svestenik 193 Napisano Avgust 26, 2011 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko ovaj motor ili ga je vozio ? Bio bi zahvalan ako bi podijelili vase utiske, razmisljanja, probleme sa njim i sl... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1276 Napisano Avgust 26, 2011 prisutan, 1139 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan I ja ga trazim,al ga nema! I nemoj da si osacovao onaj moj tamo sto ću ga sutra probati!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Avgust 26, 2011 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan I ja ga trazim,al ga nema! I nemoj da si osacovao onaj moj tamo sto ću ga sutra probati!!!! Hmm, ima za tebe jedan zuti ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
visnjic 0 Napisano Novembar 9, 2011 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam VX-a već tri godine i prešao sam njime oko 6000 km.Sad imam drugi motocikl i ovaj je na prodaju.Može se videti na Kupujemprodajem oglasima ili na mail visnja@inffo.net Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nara 9 Napisano Novembar 11, 2011 U prolazu, 35 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: BMW GSA 1200r Prijavi odgovor kao problematičan jel ovako nesto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Mart 3, 2013 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Da ozivim temu uzeo sam vx 805,92-go godiste.Pa ako neko ima kolega koji ga voze,primam savete. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Mart 3, 2013 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Saveti se traze pre kupovine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Mart 5, 2013 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan haha,u pravu si,nego mislio sam oni saveti o cemu da povedem racuna,neko iskustvo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rasputin 6 Napisano April 8, 2013 U prolazu, 42 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Suzuki RF 600 R Suzuki GSX 1000 BMW K 1200 LT Suzuki VX 800 Prijavi odgovor kao problematičan Imao ga proslu godinu. Vozio jednu sezonu, ali bas vozio, presao skoro 20.000 km sa njim. Bez ikakvih problema . Menjao ulje, filtere, svecice, plocice i gume. Koristio ga za svaki dan na posao, po gradu, kupovina, izlasci i naravno za duze ture, od Grcke do Italije, nase mala drzave u regionu, Jadran. Super izdrzljiv motor, i za svakodnevne voznje i za puta sa saputnicom. Kardan ima pa si miran sa odrzavanjem lanca i lancanika. Naked je pa zaboravi sve iznad 120 km/h, ali sa Puig malim vizirom dolazi i neko olaksanje od vjetra. Uostalom, to i nije motor za jurnjavu vec za kuliranje. Dva cilindra vuku kao voz, tako da mi se cini da su dvije od pet brzina visak . Malo potezak, muski motor . Ali se brzo naviknes. Cool zvuk. Napravljen kao pandan Harley classic iz tog vremena. Za male pare . Jedan disk napred, ali koci 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano April 13, 2013 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan bukvalno si u pravu.makina za uzivanje,daje sve sto treba da da jedan old school naked.Hedonizam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jun 26, 2013 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan eve gi nas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 15, 2013 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Vozim ga vec celu sezonu,i nemam reci koliko ga obozavam,i uzivam u voznji.Stavio sam nove gume,novi kappin kofer,i dupli vizir,i sad cu sediste,i lepotan je kao iz fabrike... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10517 Napisano Septembar 15, 2013 Hronični Motociklopata, 7330 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Jel ona prva fotka sa moto susreta u Indjiji? bio sam tamo i video motor, prekrasna je masina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 15, 2013 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan jeste,iz Indjije...hvala,sad je jos lepsi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Octobar 6, 2013 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Sad je kompletan,sa Ivanovim vizirom,i Bobanovim sedistem...ne curi nista ovo sam naprskao malo ferija da ocistim cev auspuha...hehe. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 996 Napisano Octobar 6, 2013 Drug član, 1090 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Uh, meni se ne svidja ovaj vizir nikako. Inače je motor stvarno super. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Octobar 6, 2013 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pa malo sam batalio estetski momenat,a vise dao prednost komformitetu,tj.sto boljoj zastiti od vetra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Simic 134 Napisano Octobar 6, 2013 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS ADV 2012 Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam takav motor i mogu ti reci da sam prijatno iznenadjen (doduse jednu kratku voznju). Istina je da za preko 120-130 km/h nije, ali jako lepo povlaci sa malih obrataja i udoban je. Isto tako lepo lezi po krivinama, lako se obara sto me je iznenadilo za tako tezak motor. Pozitivni utisci 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Decembar 2, 2013 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ivanov vizir je doveo do toga da bez problema dostignem 180 km/h,sto nisam mogao sa malim,i sa onim duplim kapinim.Preveliki je otpor bio.Nego jedno pitanje.Posto sam dosao do dileme da li da kupim nov motocikl ili da nastavim ovo ljubavisanje sa starim old school masinama,ipak je u meni prevagnula ova druga odluka...jer ljubav je ljubav...jebaji ga.Da li neko ima iskustva koji novi cajgeri najbolje pasu na vx.Farbam ga u visoki sjaj crnu sa metalik sivom sirom straftom,i dve tanke straftice pored.Uzeo sam i tri kofera.Hocu da ga dovedem u savrseno stanje,i da kompletno uzivam u celoj prici,zajedno sa svojom suprugom.A da ne pricam sto smo sad u crnim kombinezonima...hihihi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balavurda 279 Napisano Decembar 2, 2013 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: BG Motocikl: versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Само бих додао, мислим да ниси погрешио у одлуци. Ово је сјајна машина. Ако моје мишљење икоме ишта значи, ја бих пробао са класичним цајгерима: олд скул машина, олд скул цајгери Мени се свиђају они који се налазе на Хонда Магна машинама. Баци поглед, можда се и теби свиди. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Decembar 2, 2013 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Само бих додао, мислим да ниси погрешио у одлуци. Ово је сјајна машина. Ако моје мишљење икоме ишта значи, ја бих пробао са класичним цајгерима: олд скул машина, олд скул цајгери Мени се свиђају они који се налазе на Хонда Магна машинама. Баци поглед, можда се и теби свиди. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 21, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Rasturen motor,rade se dihtunzi,spaner,uljne karike,stavljaju se nove opruge u vilama,novi auspusi i farba se komplet.Posle ovog zahvata,mislim da nema sta vise da mu uradim...hehe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 22, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan ah da...cajgeri... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idavorak 2 Napisano Januar 29, 2014 U prolazu, 44 postova Lokacija: Pozega Motocikl: BMW K1100LT,Kawasaki Tengai 650... Prijavi odgovor kao problematičan Kazi mi molim te nesto o potrosnji.Mislim na normalnu voznju?Ne na onu sa 180km/h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10384 Napisano Januar 29, 2014 Drug član, 508 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Dugo sam se dvoumio izmedju ove Suzane i Yamahe TDM 850 4tx. Pobedio je TDM, al uvek me nesto strecne kad vidim Suzanu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...