Ninja66 2821 Napisano Februar 14, 2008 Drug član, 2749 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan kako?? vidio sam ga u Padovi prije mjesec dana izlozenog na sajmu motora ima cijena u novom Moto puls katalogu i u HR je u prodaji Da i ja sam procitao informaciju u nekom nasem moto-magazinu da se sve odlaze za 2009 g. Provereno. Moji ljudi iz BMW-a javili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Februar 14, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Na BMW sajtu ni reci o odlaganju. Sve je regularno: http://www.bmwmotorcycles.com/bikes/bike.jsp?b=2008f800gs Zanima me hoce li cena biti bliska 7000e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2821 Napisano Februar 14, 2008 Drug član, 2749 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan http://blogs.motorcyclistonline.com/6227944/industry-news/bmw-f-800-gs-delayed-due-to-sibling-popularity/index.html Over and out. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Februar 15, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan U Srbiji je Radulovic okacio cijene: F 650 GS - 8.850 eura F 800 GS - 10.600 eura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Februar 15, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me hoce li cena biti bliska 7000e. ;D ;D ;D ;D idi bre Lalajko.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Februar 15, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Juce potvrdjeno u bmw-u 10,600e za F800GS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Februar 15, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me hoce li cena biti bliska 7000e. ;D ;D ;D ;D idi bre Lalajko.... xexe pa bilo je reci o tome, nije moja ideja. Moja je samo nada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Februar 15, 2008 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan U Srbiji je Radulovic okacio cijene: F 650 GS - 8.850 eura F 800 GS - 10.600 eura Prva reakcija na ove cene mi je bila "mamu im j....!", ali mi se ipak čini da i nije toliko preterano... 'Bem li ga... Sećam se da je pre dve godine XTx bio oko 7000, a BMW u toj klasi ove godine je (ako ne grešim oko poređenja) eto 8850... Šta vi mislite? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Februar 15, 2008 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Za F 800 GS ta cena mi zvuči OK... Al' mislim da je F 650 GS sad preskup... On bi trebao da bude oko 7.000... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Februar 15, 2008 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Za F 800 GS ta cena mi zvuči OK... Al' mislim da je F 650 GS sad preskup... On bi trebao da bude oko 7.000... Ju ju , taman posla, pa da se približi Japanskoj kon(fe)kurenciji po jeftinoći, NAOPAKO !!! Mislim da se F650 jako dobro prodavao i da će i dalje beležiti dobre rezultate, pogotovu sa osveženom paletom ''650'' proizvoda. Mislim da je uvek i bio preko 7K. Pre bih za 800-tku rekao da je skupa, nit je riba, nit je meso, a skuplja od mesa ... E sad, ako konkurencija izbaci modele u klasi (oko)750ccm, onda BMW bude skuplji samo 2-3000E što i nije strašno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DJM 5 Napisano Mart 13, 2008 U prolazu, 50 postova Lokacija: Sunshine State - HERZEGOVINA N 42°42.757' E018°20.748' Motocikl: Yamaha XT660ZA, BMW C-400X , Kymco People S 504T Prijavi odgovor kao problematičan A evo napomene za za MOTOHOLICA I DEXTERRA a vezano za cijenu F-650 GS da ne pomislite da se radi o starom modelu pa to je identican motor kao F-800GS pokrece ih isti agregat od 800ccmjedino je kod 650 malo reducirane snage znaci da nema razloga za vecu razliku u cijeni cak sta vise nije ni preskup sto sam ocekivao od BMW-a. Ali jedna stvar na njemu nikako mu ne prilici i ne stoji mu NEMA KARDAN A IMA LANAC pa po tome je BMW bmw a kad vidim taj smrdljivi lanac samo zbog toga ga nikad ne bi kupio PA MOGLI SU BAREM REMEN DA MU STAVE DA SE BAR PO NECEM RAZLIKUJE. Koji li je to samo idiot u BMW-u odlucio da stavi lanac pa treba ga objesiti mora da je kreten bio opcinjen Japancima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Mart 13, 2008 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Polako druže, možda je bio opčinjen namenom motora, to ti nije palo na pamet? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Mart 13, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Ojacava BMW sekta svaka cast , e da vam je vise ovakvih ljubitelja gde bi vam bio kraj.Inace BMW F800GS je jedini BMW koji bih ja kupio ,samo prvo da vidimo kako ce se pokaze ,mislim za dve tri godine eksploatacije kad se rese eventualne greskice (ako ih bude).Lanac za tu vrst motora smatram za prednost nikako za manu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Mart 15, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan A evo napomene za za MOTOHOLICA I DEXTERRA a vezano za cijenu F-650 GS da ne pomislite da se radi o starom modelu pa to je identican motor kao F-800GS pokrece ih isti agregat od 800ccmjedino je kod 650 malo reducirane snage znaci da nema razloga za vecu razliku u cijeni cak sta vise nije ni preskup sto sam ocekivao od BMW-a. Ali jedna stvar na njemu nikako mu ne prilici i ne stoji mu NEMA KARDAN A IMA LANAC pa po tome je BMW bmw a kad vidim taj smrdljivi lanac samo zbog toga ga nikad ne bi kupio PA MOGLI SU BAREM REMEN DA MU STAVE DA SE BAR PO NECEM RAZLIKUJE. Koji li je to samo idiot u BMW-u odlucio da stavi lanac pa treba ga objesiti mora da je kreten bio opcinjen Japancima. Da, ta dvojica su baš neupućeni. Mogli bi malo da te poslušaju... ;D BMW ima i druge kvalitete osim kardana, ako ćemo tako, nisu trebali ni dvocilindraša da stave u V već pravog boksera i t.d. BMW i dalje odlično prolazi a njegovi inženjeri dobijaju dobre plate... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Mart 16, 2008 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan A evo napomene za za MOTOHOLICA I DEXTERRA a vezano za cijenu F-650 GS da ne pomislite da se radi o starom modelu pa to je identican motor kao F-800GS pokrece ih isti agregat od 800ccmjedino je kod 650 malo reducirane snage znaci da nema razloga za vecu razliku u cijeni cak sta vise nije ni preskup sto sam ocekivao od BMW-a. Ali jedna stvar na njemu nikako mu ne prilici i ne stoji mu NEMA KARDAN A IMA LANAC pa po tome je BMW bmw a kad vidim taj smrdljivi lanac samo zbog toga ga nikad ne bi kupio PA MOGLI SU BAREM REMEN DA MU STAVE DA SE BAR PO NECEM RAZLIKUJE. Koji li je to samo idiot u BMW-u odlucio da stavi lanac pa treba ga objesiti mora da je kreten bio opcinjen Japancima. Da, ta dvojica su baš neupućeni. Mogli bi malo da te poslušaju... ;D BMW ima i druge kvalitete osim kardana, ako ćemo tako, nisu trebali ni dvocilindraša da stave u V već pravog boksera i t.d. BMW i dalje odlično prolazi a njegovi inženjeri dobijaju dobre plate... ;D ;D ;D Nisu ni stavili dvocilindrasa u V, vec 2 cilindra redno(paralelni tvin). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano Mart 16, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Idem jas tako i fotkam po Mikkinom pardon BMW ovom standu kad cujem glasic sa standa preko puta.... ..ma jebo vas BMW ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Mart 21, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan A evo napomene za za MOTOHOLICA I DEXTERRA a vezano za cijenu F-650 GS da ne pomislite da se radi o starom modelu pa to je identican motor kao F-800GS pokrece ih isti agregat od 800ccmjedino je kod 650 malo reducirane snage znaci da nema razloga za vecu razliku u cijeni cak sta vise nije ni preskup sto sam ocekivao od BMW-a. Ali jedna stvar na njemu nikako mu ne prilici i ne stoji mu NEMA KARDAN A IMA LANAC pa po tome je BMW bmw a kad vidim taj smrdljivi lanac samo zbog toga ga nikad ne bi kupio PA MOGLI SU BAREM REMEN DA MU STAVE DA SE BAR PO NECEM RAZLIKUJE. Koji li je to samo idiot u BMW-u odlucio da stavi lanac pa treba ga objesiti mora da je kreten bio opcinjen Japancima. Da, ta dvojica su baš neupućeni. Mogli bi malo da te poslušaju... ;D BMW ima i druge kvalitete osim kardana, ako ćemo tako, nisu trebali ni dvocilindraša da stave u V već pravog boksera i t.d. BMW i dalje odlično prolazi a njegovi inženjeri dobijaju dobre plate... ;D ;D ;D Nisu ni stavili dvocilindrasa u V, vec 2 cilindra redno(paralelni tvin). Mea culpa ;D Samo da neko ne napravi temu: "Naj biseri foruma sa autorima" pa sam ga nadero! ;D ;D ;D @ Endurac: I šta je bilo posle?! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano Mart 21, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan @ Endurac: I šta je bilo posle?! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Mart 21, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D Dokaži! Ja sam zadovoljan i ovim trofejom: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...