bliže Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Novembar 2, 2011 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sinoć sam isprobao kacigu po magli... Magli vizir čudo jedno. Aerodinamika je odlična na 160 km/h ne pokazuje tendenciju da će da otkine vrat ili slićno. Skidanje i navlačenje bez potkape je noćna mora, kida uši i mindjuše. S obzirom na cenu, nemam zamerki (BMW enduro je dve svetlosne godine ispred al je 490 eura). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 2, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sinoć sam isprobao kacigu po magli... Ono sinoć nije bila magla nego neko čudo... mislim da nema kacige koja ne bi vlažila po onakvoj magli... (možda neka sa pinlockom) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano Novembar 2, 2011 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da i ja napisem par reci o mojim iskustvima. U nedelju kratka voznjica po Vojvodini 200+ km . Nije maglila uopste, Nije bucna za enduro kacigu. Pri brzinama od 150 nije pozeljno okretati glavu u stranu ( moze da se iskrivi vrat) . Moja ocena sa kojom ne mora svako da se slozi: za 90eura koliko kosta odlicna kupovina. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Novembar 4, 2011 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Da li moze neko da mi posalje sekulin broj na PP ? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Novembar 4, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan Nista tako sam i uradio pa cemo videti... Samo da proverim (065) 899-1866 je broj? Nije !! ... (064) 933-4444 ovaj sa cetvorkama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1438 Napisano Novembar 4, 2011 Drug član, 1953 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam juce otkazao kacigu u moto kuci Gajic iz Krusevca. Devojka koja radi mi je rekla da kacige stizu sutra (subota) tako da kome treba velicina L ima tamo jedan komad. Tel imate na njihovom sajtu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Novembar 13, 2011 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan pitanje, jel moze da se ubaci bluetooth aparat u nju??jel ostavljen prostor?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Novembar 13, 2011 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan I meni je stigla ova kaciga, testirana je prosli vikend. Dobre strane - jako je tiha i udobna. Postava se komplet vadi i pere. Lose strane - mnogo se tesko navlaci na glavu, a jos teze skida. Na vizir imam najvise zamerki, izgleda nije za Q. Dosta magli na enduro voznji kad se covek zadise, a kad zamagli tesko se susi, treba mu malo vremena. A ako se vozi sa otvorenim vizirom, prasina se nahvata na unutrasnju stranu koja ne sme da se trlja i brise jer ima antifog sloj koji je jako osetljiv. Znaci ostaje samo skidanje vizira i pranje pod mlazom vode. Na mom primerku kacige se mnogo tesko zatvarao vizir kod poslednjeg klika, ali sam posle video da to moze da se steluje, nastelovao i sad je ok. Iskren da budem, ocekivao sam vise od kacige koja je nekad kostala 200+ e, u stvari ne od kacige nego od vizira na takvoj kacigi. A da se kupi drugi vizir kad se ovaj izgrebe, kosta 50e, sto je mnogo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 14, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan U potpunosti se slažem sa Acinom analizom... jedina zamerka je vizir tj. sporo odmagljivanje kada se zamagli... sve ostalo vrlo korektno... a za podešavanje još nisam čačkao, sad cu da pogledam ps. Ukoliko nastavim da imam problem sa vizirom, možda probam da napravim DIY pinlock sa folijom i dvostrukolepljivom trakom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...