Зорге 695 Napisano Septembar 24, 2008 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ниџо, не дај се душманима: пазари оне најлоне каквима молери прекривају намештај кад крече. Дваес квадрата кошта око 35 динара, па нек краду сваки дан, па ко више издржи. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 25, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan @ Wolflord&Blackbite Deco moja sto se svadjate?Ma nije vazno ko sta vozi i ciji je bolji,vazno da se kotrlja! Mi to onako drugarski, a ne bi bilo ni zanimljivo da delimo uvek ista misljenja. Sticajem okolnosti nas dvojica se cesto ne slazemo u vezi kojecega, tako da su nam ovakve diskusije najnormalnija pojava. Jbg, takvi nam karakteri @NikolaCruss Izgleda da si najveci baksuz na ovom forumu. Nije da nam nisu nedostajale tvoje dogodovstine, ali stvarno vise nema smisla. Daj napisi drugi put neki vic, cisto onako da ne bude svaki post nesto ti se pokvarilo, ili neko nesto ukrao, a i da ubijemo maler. @forrest Respect za poduhvat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Septembar 25, 2008 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan Je.....ga kisa samo kisa dosadno idem da spavam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6135 Napisano Septembar 25, 2008 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ajd' da se isposvađamo na pasje ime, biće interesantnije ;D Dragonfly, kupio si najgore lone što si mogao da nađeš...ko te bre prevari, čoveče ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SAAB93 1 Napisano Septembar 26, 2008 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari! Da se pohvalim, od juce ujutru, i ja sam sa L, presao na A! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Septembar 26, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari! Da se pohvalim, od juce ujutru, i ja sam sa L, presao na A! Bravo majstore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6135 Napisano Septembar 26, 2008 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari! Da se pohvalim, od juce ujutru, i ja sam sa L, presao na A! Čestitamo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Septembar 26, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan SAAB cestitke, znam osecaj, svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Septembar 26, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan SAAB pridruzujem se cestitkama,sto rece Nidza , znam osecaj! kao pobeda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Septembar 26, 2008 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam SAAB,a sad vooooozziiii misko ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Septembar 26, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari! Da se pohvalim, od juce ujutru, i ja sam sa L, presao na A! Cestitke! :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Otash 2 Napisano Septembar 26, 2008 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke SAAB! Samo sto je sada vec prosla sezona ali za sledecu si skroz spreman ;D :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Septembar 26, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan kako to mislis,prosla sezona? :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6135 Napisano Septembar 26, 2008 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozim baš svaki dan, do posla i nazad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Septembar 26, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ja ove nedelje vozim ujutru klince u skolu,pa mi je malo heavy,ali sledece nedelje....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Septembar 26, 2008 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Drugari jeste li citali teme o odrzavanje motora zimi?Pa o tome se moze napisati citava knjiga. Inace danas sam malo gledao motor,tacnije agregat i imam sta da vidim.Onaj sto je sklapao mog princa je apsolutni KRETEN! Ladno mi nije stavio jedan sraf sto treba da drzi agregat,onaj gore kod karburatora,cim stignem izmericu kakav sraf mi treba pa cu kupiti.Inace uskoro sledi rasklapanje masine i provera svih srafova do kojih se docepam.Inace i ja sam kreten sto to nisam pre uvideo,al ajd nemos sve odma spaziti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6135 Napisano Septembar 26, 2008 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ccccc, koja greška! Čim sam kupio malog kineščića, odmah alat u ruke i dotezanje svih vidljivih i nevidljivih šrafova, provera svih konektora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Septembar 26, 2008 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Jes al nemozes bas svaki sraf da vidis i odmah sve da spazis uvek se nadje bar jedan...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6135 Napisano Septembar 26, 2008 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...nevidljivi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Otash 2 Napisano Septembar 26, 2008 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kako to mislis,prosla sezona? :o Pa pada kisa svaki dan vec 10 dana, vozio sam motor prekljuce kada je jedino bilo suvo ovih zadnjih dana, nemam neku opremu ali i smara me da me prskaju automobili i ostala prevozna sredstva po gradu. Mada koliko sam cuo u oktobaru bi trebalo da bude lepo vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6135 Napisano Septembar 26, 2008 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Forrest skoro napisao nešto u smislu: Nema lošeg vremena, samo loše (ili nepostojeće) opreme....u pravu je čika Forrest ;D Samo, obzirom na cene iole kvalitetnije opreme....bićemo mokri i dalje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Septembar 26, 2008 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja nevolim da vozim po kisi tako da cekam suvo vreme mada nemam bas ni opremu za zimu,trebalo bi da kupim podkapu,vindstopere,rukavice i kisno odelo,da se nadje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Otash 2 Napisano Septembar 26, 2008 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Forrest skoro napisao nešto u smislu: Nema lošeg vremena, samo loše (ili nepostojeće) opreme....u pravu je čika Forrest ;D Samo, obzirom na cene iole kvalitetnije opreme....bićemo mokri i dalje.... Totalno se slazem sa prvom izjavom ali i druga je cista istina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Septembar 26, 2008 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ja sam baksuz,em sto sam danas primetio da mi fali sraf na motoru sad sam gledao akvarijum i spazio sam da je procurio malo.A tek je 14h!!! Danas vise necu nista da gledam idem na posao mozda tamo spazim nesto pokvareno. :-[ A sutra i prekosutra praznjenje akvarijuma i popravke :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Septembar 26, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja evo i danas i juce na posao motorom, juce sam po onoj guzvi u 16 isao od jerkovica do brankovog pa nazad na konjarnik, 2 sata, bio sam skroz suv, zahvaljujuci gumenim pantalonama iz tempa za 350 din Gore suskavac, rukavice, doduse bez prstiju, nije bilo hladno srecom, mp3 u usima i uzivanjcija. Forest je skroz u pravu, nema loseg vremena, samo lose/nikakve opreme Jos samo da skrpim jedno 50.000 i opremicu se od glave do pete. I da naglasim: EXTRA paznja po sinama, pesackim prelazima i mrljama od ulja, juce sam par puta okliznuo nogu kojom se oslanjam, kroz sarajevsku, staju autobusi i sve je od ulja, mnogo opasno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...