Jump to content

Moto Zajednica

Koliko moze R motor da predje pre nego sto zariba skroz

Recommended Posts

• Aktivirao se na času, 3281 postova
  • Motocikl: Tamić XL-1000V

ja mislim da ne postoji honda repsol od 600 kubika.

Paganini:''Ma nemaš ti pojma'' Ako je čo'ek vid'o na kališu, ondak IMA!!! :D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Guest Cubric

dex ti to mene zajebavas ili mi se cini?Znam da nema takva honda od 600 kubika jedino ako je neka budzevina ili sta vec.

Mislim da ima, bilo ih je u ponudi Centar S-a. Skuplja nekih par stotina od obicne.

• U potrzi za performansama..., 3388 postova
  • Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE

a zasto mislis da ce me nervirati kawasaki?

Nece te nervirati Kawasaki vec njegov cistokrvni "napaljeni" predstavnik ZX-6R. Koliko vidim R nije ono sto ti trazis, nervirace te njegov spartanski polozaj, uzasno tvrdo sjediste, nenormalna nervoza zbog tolike snage na tako maloj zapremini i jos mnogo toga sto nije problem na VFR-u ali itekako jeste na R-u (ovo se odnosi na svakog R-a, ne samo na Kawasaki). Dakle, skupi pare pa ono pravo ili eventualno sidji do CBR600F (oko 8500 nov), on je malo meksi od supersport klase, ali malo. Najbolje bi bilo da si siguran u ono sta zelis i da odes pravo tamo, ako josuvijek imas nedoumice, onda nije za tebe nov motor osim ako ako nisi tip koji ne voli da kupuje polovno (i ja sam takav). Moras znati sta zelis ;)

• Drug član, 1334 postova
  • Motocikl: GSA

dex ti to mene zajebavas ili mi se cini?Znam da nema takva honda od 600 kubika jedino ako je neka budzevina ili sta vec.

Mislim da ima, bilo ih je u ponudi Centar S-a. Skuplja nekih par stotina od obicne.

To su hiljadarke, ja sestotice nikad nisam video.

• Aktivirao se na času, 3281 postova
  • Motocikl: Tamić XL-1000V

e steta sto sad nema cbr600rr repsol.Nisam znao ni da to postoji do sada.Eto svaki dan nesto naucim.

Sreća da je tema blizu pa možemo lagano i bez muke da joj se vratimo...

• Drug član, 1854 postova

prijatelju pa koliko ti misliš da voziš taj motor?! milionče?

gledaj ovako, mislim da je već neko ovo napisao ali nema veze, taj motor koji uzmeš nov će pre da ti dosadi nego što crkne, naravno ako ga održavaš i voziš proppsno.

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

Dakle, skupi pare pa ono pravo ili eventualno sidji do CBR600F (oko 8500 nov), on je malo meksi od supersport klase, ali malo.

PRC! Teo ja da kupim (i jos uvek bi) ali NEMA! Kazu ne proizvodi se vec godinu dana, dobijali su nesto sa lagera tamo pocetkom '06-te, ali je i to otislo...

• Drug član, 1592 postova
  • Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada

Jedno pitanje: Da li se jos uvjek proizvodi SUZUKI GSX 750 F  ???

(mislim da se ne proizvodi, ali...)

Ako je odgovor pozitivan mozda je dosao kraj tvojim traganjima za motorom.

• Drug član, 1592 postova
  • Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada

Tacno, a motor je zvek, nije mi palo na pamet, zaboravi moj predhodni post, ovo sto sparco predlaze je vrh.

• U prolazu, 7 postova

imao sam kawasaki 636 06.god to ti je prijatelju neverovatno neudoban motor tvrd kao kamen vozio sam jednom 150 km. bez stajanja bolela me ledja 5 dana a bulju nisam osecao .drugar je imao cbr 1000rr to je druga prica ,sportski motor ali i udobniji od kave duplo.ako si pocetnik mani se ti hiljadarki sasvim ti je dosta i 600 kubika ni njenu snagu neces moci da iskoristis.imao sam mnogo motora i mogu ti reci da je honda keva po kvalitetu za sve a ti vidi

• Zainteresovan, 584 postova
  • Motocikl: ZX 12 R

imao sam kawasaki 636 06.god to ti je prijatelju neverovatno neudoban motor tvrd kao kamen vozio sam jednom 150 km. bez stajanja bolela me ledja 5 dana a bulju nisam osecao .drugar je imao cbr 1000rr to je druga prica ,sportski motor ali i udobniji od kave duplo.ako si pocetnik mani se ti hiljadarki sasvim ti je dosta i 600 kubika ni njenu snagu neces moci da iskoristis.imao sam mnogo motora i mogu ti reci da je honda keva po kvalitetu za sve a ti vidi

Šta ti dođe Urke? ;) ;) ;)

• U prolazu, 22 postova

Vozim HONDU 600RR stvarno radi ugladjenije i tise od ostalih.

To su R modeli tvrdji nabijeni boli malo bulja posle duze voznje.

Probavao sam Suzanu 600R,malo je udobnija isto tako i R Yamaha.

Honda koju si ti hteo daleko je udobnija za duza putovanja sigurno i duzi vek trajanja zbog slabije iskoriscenosti motora.

Zavisi sta zelis,vecu snagu i veliki broj obrtaja[sto meni jako prija] lezanje po krivinama.Ako je to to onda neki od R-a.

Duza putovanja udobnija voznja,manja krajnja brzina.Onda neki od turistickih modela.

Uz redovno i kvalitetno odrzavanje,naravno i pametnu voznju. Sto se tice masine bices i prezadovoljan sa nekim od R-a.

• Zainteresovan, 568 postova
  • Motocikl: Voge SR4 Max

Moj ti je predlog da se obujes, odes do Rodica i pocastis sebe jednim FAZER-om S2 (600ccm) sa sve ABS-om!! Kosta manje od bilo kog R-a,ima malo oslabljeni R motor koji se vrti poprilicno visoko,namrsten izgled i neverovatno udoban polozaj sedenja za duza putovanja...;)

P.S. Malo sam subjektivan, ali znam da ima onih koji ce se sloziti ;D

• U potrzi za performansama..., 3388 postova
  • Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE

Svaki japanski motor uz odrzavanje i normalu voznju prelazi do meseca i nazad...

Apsolutno tacno.

Ja bih to uradio ovako, prvo bi pogledao sa kakvim ovlascenim servisima u nasoj drzavi raspolazem pa bih na osnovu toga odlucio koji brend da uzmem i tek onda izabrao izmedju raspolozivih modela. Koliko sam ja do sada iskustva imao, kod nas sa servisom mozes biti miran samo sa Yamahom i Kawasakijem, ostalo je nocna mora...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja