jager 3446 Napisano Avgust 5, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo išli do Surčina, pa smo se tamo okrenuli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Avgust 5, 2011 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan masala.. vidju sta nas je aca-pn , johann , jager , Kaya , misa-pei , BusMan , vlajko , kepo , B@ne , aćimo , Crven Ban , rusic , pasha , Popsy , doktor , raca , exman , Student , Gvozden , Ruska , Joseph B. , OverLord , Perun , *zeka* , jimmy , Milos G650XC , TA96 , Dariooo , perisicboro , zextreme , Mina + zoran032 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Avgust 5, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan masala.. vidju sta nas je aca-pn , johann , jager , Kaya , misa-pei , BusMan , vlajko , kepo , B@ne , aćimo , Crven Ban , rusic , pasha , Popsy , doktor , raca , exman , Student , Gvozden , Ruska , Joseph B. , OverLord , Perun , *zeka* , jimmy , Milos G650XC , TA96 , Dariooo , perisicboro , zextreme , Mina + zoran032 A, ne, ne, ne moraće sam da glasa da bi bio ovde, a da bi bio u Grzi, ne mora ništa da uradi, ja ću da ga dovučem do tamo. Nego Boro, jesi se ti vratio od znaš već gde ili te očekujemo uskoro? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 5, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan aca-pn , johann , jager , Kaya , misa-pei , BusMan , vlajko , kepo , B@ne , aćimo , Crven Ban , rusic , pasha , Popsy , doktor , raca , exman , Student , Gvozden , Ruska , Joseph B. , OverLord , Perun , *zeka* , jimmy , Milos G650XC , TA96 , Dariooo , perisicboro , zextreme , Mina Sakuplja se banda, kod hotela Granda. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6068 Napisano Avgust 5, 2011 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan U centru Prištine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Avgust 5, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan U centru Prištine? Nećemo valjda.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Avgust 5, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Dobili smo jos jednog zenskog clana klana.. Pa dobro, Sumar je stari clan valjda Xaxaxaxaxaxa ti ribice da cutis, sedaj na to sokocalo i polazi.......... idem i ja :P :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Avgust 5, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan .......... idem i ja :P :P Pa ti ne pališ preko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Avgust 5, 2011 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan masala.. vidju sta nas je aca-pn , johann , jager , Kaya , misa-pei , BusMan , vlajko , kepo , B@ne , aćimo , Crven Ban , rusic , pasha , Popsy , doktor , raca , exman , Student , Gvozden , Ruska , Joseph B. , OverLord , Perun , *zeka* , jimmy , Milos G650XC , TA96 , Dariooo , perisicboro , zextreme , Mina + zoran032 A, ne, ne, ne moraće sam da glasa da bi bio ovde, a da bi bio u Grzi, ne mora ništa da uradi, ja ću da ga dovučem do tamo. Nego Boro, jesi se ti vratio od znaš već gde ili te očekujemo uskoro? Krecem veceras, i sutra sam kuci I usput nosim neki lom za neku Trafiku... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Avgust 5, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Ja idem tek u Subotu....... idem u Cetvrtak sa vama..... penjemo se na Rtanj kako znamo i umemo...... pijemo i spijemo svi zajedno i ja se u Petak vrcem doma da se pakujem i u Subotu ranom zorom paljba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Avgust 5, 2011 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan + ja eto najzad i ja potvrdjujem svoj dolazak (na kinezu doduse, ali svakako dolazim) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1014 Napisano Avgust 5, 2011 Drug član, 1092 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan ovo sto se vidi na slikama je samo mali deo posla koji je odradjen, oko bazena ide gomila cevi, pored je ukopano masinsko postrojenje sa pumpama i filterima, sve je odradjeno profi i po najvisim standardima (i ja sam bio ukljucen u deo radova-videcete moj deo posla kad odete u WC ili ispod tusa ). Bio sam i danas, udaraju poslednji glanc, pune frizidere picem, u ponedeljak je planirano otvaranje. Znaci uskoro bi moglo ovo da se poseti E bas lepo...Sisevac zasluzuje ovako nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Leon KLR 8 Napisano Avgust 5, 2011 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd- Rusanj Motocikl: KLR 650 i AN 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, nisam bio u prilici da vam ponaosob odgovorim, bio sam na putu, pa 'ajmo ovako: 1. Racunica za benzin: Put je 180 km, u jednom pravcu- 360 km x 10 l /100 km x 130 din. / l = 4680 din. Na cetvoro ljudi to iznosi: 1170 din po osobi. 2. Racunica za putarinu: BG- Paracin= 2970 din. za IV klasu ( kombi sa prikolicom) Paracin- BG= 2970 din. 2970 x 2= 5940 din. Po osob (za cetvoro)i: 1485 din. To znaci da bi svakoga benzin i putarina kostali 2655 dinara. Ako ste jos uvek ZA javite mi da onda vidimo po kom redu ste se prijavljivali, da nekoga ne bih ostetio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Leon KLR 8 Napisano Avgust 5, 2011 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd- Rusanj Motocikl: KLR 650 i AN 650 Prijavi odgovor kao problematičan P.S. Razlog zbog kojeg me niste videli na spisku za put je taj sto idem samo u slucaju da izorganizujem akciju sa kombijem.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 5, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan generalno borbeni plan za Rtanj u 3 faze... od Paraćina idemo ka selu Rtanj... onda iz Rtnja se odvaja putić... i na kraju "stazica" koju bi smo pratili... :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 5, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Polazak u šes.. prve grupe usporenih.. kad da krenu ostali? Ostali su Jager i ja, i ako se jos neko prijavi za klembesenje na Rtanj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Avgust 5, 2011 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan P.S. Razlog zbog kojeg me niste videli na spisku za put je taj sto idem samo u slucaju da izorganizujem akciju sa kombijem.... A sto lepo ne izbegnemo auto-put, moze se i sa leve i sa desne strane, makar do Jagodine ili Cuprije? Ubi nas ta putarina. Ako nisi u stisci sa vremenom, naravno. Ne pitah: kada bi krenuo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Avgust 5, 2011 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za Rtanj, ali da se nadjemo u selu Rtanj, samo u koliko sati. Ako krenete u 6 ujutru, tamo bi trebali da ste do 10 najkasnije, malo je to rano, ali evo kakvu satnicu odredite da mi ostali znamo gde cemo se prikljucivati ako nam bude odgovaralo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Avgust 5, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan i ja planiram da krenem sa vama u cetvrtak tako da ne bi bilo lose da objavite i marsutu da vidim gde i kome bih ja mogao da se prikljucim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Avgust 5, 2011 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan P.S. Razlog zbog kojeg me niste videli na spisku za put je taj sto idem samo u slucaju da izorganizujem akciju sa kombijem.... Ajde Leone ne zezaj, motorom si od Bg-a do Grze za 2,5 sata max. ako ides autoputem. Meni je do Debelog brda trebalo 6 sati (doduse lokalnim puteljcima), pa mi nista nije falilo Polazak u šes.. prve grupe usporenih.. kad da krenu ostali? Ostali su Jager i ja, i ako se jos neko prijavi za klembesenje na Rtanj Po mojim saznanjima jager je najveci ludak od svih i on dolazi u sredu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 764 Napisano Avgust 5, 2011 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Popsi i ja krecemo u cetvrtak u 6 a brza grupa nek krene oko 9-10h npr taman mi da pripremimo bazu i izvidimo situaciju. Ja obecavam da se niko nece peti po svaku cenu, mora jednom neko i da bude glas razuma. A za dusebriznike koji tvrde da ST nece moci da se popne.... NOSICEMO motore do gore samo da bi vi posle plakali. Proud 2 B member of STTS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HSMF 23 Napisano Avgust 5, 2011 U prolazu, 68 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 600 kurbla bre! Prijavi odgovor kao problematičan Oko koliko sati sati krece voznja u petak(prvog dana)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6389 Napisano Avgust 5, 2011 Drug član, 3038 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Čekaj, bre! Stoj, polako! Ko kreće za Rtanj, odakle, u koliko? Kojim putem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Avgust 5, 2011 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Oko koliko sati sati krece voznja u petak(prvog dana)? Oko 10h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Avgust 5, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Kao prvo ne rai mi slovo d oprostite sto cu umesto tog slova kuckati zvez*icu Vristim i placem na sav glas sto ne mogu *a i*em sa vama , ali *a bi se moglo na neku sle*ecu voznjicu moraju i parice *a se zara*e... Lepo se prove*ite i osvojite taj Rtanj i mislite na mene jer ne mogu *a i*em a o*rala bih vas na tom usponu sa frankenstajnom Vozite pazljivo i uzivajte u svakoj sekun*i...pozz PS ja se frankenstajnom upucujem ka GM istog *ana ka i vi na Rtanj...vi*jamo se na pocetnoj *estinaciji pa svako na svoju stranu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...