Alex018 415 Napisano Septembar 19, 2011 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Izgubio sam, tacnije zaboravio na gepeku svog auta plastican poklopac za plin i to u drugom gradu. E sad, to ne bi bio nikakav problem da je poklopac klasican. Ovaj se ne zavrce nego se samo pritisne i okrene. Ima neka dva zuba dole koji to uhvate. Isto izgleda spolja kao i ovaj najobicniji. Obzirom da nisam naso gde to da kupim, a rupa zjapi i nailazi lose vreme, voleo bih to da sto pre nabavim. Dakle ne pitam za cenu. Ako ima nekog da radi negde na pumpi, prodavnici toga slicnog gde to moze da se nadje voleo bih da me kontaktira. Hvala unapred Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 19, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam bas na najlon pijaci video na tezgi kod nekih bugara koji prodaju te stvari za plin u kolima - punu kutiju tih poklopaca, samo nisam zagledao dal ima bas takav kakav tebi treba. Ako se ne snadjes do iduce nedelje - potseti me u subotu ( posalji mi pp ), pa cu u nedelju pogledati dal ima da se kupi . 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1335 Napisano Septembar 19, 2011 Vinyl rider, 824 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Ej ljudi, meni su taj "sistem" poklopac skinuli pre dve godine u Novom Sadu. Ako naletite na dva poklopca uzmite , kupujem i ja. Moj je auto rodom iz Holandije i imao je taj njihov gas sekvent i taj kul poklopac "push & turn" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex018 415 Napisano Septembar 19, 2011 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Isto holandski uredjaj. Nikad mi se nije desilo da izgubim ili zaboravim na pumpi onaj najobicniji poklopac. I sad kupim auto s ovim i zabiberim ga. Jbg sve u nekoj zurbi... DrumskaLisice hvala ti u svakom slucaju, ali sumnjam da toga ima na najlonu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Septembar 20, 2011 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Tesko da cete naci takav poklopac i ja sam izgubio takav pre dve godine sada mi je sve jedno, vreme leci sve. .Jos nikakvih problema nisam imao do sada oko punjenja tng-a. Ako slucajno neko dozna gde moze da se nabavi (kupi, ukrade) neka javi praticu pomno temu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1954 Napisano Septembar 20, 2011 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Drum creek (Bubanj potok), subotom, predposlednji ili poslednji red od ulaza, na "velikoj pijaci", dakle sa "ove strane" potoka. Srecno. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex018 415 Napisano Septembar 20, 2011 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko iz BG-a ide tamo i nadje poklopac odmah kupujem 2 za rezervu i ne pitam koliko kosta + castim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1335 Napisano Septembar 20, 2011 Vinyl rider, 824 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko iz BG-a ide tamo i nadje poklopac odmah kupujem 2 za rezervu i ne pitam koliko kosta + castim Prijavljujem se, druga žeđ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13011 Napisano Septembar 20, 2011 Ne silazi, 7434 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pokusacu da ti nabavim ali ne garantujem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex018 415 Napisano Septembar 20, 2011 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan cekam... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1335 Napisano Septembar 20, 2011 Vinyl rider, 824 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Pratim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex018 415 Napisano Septembar 23, 2011 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo pumpadzije, mozda je neko zaboravio kao ja na na pumpi. Trazim i dalje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 27, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam u nedelju na najlonu i obisao prodavce sto prodaju opremu za gas . Odmah su posle mog opisa rekli da je to poklopac za holandski uredjaj, ali i to da oni takve poklopce nemaju. Jedino mi je jedan prodavac rekao da ima neki reducir ( za punjenje ) koji se montira na onaj holandski ( mada niko ovde nije pomenuo da mu to treba ) . Pokazao mi je taj reducir , ali sam primetio da njemu fali navoj u sredini ( da se zasrafi onaj obican poklopac ) . Za cenu reducira nisam pitao . Ovi prodavci su mi rekli da bi bilo najbolje obici auto otpade - sto rasturaju polovnjake iz inostranstva, pa kod njih to potraziti . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6002 Napisano Septembar 27, 2011 Svakom po zasluzi, 12427 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...ili napadnete Ghost Mileta koji živi u Holandiji da vam kupi 100 komada pa da pošalje nekim busom? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano Septembar 29, 2011 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ma može i bez toga. Ja već bezmalo 10 godina vozim bez tog poklopca (hmm i bez mnogih drugih delova ) i nema nikakvih problema. Bitno je da su točkovi tu,sve ostalo i nije toliko neophodno Šalu na stranu,poklopac (istina klasični) je bio da se kupi u Novom Sadu kod one TNG pumpe kod Metroa,a da li ima taj 'Olandski trebalo bi priupitati. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex018 415 Napisano Septembar 29, 2011 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Nema nigde taj holandski da se nadje. Ma sve to i ne bi bilo toliko strasno da je rupa negde nize i da se ne vidi toliko. Neko je nadzidzio na sred zadnjeg krila, a fi poklopca je sigurno za 1cm veci pa je rupa ogromna. Usput, poklopac lezi na jednoj blagoj krivini lima pa se skuplja voda. Nego ja da kazem, nasao sam jedno, alternativno, a dobro resenje. Kupio parce plastike, kod drugara na strug i napravimo poklopac na navoj koji sluzi za navrtanje pecurke za sipanje plina. Jes da su mi m... otekla od drugara jer je hteo sve u desetu da napravi ali na kraju uz nekoliko litara piva je uspelo )) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...