svrle 2 Napisano Avgust 5, 2007 Svrati ponekad, 229 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja mislim da ne postoji honda repsol od 600 kubika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Avgust 5, 2007 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan ja mislim da ne postoji honda repsol od 600 kubika. Paganini:''Ma nemaš ti pojma'' Ako je čo'ek vid'o na kališu, ondak IMA!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svrle 2 Napisano Avgust 5, 2007 Svrati ponekad, 229 postova Prijavi odgovor kao problematičan dex ti to mene zajebavas ili mi se cini?Znam da nema takva honda od 600 kubika jedino ako je neka budzevina ili sta vec. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Avgust 5, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Možda je mislio na Movistar mada ni ne liče Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svrle 2 Napisano Avgust 5, 2007 Svrati ponekad, 229 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ko zna sta je video covek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Avgust 5, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pa Repsol hiladarku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Avgust 5, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan dex ti to mene zajebavas ili mi se cini?Znam da nema takva honda od 600 kubika jedino ako je neka budzevina ili sta vec. Mislim da ima, bilo ih je u ponudi Centar S-a. Skuplja nekih par stotina od obicne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Avgust 5, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan a zasto mislis da ce me nervirati kawasaki? Nece te nervirati Kawasaki vec njegov cistokrvni "napaljeni" predstavnik ZX-6R. Koliko vidim R nije ono sto ti trazis, nervirace te njegov spartanski polozaj, uzasno tvrdo sjediste, nenormalna nervoza zbog tolike snage na tako maloj zapremini i jos mnogo toga sto nije problem na VFR-u ali itekako jeste na R-u (ovo se odnosi na svakog R-a, ne samo na Kawasaki). Dakle, skupi pare pa ono pravo ili eventualno sidji do CBR600F (oko 8500 nov), on je malo meksi od supersport klase, ali malo. Najbolje bi bilo da si siguran u ono sta zelis i da odes pravo tamo, ako josuvijek imas nedoumice, onda nije za tebe nov motor osim ako ako nisi tip koji ne voli da kupuje polovno (i ja sam takav). Moras znati sta zelis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Avgust 5, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan dex ti to mene zajebavas ili mi se cini?Znam da nema takva honda od 600 kubika jedino ako je neka budzevina ili sta vec. Mislim da ima, bilo ih je u ponudi Centar S-a. Skuplja nekih par stotina od obicne. To su hiljadarke, ja sestotice nikad nisam video. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Avgust 5, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Vidjao sam ih, ali moguce da je neko naknadno farbao. Mada uradjeno do daske. Evo i jedna slika sa net-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svrle 2 Napisano Avgust 6, 2007 Svrati ponekad, 229 postova Prijavi odgovor kao problematičan e steta sto sad nema cbr600rr repsol.Nisam znao ni da to postoji do sada.Eto svaki dan nesto naucim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Avgust 6, 2007 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan e steta sto sad nema cbr600rr repsol.Nisam znao ni da to postoji do sada.Eto svaki dan nesto naucim. Sreća da je tema blizu pa možemo lagano i bez muke da joj se vratimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svrle 2 Napisano Avgust 6, 2007 Svrati ponekad, 229 postova Prijavi odgovor kao problematičan e stvarno smo otisli u off.Evo jedno pitane vezano za temu.Da li auspuf koji naknadno kupimo za motor(leo vice,akrapovic,arrow itd) smanjuju vek motora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Avgust 6, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan prijatelju pa koliko ti misliš da voziš taj motor?! milionče? gledaj ovako, mislim da je već neko ovo napisao ali nema veze, taj motor koji uzmeš nov će pre da ti dosadi nego što crkne, naravno ako ga održavaš i voziš proppsno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Avgust 6, 2007 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, skupi pare pa ono pravo ili eventualno sidji do CBR600F (oko 8500 nov), on je malo meksi od supersport klase, ali malo. PRC! Teo ja da kupim (i jos uvek bi) ali NEMA! Kazu ne proizvodi se vec godinu dana, dobijali su nesto sa lagera tamo pocetkom '06-te, ali je i to otislo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 209 Napisano Avgust 6, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje: Da li se jos uvjek proizvodi SUZUKI GSX 750 F ??? (mislim da se ne proizvodi, ali...) Ako je odgovor pozitivan mozda je dosao kraj tvojim traganjima za motorom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Avgust 6, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan ima katanica k6 cuvena da se nadje ))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 209 Napisano Avgust 6, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Tacno, a motor je zvek, nije mi palo na pamet, zaboravi moj predhodni post, ovo sto sparco predlaze je vrh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
geza 0 Napisano Avgust 11, 2007 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan imao sam kawasaki 636 06.god to ti je prijatelju neverovatno neudoban motor tvrd kao kamen vozio sam jednom 150 km. bez stajanja bolela me ledja 5 dana a bulju nisam osecao .drugar je imao cbr 1000rr to je druga prica ,sportski motor ali i udobniji od kave duplo.ako si pocetnik mani se ti hiljadarki sasvim ti je dosta i 600 kubika ni njenu snagu neces moci da iskoristis.imao sam mnogo motora i mogu ti reci da je honda keva po kvalitetu za sve a ti vidi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 141 Napisano Avgust 11, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan imao sam kawasaki 636 06.god to ti je prijatelju neverovatno neudoban motor tvrd kao kamen vozio sam jednom 150 km. bez stajanja bolela me ledja 5 dana a bulju nisam osecao .drugar je imao cbr 1000rr to je druga prica ,sportski motor ali i udobniji od kave duplo.ako si pocetnik mani se ti hiljadarki sasvim ti je dosta i 600 kubika ni njenu snagu neces moci da iskoristis.imao sam mnogo motora i mogu ti reci da je honda keva po kvalitetu za sve a ti vidi Šta ti dođe Urke? ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bocko 0 Napisano Avgust 11, 2007 U prolazu, 22 postova Lokacija: Banat Prijavi odgovor kao problematičan Vozim HONDU 600RR stvarno radi ugladjenije i tise od ostalih. To su R modeli tvrdji nabijeni boli malo bulja posle duze voznje. Probavao sam Suzanu 600R,malo je udobnija isto tako i R Yamaha. Honda koju si ti hteo daleko je udobnija za duza putovanja sigurno i duzi vek trajanja zbog slabije iskoriscenosti motora. Zavisi sta zelis,vecu snagu i veliki broj obrtaja[sto meni jako prija] lezanje po krivinama.Ako je to to onda neki od R-a. Duza putovanja udobnija voznja,manja krajnja brzina.Onda neki od turistickih modela. Uz redovno i kvalitetno odrzavanje,naravno i pametnu voznju. Sto se tice masine bices i prezadovoljan sa nekim od R-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 51 Napisano Avgust 12, 2007 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Voge SR4 Max Prijavi odgovor kao problematičan Moj ti je predlog da se obujes, odes do Rodica i pocastis sebe jednim FAZER-om S2 (600ccm) sa sve ABS-om!! Kosta manje od bilo kog R-a,ima malo oslabljeni R motor koji se vrti poprilicno visoko,namrsten izgled i neverovatno udoban polozaj sedenja za duza putovanja... P.S. Malo sam subjektivan, ali znam da ima onih koji ce se sloziti ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Avgust 12, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Svaki japanski motor uz odrzavanje i normalu voznju prelazi do meseca i nazad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Avgust 12, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Svaki japanski motor uz odrzavanje i normalu voznju prelazi do meseca i nazad... Apsolutno tacno. Ja bih to uradio ovako, prvo bi pogledao sa kakvim ovlascenim servisima u nasoj drzavi raspolazem pa bih na osnovu toga odlucio koji brend da uzmem i tek onda izabrao izmedju raspolozivih modela. Koliko sam ja do sada iskustva imao, kod nas sa servisom mozes biti miran samo sa Yamahom i Kawasakijem, ostalo je nocna mora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Avgust 12, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Šta će ti servisi ako voziš Hondu? Ulje da promenim i benzin da sipam znam i sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...