saxo 0 Napisano April 6, 2014 (promenjeno) U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na brzom odgovoru! Sto se tice ulja, jel se to odnosi na Seleniu? (imam Alfu pa zato pitam mozda i gresim ) Gledao sam razne akumulatore ali ovaj nisam video Dal' odgovara ovaj sto se tice velicine ili i to treba da se naglasi? Pozdrav! Promenio April 6, 2014 član alexanto nema potrebe citirati prvi post iznad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16067 Napisano April 6, 2014 Integrisan, 9329 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Mot. ulje...... Motul, Bardahl, Ipone, Agip 4T za maxi skutere, sto se tice akumulatora izmeri prostor tj. visinu, dubinu, + klema sa leve strane i to ti je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gruja 0 Napisano April 9, 2014 U prolazu, 26 postova Lokacija: Batajnica Prijavi odgovor kao problematičan Alexanto hvala na odgovoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano April 11, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Došlo je vreme da se i na mom Sprint-iću srede neke fabričke nepravilnosti... Za početak sam odlučio da se okanem ovih nazovi majstora sa foruma i konačno predam svog ljubimca čoveku od poverenja ubrzo se pristupilo raskupusavanju gore navedenog motorića a onda se pristupilo ugradnji pošto fabrički "inženjeri" nisu smatrali da mlađi Classic-ov bata treba da ima prekidač za sva 4 (ž)migavca pristupilo se ugradnji i tog nadaleko čuvenog izuma... Nakon dužeg većanja odlučili smo da prekidač bude stavljen na volan, jer je tu najzgodnije. Prvo smo skinuli plastiku i veštom bravurom mog novog majstora prekidač je čučnuo na svoje novo mesto....kao da je oduvek bio tu pogled "zguza" i kad je sve proradilo mojoj sreći nije bilo kraja Usput smo napravili dogovor da sredimo konačno i instrument tablu, koju je prethodni vlasnik vrlo kreativno popravljao ali o tome više u sledećem broju... Sada i ja svetlimmmmm 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11582 Napisano April 11, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan E hvala ti bože da i ti ugradiš xenon..a skineš one sveće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano April 12, 2014 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan А дуга светла? Немаш? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16067 Napisano April 12, 2014 Integrisan, 9329 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Na dugo svetlo nismo stavili xenon iz bezbednosnih razloga, nije preporucljivo zato sto se iznenadno blicanje ne moze sa xenonom dobiti. Bar je meni vise puda blicanje "pomoglo" kad me vec ne vidi il sirenu ne cuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4936 Napisano April 15, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6023 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo Atlantičari i ono koji se tako osećaju Gde da uzmem tj kupim pločice za diskove za mojega ata. DakleM, koja radnja i od kog proizvođača. Naravno trebaju mi konkretni saveti odnosno gde ste kupovali i znate da ima. Zahvaljivam unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano April 15, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Preporuka by Šipi ferodo u shopgroup.rs meni su zadnje izdržale 16.000Km... za Sprinta su oko 1000 din. (po disku naravno ). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4936 Napisano April 15, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6023 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam ih zvao i cene su malo "jače" nego za Djurinu zverku prednji levi..... 2027 prednji desni.. 1760 zadnji............1136 što implicira 4923 novaca... pošto moji diskovi nisu baš u prvoj mladosti, dobro bi mi došla info za neku "socijalniju" varijantu ako ima ako nema onda :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 739 Napisano April 15, 2014 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan trebalo bi da postoje u raznim tvrdocama,nebi bilo lose i to uzeti u obzir prilikom kupovine.mekse ce logicno bolje kociti i krace trajati,kazu i stedeti disk,a tvrde ce duze da traju naustrb nesto kocione sile i ruckace diskove nesto brze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano April 15, 2014 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan motobike kac !!! за сва три диска коштају око 2700дин Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja87 2 Napisano April 16, 2014 U prolazu, 60 postova Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Kymco Grand dink 250 Prijavi odgovor kao problematičan Poz drugari atlantisti, posto sam imao problema sa strujom, tacnije tablom na classicu, potrosnjom struje kada motor odstoji 2,3 dana, migavci mi nisu radili, sve je to uspesno reseno, konacno, ako nekoga interesuje neka mi se obrati na PP, pozzz.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16067 Napisano April 16, 2014 Integrisan, 9329 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @Nemanja87 Pisi nemoj se stideti, mozda nekom zatreba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
astrix1402 14 Napisano April 17, 2014 U prolazu, 68 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi jasno kako su ti izbacili te cene za ferodo plocice...Ja bio pre dva dana tamo, prednji levi i zadnji oko 2650 din, nemam racun da ti kazem bas tacno, znam da je zadnja bila 910... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja87 2 Napisano April 17, 2014 U prolazu, 60 postova Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Kymco Grand dink 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dugo me mucio taj problem, nadjeoh coveka koji mi je za jdan dan resio, odneo mu tablu, covek zamenio delove koji su pregoreli, vratio tablu i sve sljaka, potrosnja struje 0... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 897 Napisano April 17, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Остави слободно контакт човека,шта га тако љубоморно чуваш Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja87 2 Napisano April 17, 2014 U prolazu, 60 postova Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Kymco Grand dink 250 Prijavi odgovor kao problematičan Meni nije problem da ostavim, nego ne znam da li je to dozvoljeno po pravilima foruma....? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3597 Napisano April 17, 2014 Malinar u pokusaju, 1714 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Meni nije problem da ostavim, nego ne znam da li je to dozvoljeno po pravilima foruma....? Ne samo da je dozvoljeno, vec je pozeljno, pa zato i postoje teme poput ove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja87 2 Napisano April 17, 2014 U prolazu, 60 postova Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Kymco Grand dink 250 Prijavi odgovor kao problematičan 0603434863 Pedja... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4936 Napisano April 18, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6023 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ostadoh dužan da prijavim. Kupio sam Vicma pločice - španske u Moto - Bike Kać. Prodavac kaže da su odlične Cena isto tako 2200 din za sva tri diska. Danas ću da vidim da li odgovoaraju na Atlantica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11582 Napisano April 18, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jel jedna od ovih za napred onako polovična? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano April 18, 2014 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Ostadoh dužan da prijavim. Kupio sam Vicma pločice - španske u Moto - Bike Kać. Prodavac kaže da su odlične Cena isto tako 2200 din za sva tri diska. Danas ću da vidim da li odgovoaraju na Atlantica... Na prvi pogled - ne odgovaraju. Jel jedna od ovih za napred onako polovična? Polovična je za odostražnji disk. Ali Atlantic ima pozadi doboš pa mu neće trebati. hehehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano April 18, 2014 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ја их возим већ 1000км све ок!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4936 Napisano April 18, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6023 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Što se deda dao u off po celom Forumu Pločice su namontirane, posle konsultacija sa Daretom nisam skinuo trećinu "mesa" sa prednjih desnih pločica (nntom ) Ako bude potrebe - skinuću. Prednje desne čeljusti imaju jedan klip - gornji pa se verovatno iz tog razloga na tim pločicama nalazi manje "mesa". Inače, leve pločice su urnisane (čudi me, prešle su svega 20 K) a desne su mogle da idu još dosta. Zamenio sam ipak na obe strane. Zadnje su takođe dobre ali menjaću ih posle Uskrsa (moram ceo auspuh da skidam ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...