radukin 1 Napisano Septembar 27, 2011 U prolazu, 23 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Beverly 250, Vespa px80 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je glupo pitanje, ali bi kupio veci kofer (top case) da imam za putovanja (narocito sad u kombinaciji sa bocnim koferima). Vidim da svi koferi preko 46L idu na monokey sistem kacenja za razliku od mog trenutnog monolock sistema. Skeptican da bi monokey ploca isla na rep od mog motora. Da li neko ima iskustva sa tim? Da li je uopste moguce tako nesto na mom bevu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4923 Napisano Septembar 27, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da svi koferi preko 46L idu na monokey sistem kacenja za razliku od mog trenutnog monolock sistema. Što bi petao Sofronije rekao: "Grešiš, ovaj, silno grešiš sinak..." Givi E 450, E 470, Kapa K 46 i još neki modeli idu na monolock sistem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Septembar 27, 2011 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan A i ne vidim razlog da neces moci da nakacis monokey plocu na njega (ako bas hoces monokey kofer). Samo odvrnes staru i zavrnes novu plocu, mislim da su iste rupe. Ako budes svracao u bg svrati do mene, ja imam monokey plocu, pa mozemo da probamo da li ce odgovarati kod tebe. A ako ti treba monokey ploca evo imas u oglasima: OGLAS, sad sam video. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radukin 1 Napisano Septembar 27, 2011 U prolazu, 23 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Beverly 250, Vespa px80 Prijavi odgovor kao problematičan To sam i ja kontao, ali nekako nisam bio siguran, a ko pita ne skita Uzeo bi monokey da ga povremeno koristim kad idem na duze ture, a i sad mi vizuelno mali moj givi flow od 35l kad sam dodao bocne kofere. Sad sam probao kod drugara, ide sraf na sraf. Javio sam se na oglas, hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Septembar 28, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dodao bih nešto, iz ličnog iskustva - ne kažem da je ovo slučaj kod tebe - ljudi se polakome, pa kupe najveći kofer koji može da se stavi na skuter. To može da bude greška iz dva razloga: prvi je kada počne provlačenje po brutalnoj gradskoj gužvi pa krene kačenje retrovizora. Neko grubo pravilo je da bi kofer trebalo da je iste širine ili malo uži od prednje siluete skutera. Drugo, veliki kofer često nosi puno tovara, a nisu svi nosači predviđeni za veća opterećenja. Pre par dana je pored mene prošao tip kome je nosač sa koferom opasno igrao gore-dole, potpuno sam siguran da će mu pući pre ili kasnije! Mislim da je najbolja kombinacija zadržati manji kofer, a (prema mogućnostima nosača) uzeti veliki za vožnju na otvorenom putu - i to sa istim sistemom kačenja, tako da mogu lako da se menjaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radukin 1 Napisano Septembar 28, 2011 U prolazu, 23 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Beverly 250, Vespa px80 Prijavi odgovor kao problematičan Na iste te stvari sam i ja mislio, u nedoumici sam bas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...