Jump to content

Moto Zajednica

Tema za vlasnike kineza :)

Recommended Posts

• Drug član, 2265 postova

au drugari,greska,mislio sam 6-8 nedelja

Ja se jos cudim kakav je to prelom kad je trebala MR da ga detektuje, pa lezeci policajac mala brzina, ali opet kontam tesko je govedo, nije bas naivan na malim brzinama, pa reko ko bi ga znao.

Forreste, nasekirasmo se bez potrebe, ali lepo je cuti da je relativno bezazleno stanje sa nogom. A za lapsus cemo te vec adekvatno kazniti kad dodje vreme za to. ;)

Dosta sam procitao "pao mi na nogu i polomio je" prica na forumu, i sve nesto mislim da se ne odricem crash barova, sta god da vozio, ako nema - ima da se napravi, a vec mi je jednom prilikom pomogao u guranju sa automobilom pored mene.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 870 postova
  • Motocikl: Suzuki XF650 Freewind

au drugari,greska,mislio sam 6-8 nedelja

Idi bre u persun! :D :D Ja se usro' da si se bas dobro udesio... mislim nije ni ovo bezazleno ali mi je ipak lakse kada si rekao da su nedelje u pitanju a ne meseci.  :)

• Svrati ponekad, 337 postova
  • Motocikl: Vespa

xexexexe vidi ovo foreste svi dosli ko na parastos nedaj boze :) ajde bre nije ti nista nego sto sj..ba onakav motor, njega niko ne oplakuje xexe

• Svakom po zasluzi, 12426 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

A pazi šta sam ja danas uradio:

Bio sam na parastosu, davao pokojnoj tašti (baš dobra žena, nikako nije onakav stereotip...) 40 dana, sve se to lepo završilo po blatu i kiši i onda svratim u crkvu (iako znam da ti na to ne polažeš mnogo... ;)) i zamolim popa da očita molitvu za zdravlje i sreću i dam ceduljicu sa tvojim imenom.

Peco, pozitivne vibracije na sve strane, ima vrlo uskoro da skačeš kao zekan ;D

• Drug član, 1399 postova
  • Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014

Video sam danas Sprint Raptor 125ccm. Vidjao sam ga u prolazu ali sada sam popricao sa tim likom koji zivi nedaleko od mene. Motor je stvarno kvalitetno odradjen i izgleda prelepo. Agregat jeste da je samo 125ccm ali radi bas mirno i pored lepog zvuka odlicno ide za jednu 125-icu. Vodeno hladjenje pomaze masini da odrzava lakse konstantnu radnu temperaturu. Svaki detalj je kvalitetno odradjen i nalickan. Vlasnik je presao samo 276 km za jednu sezonu. Ne mogu da verujem da neko moze ovakvu masinu da upali jednom mesecno i napravi kratku voznjicu. Ja sam mojim skuterom letos svaki drugi dan pravio po 80-90 km dnevno a da imam nesto jace pravio bih i duze ture.

Nisam pitao lika da li je udoban. Jedino sto bih promeniio na motoru je izduv. Ipak za ovu vrstu motora je normalno da bude bucniji.

Grdoje motor ti je odlican. Verujem da je tvoja nasviranija verzija  :) i jos bolja.

• Drug član, 1347 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

Drugari ja se jos jednom izvinjavam za lapsus,jbg stisli bili bolovi,pa sam na brzaka kucao,(obicno procitam sta sam napisao pre nego sto posaljem).

Hvala vam na iskrenoj brizi,Arakise,matori moj, i tebi za popa ;),izvinucu vam se cim stanem na noge,zna se kako naravno!! ;):D :D

Dekiju hvala za recepat,i da znas druze da cu ga koristiti, i ja vise verujem prirodi,nego hemiji! ;)

Gremlin je u pravu,samo sekirica moze da me zaustavi! ;D

Oblake,motoru nije nista! malo se izgrebala rucica gasa ( plastika,a nije pukla,Daki se cudom cudio),i desni retrovizor,al kao sto ste vec videli ,imam ja rezervne! ;D ;D ;D ;D

Nego Blackbite je u pravu,a ti brate Oblake posto znas kako izgleda moj motor,smisljaj kako da nakacimo crash barove  ;):D

Nekako mi se cini da posle ovoga jos vise volim motore,tako da sledeca sezona ce biti...... uh!! Blue Rider 9,i Golija ponovo,naravno,nismo mi videli sve tamo sto treba videti,prelepa planina!

Inace danas mi jedna fina teta  ;D donela kompletne rezultate magnetne, sa opisom,i izvestajem ortopeda,ali napisano meni potpuno nerazumljivim jezikom.Ovo je valjda zakljucak:

"MR NALAZ ODGOVARA AVULZIONOJ FRAKTURI INTERKONDILARNE EMINENCIJE TIBIJE SA PREKIDOM KORTEKSA NA MEDIJALNOM KONDILU TIBIJE,PARCIJALNOJ RUPTURI  LCA, INTERSTICIJALNOJ LEZIJI LCM GRADUS II,RUPTURI ZADNJEG ROGA MEDIJALNOG MENISKUSA BEZ VIDLJIVE DISLOKACIJE FRAGMENATA,VECEM INTARATIKULARNOM IZLIVU HEMORALGICNOG SADRZAJA DESNOG KOLENA"

jedino sto znam ovde koja je kost tibija,i da sam shebo meniskus malo, a izgleda ima tu i neke tekucine  :D ;D

U petak idem kod ortopeda,i onda nadam se,stavljam konacni gips(plasticni).Mnogo je laksi,a i moze da se pere :D.Ovaj ko da vucem zid za sobom.Bolovi su jos prisutni,ali se trpe,nije strasno!

• Svakom po zasluzi, 12426 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Drž' se Peco, samo da bolovi uminu skakutaćeš ti meni k'o bela lala ;D

A sad sam pitao jednu, khm ;D drugaricu sa Ortopedije i pročitao joj ovo što si napisao...znaš šta kaže? Šta misliš? ;D

(Kaže: ako mu kita i dalje u funkciji, bole ga briga za nogu, nije ništa opasno i brzo će da zaraste ;D ;D ;D)

• Svrati ponekad, 337 postova
  • Motocikl: Vespa

Drugari ja se jos jednom izvinjavam za lapsus,jbg stisli bili bolovi,pa sam na brzaka kucao,(obicno procitam sta sam napisao pre nego sto posaljem).

Hvala vam na iskrenoj brizi,Arakise,matori moj, i tebi za popa ;),izvinucu vam se cim stanem na noge,zna se kako naravno!! ;):D :D

Dekiju hvala za recepat,i da znas druze da cu ga koristiti, i ja vise verujem prirodi,nego hemiji! ;)

Oblake,motoru nije nista! malo se izgrebala rucica gasa ( plastika,a nije pukla,Daki se cudom cudio),i desni retrovizor,al kao sto ste vec videli ,imam ja rezervne! ;D ;D ;D ;D

Nego Blackbite je u pravu,a ti brate Oblake posto znas kako izgleda moj motor,smisljaj kako da nakacimo crash barove  ;):D

Nekako mi se cini da posle ovoga jos vise volim motore,tako da sledeca sezona ce biti...... uh!! Blue Rider 9,i Golija ponovo,naravno,nismo mi videli sve tamo sto treba videti,prelepa planina!

Inace danas mi jedna fina teta  ;D donela kompletne rezultate magnetne, sa opisom,i izvestajem ortopeda,ali napisano meni potpuno nerazumljivim jezikom.Ovo je valjda zakljucak:

"MR NALAZ ODGOVARA AVULZIONOJ FRAKTURI INTERKONDILARNE EMINENCIJE TIBIJE SA PREKIDOM KORTEKSA NA MEDIJALNOM KONDILU TIBIJE,PARCIJALNOJ RUPTURI  LCA, INTERSTICIJALNOJ LEZIJI LCM GRADUS II,RUPTURI ZADNJEG ROGA MEDIJALNOG MENISKUSA BEZ VIDLJIVE DISLOKACIJE FRAGMENATA,VECEM INTARATIKULARNOM IZLIVU HEMORALGICNOG SADRZAJA DESNOG KOLENA"

jedino sto znam ovde koja je kost tibija,i da sam shebo meniskus malo, a izgleda ima tu i neke tekucine  :D ;D

U petak idem kod ortopeda,i onda nadam se,stavljam konacni gips(plasticni).Mnogo je laksi,a i moze da se pere :D.Ovaj ko da vucem zid za sobom.Bolovi su jos prisutni,ali se trpe,nije strasno!

Ma napravicemo i krash bar i novo koleno od pleh ne brini nista, kad prohodas smisli mustru pa da ti sklepamo nesto :)

Arakis znas sta bi pomoglo za potenciju? Shargarepa, samo se tesko pricvrscuje xexe

Ma napravicemo i krash bar i novo koleno od pleh ne brini nista, kad prohodas smisli mustru pa da ti sklepamo nesto :)

Arakis znas sta bi pomoglo za potenciju? Shargarepa, samo se tesko pricvrscuje xexe

Ili stapic od sladoleda!  :D :D :D  ;) ;)

• http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova
  • Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg

SHTA JE OVO SVI BUDNI POVAMPIRILI SE! WOLFORDE POZDRAV,oblak na spavanje omladinac znas da moras po dasku sabajle ;D

• Svrati ponekad, 286 postova
  • Motocikl: Kinroad 250

SHTA JE OVO SVI BUDNI POVAMPIRILI SE! WOLFORDE POZDRAV,oblak na spavanje omladinac znas da moras po dasku sabajle ;D

Djole ima josh budnih  ;) nekome sad pochinje radno vreme :D Wolflord, dobio sam danas poshiljku ;)

Povampirili se odavno... ;D Zo Lee dobro je da je sve lepo stiglo, sad samo montaza i vozi! :);)

PozZ Djole! :) :) Samo ti salji mladjeg brata sabajle po dasku, zna se da stariji brat uvek mladjeg maltretira :D :D ;) ;) ;)

kakvi bre stapici,sargarepe,ovo ono 

pa ako sam slomio nogu,nisam ..... khm ,hvala bogu  ;D ;D

Nego bata Rale,ako ima ta tvoja khm drugarica neku drugaricu sa ortopedije,pa da mi to malo rastumaci,khm,nisam ja bas ceo izvestaj napisao ovde  ;D ;D ;D

• http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova
  • Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg

Koji prechnik udji u prodavnici auto delova pa kupis parche nekog creva i naseckas oshtrim skalpelom rolnice, to samo sprechava lupkanje amortizera, predpostavljam...

• Svrati ponekad, 286 postova
  • Motocikl: Kinroad 250

Djoletov predlog je dobar, samo shto ne ide "parche nekog creva" poshto je ovo vishe kao neka tvrda guma, a ta guma ne sprechava ,samo lupkanje amortizera.. ;)

• Drug član, 2265 postova
"MR NALAZ ODGOVARA AVULZIONOJ FRAKTURI INTERKONDILARNE EMINENCIJE TIBIJE SA PREKIDOM KORTEKSA NA MEDIJALNOM KONDILU TIBIJE,PARCIJALNOJ RUPTURI  LCA, INTERSTICIJALNOJ LEZIJI LCM GRADUS II,RUPTURI ZADNJEG ROGA MEDIJALNOG MENISKUSA BEZ VIDLJIVE DISLOKACIJE FRAGMENATA,VECEM INTARATIKULARNOM IZLIVU HEMORALGICNOG SADRZAJA DESNOG KOLENA"

A da mi ipak diskutujemo sta je bilo sa motorom. ;D

Zoo_Lee, kakvi simptomi se javljaju kad se ostete ove gumice?

Imas varijantu, ako nista drugo da zarotiras za 180 stepeni dok ne nadjes odgovarajuce, to bi verovatno pomoglao da se ne desava to sto ne znam sta bi trebalo da se desava. ;)

Ide li ko u Djushinu sutra da blejimo popijemo koje pice?

ja bih rado,al jbg,nemam jos gips od gorotex-a  :(  ;D ;D

"MR NALAZ ODGOVARA AVULZIONOJ FRAKTURI INTERKONDILARNE EMINENCIJE TIBIJE SA PREKIDOM KORTEKSA NA MEDIJALNOM KONDILU TIBIJE,PARCIJALNOJ RUPTURI  LCA, INTERSTICIJALNOJ LEZIJI LCM GRADUS II,RUPTURI ZADNJEG ROGA MEDIJALNOG MENISKUSA BEZ VIDLJIVE DISLOKACIJE FRAGMENATA,VECEM INTARATIKULARNOM IZLIVU HEMORALGICNOG SADRZAJA DESNOG KOLENA"

A da mi ipak diskutujemo sta je bilo sa motorom. ;D

Zoo_Lee, kakvi simptomi se javljaju kad se ostete ove gumice?

Imas varijantu, ako nista drugo da zarotiras za 180 stepeni dok ne nadjes odgovarajuce, to bi verovatno pomoglao da se ne desava to sto ne znam sta bi trebalo da se desava. ;)

potpuno si u pravu,oko motora jos nesto i znam  :D;)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja