Jump to content

Moto Zajednica

Aprilia Atlantic 500ie - classic

Recommended Posts

• U prolazu, 42 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500

Alexa90   Pa dobro, ako je za tebe i većinu ovde na forumu kaciga i odelo ,protektori najbitnije,meni nije,uživajte marsovci,izbrišite me sa ovog foruma,ionako nisam ovde ništa pametno čuo.Čast pojedincima koji su hteli da pomognu.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1057 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic

@boroje Ne ljuti se, druže, šale se malo ljudi. Nema ovde zle krvi... Svako ima pravo da kotrlja svoj život kako misli da treba. Nema tu ništa loše :-)

Послато са SM-N970F помоћу Тапатока

• Podržavam 2

• BJB Maxi scooter club, 1660 postova
  • Motocikl: Sanja o NT1100 :)
On 17.2.2022. at 18:49, boroje je napisao:

Ma ko ga hebe,nije on mene kupio,već ja njega,par litara benzina  šibica i završena priča,a vas koji neznate ni kaiš,svećicu ili gumu sami da zamenite,nisam ništa ni pitao.

Ja sam se javio iz najbolje namere,da ti olaksam jer sam imao slicni problem sa prvim atlanticom,regler i namotaji. Drugi atlantic malo vise problema jer je bio zapusten. 

Servise 'male' sam sam radio. Zamenu plocica i tako neke sitnice. Sto ne znam,necu da se petljam. 

Necu vise komentarisati. Prijatno vece. 

• Sviđa mi se 1

• Svrati ponekad, 426 postova
  • Motocikl: Scarabeo 250ie

Dugo sam na forumu i izbegavam negativne komentare. Ali...

Čovek se javi i objasni problem i pita za savet. Dobije više dobronamernih saveta, ne posluša nijedan i onda se još ljuti što smo ga savetovali, neće on kod majstora, sve može sam, džabe se učlanjivao na forum itd.

Druže i kolega po motoru, radi ti sa svojim motorom šta hoćeš, uključujuči i par litara benzina i šibicu kako sam reče. Samo nemoj da pitaš ako ne želiš da čuješ odgovor.

Ipak, imam za tebe još jedan savet u vezi problema sa punjenjem akumulatora, proveri prednje pločice, čep za sipanje benzina i rolnice u CVTu.:na_glavi:

• Sviđa mi se 5
  • Podržavam 3

• Drug član, 1250 postova
  • Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S

Prevideli smo da posavetujemo da se proveri prednja guma. Manji pritisak napred, napravi vakuum na izvodu regleda i onda prepunjava. Sad je sve jasnije. :rolleyes:

• Haha 2

• BJB Maxi Scooter Club, 6005 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT

@boroje

Upozoricu te ovako javno, usmeno prvo. Vrlo si se nekulturno poneo prema zajednici u koju si sam dosao, imao gomilu pitanja, na njih dobio vrlo konkretne odgovore da bi izjavio kako ne znas koji si se Q uclanio ovde i kako nista nisi pametno cuo ovde.

Ako se tako nesto jos jednom ponovi, veruj mi da nije nikakav problem da te ne bude na ovom forumu.

A verovao ili ne, kaciga i oprema JESU vazne prilikom voznje motora.

• Sviđa mi se 8
  • Podržavam 3

• U prolazu, 42 postova

Slažem se ,svestan sam da je krajnje nekulturno to što sam juče napisao,ali takav sam kakav sam.Takvima kao što sam ja i nije mesto na ovako ozbiljnom forumu.Obriši te me sa foruma blokirajte i sve ok. A što se tiče kacige nisam je stavljao niti ću,plaćao sam kazne,ali pre ću da vozim bicikl nego da vozim skuter i gledam kroz vizir kacige,vetrobran,i još možda naočare.Pa to je kao seks sa tri kondoma jedan preko drugoga,gde je tu uživanje u vožnji.

• Solo Rider, 3131 postova
  • Motocikl: Yamaha FJR 1300 A

Ne znam šta se natežete k'o gladni na sr.nje

Čovek lepo rek'o : "Obriši te me sa foruma blokirajte i sve ok."

Polemišete bez veze

• Sviđa mi se 2

• U prolazu, 42 postova
Pre 3 sati, Alexa90 je napisao:

A kad ne daj bože padneš ili ti uleti bubetina u oko, da znaš kakav je to tek filing.

:lud:

Bilo je i toga,padova bubetina u oku,ptičurina koje su udarile u grudi pri brzini oko 120km/h, i izgubiš vazduhi i šta bi tu pomogla kaciga?

• Svrati ponekad, 375 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger Sport 660

Meni u celoj prici bode oci sto je lik dosao ovde i troluje za medalju... Htedoh da napisem davno da se ljudi ne loze... 

Jos na predhodnoj strani je krenuo da napusava u fazonu 'nisam vas nista ni pitao', a kad niko na to nije odreagovao, krenuo je sa kacigom (naravno da je ocekivao reakciju).

E, dodjes na moto forum da se hvalis kako ne nosis kacigu, kako je nikad nisi ni nosio i te fore... Bas si faca. 

Tako da se slazem - brisi, blokiraj, banuj, sta god... 

• U prolazu, 42 postova

Jednom odavno,svinja izletela iz kukuruza vozio sam Tomos 15,malo sam prikočio ,ali sam je ipak udario i pao sa motora,iz džepa na košulji izletele pare po celom asfaltu,svinja ciknula i pobegla ,a ja skupljam pare po putu koje sam poneo da kupim neki motor.Nisam ni tada imao kacigu,bilo je to osamdeset neke.

• Drug član, 797 postova
  • Motocikl: Honda NT1100
pre 39 minuta, boroje je napisao:

Mr_Wolf  Šta  je pisac hteo da kaže? Da li je ovo forum ljubitelja skutera ili Lingvističara?

Pisac je hteo da kaže da je ovo forum ljubitelja dvotočkaša na koji tvrdiš da si zalutao, da kukaš zašto si se uopšte registrovao i moliš ljude da te izbace, a nastavljaš da se natežeš sa svima.

Uz gore napisano i isti tip glagola napisan na dva različita načina u istoj rečenici, pisac želi da kaže da si ili dokon i nepismen ili imaš ozbiljne probleme, za šta bi me isto tako bolelo uvo, da ti se ovi silni ljudi ne pravdaju zato što su povredili tvoja nežna osećanja dobrim savetima koje su ti davali.

Da je forum ljubitelja pravopisa, svakako bih ti skrenuo pažnju da se lingvističar piše malim početnim slovom, ali pošto nije, srećno sa rešavanjem kvara. Koji god bio, i gde god se nalazio.

• Podržavam 1

• U prolazu, 42 postova

Ti Mr. Vuk mene i ne poznaješ,a već imaš neku ogromnu mržnju prema meni,ja ti ne zameram.Ali nije to dobro živi i pusti druge da žive,kako ko zna i može. i neka me izbrišu sa ovog foruma, nikakav problem.Pitaj administratore zašto to već nisu.

• Svakom po zasluzi, 12418 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Molim da prestanete sa medjusobnim prepucavanjima na nasem lepom moto forumu i da se vratite temi - Atlantiku. 

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 4

• BJB Maxi Scooter Club, 6005 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT

Sad ste lepo opomenuti i od strane urednika i od strane admina foruma. Posto ste nastavili po starom (obrisano je ), sledece oglusavanje o pravila foruma ce imati za posledicu udaljavanje sa istog. Prvo na odredjeno vreme a zatim i za stalno. Hvala.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja