Arakis 6366 Napisano Novembar 12, 2008 Svakom po zasluzi, 12472 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan I slavodobitnik koji plaća pivo JE.......! ;D (je l' ja?) Edit: nisam ja još je 99-ta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Novembar 12, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam 2 razloga za pivu 1. Pala zeka sinoc na svu srecu ful oprema 2. da probam i ja sa 100 stranicom Mrki, Ja se bas raspitivao u La Garazi gde si, a ti lovis zecove....sta se desilo i jl sve OK ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Novembar 12, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan I slavodobitnik koji plaća pivo JE.......! ;D (je l' ja?) Edit: nisam ja još je 99-ta hehe...to sam i ja pomislio... ima da se oduzi ova 99-ta na 30-es postova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Novembar 12, 2008 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam 2 razloga za pivu 1. Pala zeka sinoc na svu srecu ful oprema 2. da probam i ja sa 100 stranicom Mrki, Ja se bas raspitivao u La Garazi gde si, a ti lovis zecove....sta se desilo i jl sve OK ? Sve je u najboljem redu isplatila se investicija u kacigu i ostalu opremu . Nista novo se nije desilo .Satera me covek na auto putu pravo u bankinu . malo motor cesao od mene ,malo ja od bankinu ali sve u svemu super . sreca bozja sto sam isao nekih 50-tak km.da je bilo brze ??? ??? :o :o???????? Placam pivu ovako i onako ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6366 Napisano Novembar 12, 2008 Svakom po zasluzi, 12472 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Uf uf! Mora piva zbog teranja baksuzluka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Novembar 12, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam 2 razloga za pivu 1. Pala zeka sinoc na svu srecu ful oprema 2. da probam i ja sa 100 stranicom Mrki, Ja se bas raspitivao u La Garazi gde si, a ti lovis zecove....sta se desilo i jl sve OK ? Sve je u najboljem redu isplatila se investicija u kacigu i ostalu opremu . Nista novo se nije desilo .Satera me covek na auto putu pravo u bankinu . malo motor cesao od mene ,malo ja od bankinu ali sve u svemu super . sreca bozja sto sam isao nekih 50-tak km.da je bilo brze ??? ??? :o :o???????? Placam pivu ovako i onako ;D La Garage ? Kad ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6366 Napisano Novembar 12, 2008 Svakom po zasluzi, 12472 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej! ;D ;D ;D ;D ;D 100 strana! Gremlin je slavodobitnik! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Novembar 12, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej! ;D ;D ;D ;D ;D 100 strana! Gremlin je slavodobitnik! Hvala, hvala...a sta dobija "slavodobitnik" osim slave naravno ? Ja bi voleo kineski scooter za po gradu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6366 Napisano Novembar 12, 2008 Svakom po zasluzi, 12472 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan I da, verujem i da se podrazumeva, ko zapocne 100-tu stranu, placa pivo! ;D ;D ;D ;D Nagrabusio si ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Novembar 12, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, hvala...a sta dobija "slavodobitnik" osim slave naravno ? Ja bi voleo kineski scooter za po gradu. Dobija?! hahahha kao sto rece Arakis,nagrabusio si PS procitaj stranu,dve unazad da vidis svoj dobitak :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Novembar 12, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan A Kineska populacija je mnogobrojna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6366 Napisano Novembar 12, 2008 Svakom po zasluzi, 12472 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...Kuku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Novembar 12, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan A Kineska populacija je mnogobrojna... Za pocetak samo nas 20-tak aktivnih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Novembar 12, 2008 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Samo 20-tak ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Novembar 12, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Samo 20-tak ??? Skromnost nam je vrlina ;D Moze i gajba piva ispred neke seoske prodavnice A to je vec razlog za organizovanje zajednicke voznje do nekog naseljenog mesta, koje ima seosku prodavnicu :D U svakom slucaju dodjes pivo, kada se vidimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6366 Napisano Novembar 12, 2008 Svakom po zasluzi, 12472 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Znači samo gajba piva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Novembar 12, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Znači samo gajba piva? Gajba piva=20 flasa (ili konzervi) piva ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6366 Napisano Novembar 12, 2008 Svakom po zasluzi, 12472 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Novembar 12, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znači samo gajba piva? Gajba piva=20 flasa (ili konzervi) piva ;D Za tebe Deki samo u Dolce Vita... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6366 Napisano Novembar 12, 2008 Svakom po zasluzi, 12472 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Novembar 12, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Gajba piva=20 flasa (ili konzervi) piva ;D dobro bre Deki, sad si me razocarao! pa otkud gajba 20 flasa! :o :o Dan ima 24 sata, u gajbu se smeste 24 piva... TO NE MOŽE BITI SLUČAJNOST! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Novembar 12, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan auu..mnogo dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Novembar 12, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Bolje proliti malo s Parkinsonom, nego zaboraviti popiti s Alzheimerom! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Novembar 12, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Gajba piva=20 flasa (ili konzervi) piva ;D dobro bre Deki, sad si me razocarao! pa otkud gajba 20 flasa! :o :o Dan ima 24 sata, u gajbu se smeste 24 piva... TO NE MOŽE BITI SLUČAJNOST! 4X5= ??? Pa mora bre i da se dremne po malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Novembar 12, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Znači samo gajba piva? Gajba piva=20 flasa (ili konzervi) piva ;D Za tebe Deki samo u Dolce Vita... U Dolce Vita-ja placam Ipak je to moj teren Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...