severian 17683 Napisano Octobar 1, 2011 Integrisan, 8365 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bigaje, Akcija je jutros tek zabranjena - sto vec rece Popsy, kao kolateralna steta kako ne bi ispalo da postoji selektivna zabrana, vec da je eto Drzava principijelna i da zabrana vazi za sve. Ispalo je nama licno bljutavo, tj. svrstano je davanje krvi u isti kos sa zaludjenim klincima huliganima koji su hteli danas da se shorkaju po ulicama, a ja sa takvima ne volim da budem ni u istoj recenici... Inace, delimicno mogu da shvatim cega se policija plasila u ovoj nasoj akciji, sta je tu je... Da je glupo, glupo je - kao i svaki put kada covek vidi usku birokratsku svest na delu. Svaka cast svima koji su ipak uspeli da daju krv. Izgleda da moramo da se bavimo politikom i konotacijom raznih dogadjaja, kada mnogo unapred planiramo akcije... Bi kako bi. Bice DDK akcija i dalje. A Bojanu sva podrska i pohvale za odlicnu reakciju i ponasanje u glupoj i pomalo zeznutoj situaciji kod Arene i kasnije na trgu. Guraj dalje! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Octobar 1, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Ispalo je nama licno bljutavo, tj. svrstano je davanje krvi u isti kos sa zaludjenim klincima huliganima koji su hteli danas da se shorkaju po ulicama, a ja sa takvima ne volim da budem ni u istoj recenici... Pa ja bih pre da me svrstavaju sa njima nego sa onim drugima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17683 Napisano Octobar 1, 2011 Integrisan, 8365 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne bih... (a ne bih ni sa onim drugima, al' od njih se razlikujem uglavnom po tome što volem brate ženskinje, a od ovih malih ljotićevaca po svemu ostalom). Al' to nije tema i nije ni bitno... Bitno je da je nas danas bolela patka i za jedne i za druge i da je ovo 11. DDK akcija koja ljudima BUKVALNO spašava život! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1948 Napisano Octobar 1, 2011 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima koji su danas dosli i doziveli ovu neprijatnost. Stvarno je sramota da je ova humanitarna akcija na ovako ruzan nacin oskrnavljena. Velika je steta sto je danas tek 30tak jedinica krvi sakupljeno, a moglo je bar duplo vise. Predstavnica Instituta za transfuziju nam je rekla da je ovog Septembra bila neocekivana nestasica krvi i da je nasa akcija dosla u pravo vreme, ali dzabe. U svakom slucaju, obraticemo se medijima sa nasim saopstenjem, a trazicemo od policije i zvanicni dopis u kome pise da su nam zabranili humanitarnu akciju, da se ova danasnja bruka ne zaboravi. Hvala jos jednom svima sto ste se odazvali nasem pozivu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Octobar 1, 2011 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan ma da, meni kao panduru kolege su dozolile da dam krv....mozete da pricate sta ocete, ali OPET sam u pravu...zabrana parkiranja vecinu ljudi nije sprecila da daju krv....ja sam parkirao pored busa za transfuziju.....ah da, ta pandurska veza... cak ste trpeli "pretnje"....auuuu...strasno...od policije ??ma mora da ste pogresili...policija ne preti gradjanima......a ako su vam ipak pretili....jeste li se se "upretili"?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Octobar 1, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan meni je žao što ne možemo da učestvujemo u ovakvim akcijama.... .... i bilo bi super kad bi, oni koji mogu, bili darežljiviji, nesebičniji, obzirniji ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1948 Napisano Octobar 1, 2011 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, stvarno nije ni vreme ni mesto da se svadjate. Danas smo svi bili u vrlo neprijatnoj situaciji i nikome se ne sme zameriti sto je otisao ili nije ostao dovoljno dugo da donira krv. A ne postizemo nista ako se medjusobno svadjamo, samo jedni drugima stetimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Octobar 1, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan jA CUO DA SU DANAS I ZABRANILI OKUPLJANJA I NA NEKIM SAHRANAMA. BILO DOZVOLJENO DA SE IDE NA OPELO SAMO PO 2-3 U GRUPI I TO POD USLOVOM DA SE DRZE ZA RUKE . sVESTENICI SE ZALILI SKUPSTINI GRADA JER SU MORALI DA PEVAJU OPELO SVAKOJ GRUPI PONAOSOB 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Octobar 1, 2011 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto su ukinuti minusi. Za ovaj post, mimi, dobio bi minus k`o vrata. Bar od mene. Ne vidim cemu ovakve izjave. Jednostavno, sve je ispalo tako kako je ispalo. Nisu ni oni policajci krivi. Oni zaista samo jesu sprovodili naredjenje. Da li su oni bili na nasoj strani ili ne, u to ne ulazim, ali tako je kako je, bili smo, oni koji su mogli dati krv, dali su i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4192 Napisano Octobar 1, 2011 Ne silazi, 6561 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan jbt. i djunta moze da ti pozavidi na duzini posta Fala na komplimentu za Đuntu. Služim narodu! Svaka čast svima koji su i dali i bili odvraćeni. Posle ovoga danas i već pisanog po štampi, sumnjam da ću ikad više učestvovati u ovoj akciji a svoju humanitarnu obavezu ispuniću u lokalnoj bolnici. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1954 Napisano Octobar 1, 2011 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast svima koji su i dali i bili odvraćeni. Posle ovoga danas i već pisanog po štampi, sumnjam da ću ikad više učestvovati u ovoj akciji a svoju humanitarnu obavezu ispuniću u lokalnoj bolnici. Uuuu, ala se ti lako predajes! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6025 Napisano Octobar 1, 2011 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti je draže da ideš sam i daješ krv umesto da se voziš sa drugarima i osetiš duh zajedništva u organizovanom davanju krvi a ti idi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Octobar 1, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto su ukinuti minusi. Za ovaj post, mimi, dobio bi minus k`o vrata. Bar od mene. Ne vidim cemu ovakve izjave. Jednostavno, sve je ispalo tako kako je ispalo. Nisu ni oni policajci krivi. Oni zaista samo jesu sprovodili naredjenje. Da li su oni bili na nasoj strani ili ne, u to ne ulazim, ali tako je kako je, bili smo, oni koji su mogli dati krv, dali su i to je to. E pa vidis, ne slazem se sa tobom. Bio sam u prvoj grupi koja se okupila kod Arene, gde smo zamoljeni da se ne okupljamo, vec u manjim grupama po mogucstvu razlicitim pravcima dodjemo do Trga. E to je stvarno za smejanje i ismejavanje. Cudo da se niko nije setio da razbije u manje grupe onolike "organizovane kolone" putnickih vozila koja su se u tom momentu kretala kroz grad. Vidis, dok sam isao prema trgu, primetio sam na svakoj autobuskoj stanici "organizovanu" grupu ljudi koji organizovano cekaju autobus. Mislim da ih niko nije rasterao . Smesno mi je i zalosno to sto smo se okupili iz krajnje humanih razloga, a osecao sam se kao kreten . 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 1, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam dobrovoljni davalc krvi 19 godina, danas sam se zadrzao na poslu i dobio informaciju o zabrani na vreme te nisam ni krenuo iz Smedereva i doživeo što i vi. Nije problem ..meni je i onako vreme..daću krv u Smederevu, a što se tiče akcije..mišljenja sam da bi javnost trebala da sazna za ovu bruku. Takodje krivim MUP što nije obavestio organizatore o poništavanju dozvole. Imamo mi krvi, dovoljno za 3 akcije godišnje..biće bolje sledeći put, svaka čast bajkeri. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Octobar 1, 2011 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan mimi, je l` mozes ti to kao pojedinac koji nije na vlasti da promenis? Ili, bilo ko od nas? Razumem sta hoces da kazes, ali zaista ne vidim sta ce bilo ko od nas sad imati od kuknjave i od izjava tipa: Ovakvi su, onakvi su, bla, bla... Jednostavno, idemo dalje. Njihova sramota. Tacnije, sramota vlasti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Octobar 1, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan mimi, je l` mozes ti to kao pojedinac koji nije na vlasti da promenis? Ili, bilo ko od nas? Razumem sta hoces da kazes, ali zaista ne vidim sta ce bilo ko od nas sad imati od kuknjave i od izjava tipa: Ovakvi su, onakvi su, bla, bla... Jednostavno, idemo dalje. Njihova sramota. Tacnije, sramota vlasti. Shvati da ne kukam nikome, samo iznosim svoja misljenja, kao i svi vi uostalom. Sta da radim, rodjen sam iz inata, i nekako mi se uvek zalomi da se borim protiv vetrenjaca. Svestan sam da ne mogu da promenim nista, ali ne mogu da cutim, nisam takav. Uostalom dosadno mi, a na ovaj nacin ubio sam vec sat vremena. U svakom slucaju stojim iza onoga sto napisem. To stvarno i mislim. Po necijem misljenju sam u pravu, po necijem nisam, al to nije ni bitno. Ne bi ni bilo zanimljivo da smo svi isti, bilo bi strasno monotono . Pozz 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 1, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan mi smo našli modus vivandi sa policajcima još kod Arene... posle price da ne moze da se ide organizovano i da se otkazuje i sl. Student je krenuo sa pricom "jel to zato sto smo Gay Romi..." i posle je bilo ma idite al nemojte bas u velikim grupama i sl... što bi ovi iz Fante rekli "okreni na igru..." nego pustite razmišljanja na temu o građanskim slobodama (a ko ima potrebu nek otvori drugu temu) nego kačite još slika,... čini mi se da je bio jedan naš koji je slikao u autobusu prilikom "ceđenja".... i gde bi mogli da vidimo intervjue koji su dati (ću izađem na televizor ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Octobar 1, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Osecao sam se lose sto nisam prisustvovao ovoj humanitarnoj akciji, ali nakon sto sam procitao sta se desilo mislim da mi je i drago sto nisam. Dacu krv ovaj put na VMA jer iako je sam cin humanitaran i kao takav ne bi trebao ni smeo da bude uprljan nikakvim politickim ili bilo kakvim drugim interesnim ciljevima, danas je ovaj akt pruzanja pomoci kojima je ona preko potrebna stavljen sa strane zarad nekih drugih stvari. Nije policija kriva sto nam drzavu vode goveda, a vode je u ambis. Unistavaju nam ponos, ubijaju tradiciju i obicaje, obelezavaju nas ,pelcuju, stavljaju nam mindjuse i cipove. Cim sam juce cuo da je ,,cirkus pedera'' otkazan bojao sam se da ce to uticati i na ovu ,,nasu'' akciju, koja je ne znam u cijem mozgu protumacena kao ,,okupljanje visokog rizika''! Da ne duzim dalje, jer tesko da sam jedini razocaran mogu da zamislim kako se osecaju ljudi koji pamte bolja vremena i dostojanstvenu Srbiju. Pozdravicu moju bracu bajkere i jos jednom izraziti divljenje ljudima koji su presli preko svog dostojanstva i progutali ponos i istrajali u nameri i pomogli nekom... 100 x + od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4192 Napisano Octobar 1, 2011 Ne silazi, 6561 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast svima koji su i dali i bili odvraćeni. Posle ovoga danas i već pisanog po štampi, sumnjam da ću ikad više učestvovati u ovoj akciji a svoju humanitarnu obavezu ispuniću u lokalnoj bolnici. Uuuu, ala se ti lako predajes! Shvatam kao šalu. Ako ti je draže da ideš sam i daješ krv umesto da se voziš sa drugarima i osetiš duh zajedništva u organizovanom davanju krvi a ti idi Nije reč o zajedištvu, ovo je nad drugarski, humanutarni gest. Zavod za transfuziju je ustanova od opšteg interesa i morali su da obezbede dostojanstvo darovatiljemima, policijsku pratnju, drugo mesto, drugi termin...Ovako, potisnuli su život saučestvujući u jednosmernosti koja je sad dobila i na brutalnosti. Ne bi da se dalje bavim otrcavanjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17683 Napisano Octobar 1, 2011 Integrisan, 8365 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ajde, da malo povucemo rucnu? Mislim, zaista Zavod nema apsolutno nikakvu krivicu u celoj stvari. Igrala se mnogo veca utamkica danas, a nasa akcija je ispala kolateralna steta. Sta je, tu je... Tera se dalje. Sutra je vec lep i suncan dan, pa umesto dalje negativnosti, prilika je za voznju, zar ne? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Octobar 1, 2011 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan A jel mogu ja nesto... kratko.... Nisam, zbog prehlade, a ne zbog cuvara reda, ni mogao da dam krv. Bio sam u onoj prvoj grupi koja je zavrsila u Laboratoriji... Svaka cast svima koji su se odazvali akciji, bilo da su dali krv ili samo broj L.K. ili tablice ... Nego.. jel mogu, ako ovo procitaju, da mi se jave na pp ljudi s kojima sam se druzio i umalo pojeo rostilj ili kotlic u Labosu. Cisto da povezem audio, video sa titlovima na BJB Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Octobar 1, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ajde, da malo povucemo rucnu? Mislim, zaista Zavod nema apsolutno nikakvu krivicu u celoj stvari. Igrala se mnogo veca utamkica danas, a nasa akcija je ispala kolateralna steta. Sta je, tu je... Tera se dalje. Sutra je vec lep i suncan dan, pa umesto dalje negativnosti, prilika je za voznju, zar ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4192 Napisano Octobar 1, 2011 Ne silazi, 6561 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ajde, da malo povucemo rucnu? Mislim, zaista Zavod nema apsolutno nikakvu krivicu u celoj stvari. Igrala se mnogo veca utamkica danas, a nasa akcija je ispala kolateralna steta. Sta je, tu je... Tera se dalje. Sutra je vec lep i suncan dan, pa umesto dalje negativnosti, prilika je za voznju, zar ne? Nije da nema baš, al uz ručnu i u rikverc, slažem se naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidik 246 Napisano Octobar 1, 2011 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Bgd-Žarkovo Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam čuo na radi Beogradu, danas je u to vreme, odnosno oko podne u Narodnom pozorištu, obeležavana godišnjica, da li smrti ili rođenja, Olivere Marković, pa je možda i to uticalo na prisustvo policije na Trgu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Octobar 1, 2011 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan a da samo pokusam da organima reda opravdam ozbiljnost zadatka: (obratite paznju na tajming) Prajd ipak odrzan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...