Blackbite 7 Napisano Octobar 30, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Da dodam komentar za onog Frankenmotoshtajna. Slozio cih se sa Зорге-om po pitanju prednje maske. Sigurno da pruza kakvu-takvu zastitu od vetra, i sam far koliko sam uspeo da zumiram ima sijalicu koja za razliku od dosadasnjih necemu i sluzi. Takodje mi se nesvidja prednji blatobran, vidi se da nije namenjen da bude sastavni deo ovog motora. Disk pozadi bi bilo lepo videti. Stvari koje mi se dopadaju su: gume, SM ciklistika, kao i zapremina rezervoara od 22l. Dimenzije tockova ne bih preterano menjao. Mislim da bi bolje bilo zadrzati SM ciklistiku, nego ici na Enduro dimenzije, jer ipak motorcic nije tome namenjen, a sa svojom malom tezinom i amortizacijom, bez problema bi trebalo da podnese laganiji offroad. Ono sto moze biti najveci adut je to sto na trzistu ne postoji nista slicno njemu. Sa druge strane, mozda se pokaze da ne postoji zbog malog interesovanja, pa ne prodje dobro, ali mislim da ce biti onih koji ce se dvoumiti izmedju naked-a i SM-a, a za njih bi ovo mogla da bude prava stvar, narocito sto u tom cenovnom rangu nema bas puno izbora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Octobar 30, 2008 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Црногриз, како стојиш са енглеским? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Octobar 30, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan ...А можда се ти ретровизори стављају на кацигу... ma jok ti retrovizori idu na rukavice..... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Octobar 30, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Црногриз, како стојиш са енглеским? Dosta dobro, tehnickim recnikom cak bolje nego na srpskom. Gramaticki sam takodje na dobrom nivou. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Octobar 30, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Yeeeeee, ziveli kinezi sa dobrim znanjem engleskog! nova revolucija na pomolu ;D ;D ja umem dobro da psujem, pa ako zatreba...... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Octobar 30, 2008 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Црногриз, ете ме на ПП. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Octobar 30, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan kliknuh ja na sve vase linkove ali nista od servisnog uputstva. Nasao sam dekijevo uputstvo za upotrebu al meni treba servisno.Inace ova moja chituma je na prepravci i seckanju, bice to sila od motora kad se zavrsi Sad mi je samo zao sto bacih brdo plastika a da vama ne dadoh. Mislim da su mi ostali rol barovi negde u krshu pa ako nekom treba nek mi pusti pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Octobar 30, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan a prednji branik? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Octobar 30, 2008 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan ...И ретровизори, и ретровизори... Ал'не за мене... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Octobar 30, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan dobro ,dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Octobar 30, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan nemam nista od plastika sve sam bacio nisam ni pomislio da nekom to treba. pogledacu sutra sta je ostalo pa cu da napisem, znam da ima zadnji nosaci kofera, naslon za suvozaca i gepek al ipak da proverim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6070 Napisano Octobar 30, 2008 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Forrest, sutra na onaj buvljak u blatu pored NBgd buvljaka, naći ćeš blatobrane sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Octobar 30, 2008 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Forreste ajde izmeri koliki je precnik dela karburatora gde ti naleze filter za vazduh. Hteo bi ja da stavim otvoreni,pa me interesuje moze li isti kao tvoj, tj kineski da vidim kako se ponasa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Octobar 30, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Forreste ajde izmeri koliki je precnik dela karburatora gde ti naleze filter za vazduh. Hteo bi ja da stavim otvoreni,pa me interesuje moze li isti kao tvoj, tj kineski da vidim kako se ponasa... Mislim da kineski nije nista jeftiniji. Oni sa slika sto sam postovao su 9e, a ne verujem da je losiji. Ima ih u raznoraznim dimenzijama tako da ne bi trebalo da je problem. Stavlja se po jedan na svaki karburator direktno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Octobar 30, 2008 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan @Blackbite , oni filteri sa slika jel se mogu naci u BG ? ili iz louis-a... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazarbgd 12 Napisano Octobar 30, 2008 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER5, Lyberty125, Typhoon 50... Prijavi odgovor kao problematičan Pozz Zo_Lee koliko su te kostala ta dva auspuha sa sve dostavom 100 + 20% ili neka druga racunica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Octobar 30, 2008 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz Zo_Lee koliko su te kostala ta dva auspuha sa sve dostavom 100 + 20% ili neka druga racunica 100e + dostava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Octobar 31, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nemam nista od plastika sve sam bacio nisam ni pomislio da nekom to treba. pogledacu sutra sta je ostalo pa cu da napisem, znam da ima zadnji nosaci kofera, naslon za suvozaca i gepek al ipak da proverim Matori, meni bi taj gepek bas legao ako ti ne treba? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Octobar 31, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan @Zoo_Lee Ima sigurno, ali u vidu KN-a i drugih jakih brendova koji su nekoliko puta skuplji od ovih iz luis-a, pa se ne isplati uzimati ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Octobar 31, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, stavih sinoc Motul 5100 15w55, svecice NGK, i mogu vam reci da motor radi primetno ugladjenije, ko satic. Ok, doprinelo je to sto sam se vozio po ovako savrsenom suncanom jutru, trebala mi je nadljudska snaga da skrenem prema firmi, a ne preme Avali, ali izborio sam se nekako, na moju zalost... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Octobar 31, 2008 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Запазио сам да deki59 данас обележава 49. рођендан. Равни ти путеви били и да те не мучи реума и ишијас, а "Читума" бдеу у једном комаду! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Octobar 31, 2008 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pridruzujem se 3opгe-tovim cestitkama!!!!!!!!! Deki zelim ti sve najbolje!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomix 8 Napisano Octobar 31, 2008 U prolazu, 24 postova Lokacija: Kragujevac (okolina) Motocikl: Scarabeo 150 Prijavi odgovor kao problematičan Zymco 150.....2005...9000km...kg tablice..radi,vozi...750e(nije fix)...ako imate nekog prijatelja,poznanika,ljubitelja kineza..064.188.0.188 Znam da nije mesto i izvinjavam se zbog toga..ali eto Vi imate najvise razumevanja za kineze...a mozda se nekome i ucini interesantnim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Octobar 31, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan nemam nista od plastika sve sam bacio nisam ni pomislio da nekom to treba. pogledacu sutra sta je ostalo pa cu da napisem, znam da ima zadnji nosaci kofera, naslon za suvozaca i gepek al ipak da proverim Ako mogu da rezervišem zadnje nosače kofera.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1390 Napisano Novembar 1, 2008 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Moze slika tog naslona za suvozaca ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...