DUKI 215 Napisano Decembar 8, 2007 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan U ovoj temi bi trebalo da oglasavamo sve sto kupujemo ili prodajemo,naravno u vezi MZ-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano Decembar 11, 2007 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan posto mi se smesi lepa finansijska kriza ,verovatno teska srca cu morati da prodam svog mz-a :'(,ali ako ga vec prodajem ,voleo bih da ga kupi neko ko voli taj motor i ko ce znati da ga cuva ,tako da ako nekog intresuje neka se javi na pm.u odlicnom je stanju imam i dosta delova.posle sredjivanja je presao 1000 km,i od tada stoji 2-3 godine,potrebno je zameniti prasinarke i semerige na prednjoj viljusci,sta imam novo,platine i kondenzator sto takodje imam.zamenjen je nov akumulator pre par meseci,,kada sam ga uzeo u masini su zamenjeni lezajevi,semerizi,lamele i ploca na korpi,uradjen altelnator imam original sajle i kociona creva koja su u kompletu sa original volanom ako neko resi da ga vreca na standardupalim ga po nekad da ne zaboravi da ide .ima slika na forumu zaintresovani ljubitelji javite se 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Januar 12, 2008 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan J.b.g. Sta cu kad moram :'( http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=14091.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8569 Napisano Januar 14, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan poklanjam retrovizor za MZ ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Januar 14, 2008 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, retko se vidja da neko nesto polkanja. Sigurno ce taj retrovizor nekom biti najlepsi poklon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefaa 0 Napisano Januar 15, 2008 U prolazu, 3 postova Lokacija: Vrsac Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bi MZ 250/251 u neispravnom stanju sa papirima (znaci nemora da bude registrovan, što je i normalno s'obzirom da je neispravan, samo da budu papiri uredu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Januar 18, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bi MZ 250/251 u neispravnom stanju sa papirima (znaci nemora da bude registrovan, što je i normalno s'obzirom da je neispravan, samo da budu papiri uredu) I ja sam kupac modela ETZ 250 istog opisa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Januar 20, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan gde ima u Srbiji da se kupi rezervoar za etz 250 normalno NOV? koja je cifra? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
conan 0 Napisano Januar 20, 2008 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan dali se neko extra razume u struju za mz-a jeka se javi pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Januar 21, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan dali se neko extra razume u struju za mz-a jeka se javi pozz Imaš temu MZ Elektrika pa reci šta ti treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peacemaker 0 Napisano Februar 1, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan gde ima u Srbiji da se kupi rezervoar za etz 250 normalno NOV? koja je cifra? A sta ce ti nov rezervoar? Jal ti istruleo taj??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Februar 2, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan pa valjda znas da je ulubljen ?il ti japanac popio mozak hehehehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peacemaker 0 Napisano Februar 2, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan pa valjda znas da je ulubljen ?il ti japanac popio mozak hehehehe Jbg. Zbog takvih odgovora neko u kafani dobije batine, a na forumu ostane bez rezervoara. Ali nema veze, trebace nekom drugom rezervoar koji mi stoji Dzabe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Februar 2, 2008 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bi MZ 250/251 u neispravnom stanju sa papirima (znaci nemora da bude registrovan, što je i normalno s'obzirom da je neispravan, samo da budu papiri uredu) I ja sam kupac modela ETZ 250 istog opisa. MZ 250 (1988), generalno sređen, neregistrovan, 450 EUR. 063/726-3630 ovo sam nasao u halo oglasima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Februar 2, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bi MZ 250/251 u neispravnom stanju sa papirima (znaci nemora da bude registrovan, što je i normalno s'obzirom da je neispravan, samo da budu papiri uredu) I ja sam kupac modela ETZ 250 istog opisa. MZ 250 (1988), generalno sređen, neregistrovan, 450 EUR. 063/726-3630 ovo sam nasao u halo oglasima Meni je to mnogo, ja bih voleo generalno nesređen motor pa da radim od njega šta hoću, nešto ne verujem tim ''spakovanim'' stvarima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Februar 3, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan pa valjda znas da je ulubljen ?il ti japanac popio mozak hehehehe Jbg. Zbog takvih odgovora neko u kafani dobije batine, a na forumu ostane bez rezervoara. Ali nema veze, trebace nekom drugom rezervoar koji mi stoji Dzabe po kafane ne idem a taj rezervoar vec vidim kod mene ,menjamo muziku za rezervoar . Dill!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svakak 15 Napisano Februar 3, 2008 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Staro Petrovo Selo, Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Jedino to ''izgubljeni papiri'' nije baš jasno, policija ima sve u bazi podataka, pa šta ako su izgubljeni, izvade se novi... To obično znači da su papiri ostali kod tko zna kojeg vlasnika i da po papirima prodavač nije vlasnik . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Februar 3, 2008 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Evo trenutno važećeg oglasa iz jednih oglasnih novina: MZ ETZ 150cm3, '90. izgubljeni papiri, 200 €. 064/344-28-44 Nije ono što tražim ali ponuda nije za potcenjivanje, navedena cena je TRAŽENA cena pa će morati da se spušta... Jedino to ''izgubljeni papiri'' nije baš jasno, policija ima sve u bazi podataka, pa šta ako su izgubljeni, izvade se novi... Eto, ima dobrih i povoljnih ponuda ali ETZ 250 - nikako! sad sam zvao da se malo raspitam, motor je prodat... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Februar 3, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Evo trenutno važećeg oglasa iz jednih oglasnih novina: MZ ETZ 150cm3, '90. izgubljeni papiri, 200 €. 064/344-28-44 Nije ono što tražim ali ponuda nije za potcenjivanje, navedena cena je TRAŽENA cena pa će morati da se spušta... Jedino to ''izgubljeni papiri'' nije baš jasno, policija ima sve u bazi podataka, pa šta ako su izgubljeni, izvade se novi... Eto, ima dobrih i povoljnih ponuda ali ETZ 250 - nikako! sad sam zvao da se malo raspitam, motor je prodat... Šta da kažem, te oglasne novine se izdaju dva puta nedeljno, ponedeljkom i četvrtkom. Ja izdanje od četvrtka uočim u nedelju, dan pre novog izdanja mada kolporteri već imaju i to novo a ti zoveš takođe u nedelju, na izborni dan, da se ''malo raspitaš'', bez neke jasne namere... Prošli put što smo izvisili ne smem ni da pomenem ovde, baš ispadosmo budale. Iskreno, uopšte me ne čudi što je motor prodat, tako kako mi radimo tako se ne kupuje. I nije to ni tvoja ni moja krivica, takvi smo izgleda svi ovde... Ispada da bi najbolje bilo da nama ovde neko nešto ponudi, mi da se dogovorimo ko bi to kupio u zavisnosti od toga kome je šta najpotrebnije ali i da cena ne bude preko 100-150 evra, mnogo je brate, znamo mi šta je MZ. A mogu i neke rate, nešto da se pomogne kupovina, pa naši smo a teška su vremena... ;D Opet, kada se naši motori prodaju sve što se nudi ispod 1.000 evra je bezobrazluk i da mu ja i oca i mater koji tvrdi da bilo koji naš motor vredi manje, pa zna li bre taj kako je to iz duše rađeno i što je još gore, KO je to radio... I kada kupci daju pare za naše motore, to nije dovoljno, nije u našim očima parama obraz oprao, nije mu novac dao pravo da se hvata za visuljak kad i kako hoće... Mora taj motor da se neguje, da traje, nije baš poželjno da mu se menja imidž jer je on proizvod našeg rada, jedino ako je na bolje ali taj kredibilitet se teško stiče, godine su u pitanju... Ako bi se neko i zajebo da se ovde sa nama cenka jako bi gadno prošao. Tvrdim da među nas 80 koji smo se ovde uključivali i postojimo NEMA LOŠEG ČOVEKA I LOŠEG MOTORA a ko tvrdi suprotno dočekaće ga represalije, nijedan mu post proći neće, nema svrhe banovati ga kada odmah nalog može da se ukine. Siguran sam da bi za ovakav postupak uredništvo dobilo podršku baš svih članova jer svaka reč koja je rečena predstavlja životnu istinu, takvi smo ti mi ovde, sve su mere u cilju odbrane od indoktrinacije majku li mu, da je ovde našao, što se šljama i fukara nakotilo po internetu... Da se ne lažemo, mnogo vas volim, mnogo volim ovo mesto i to što smo takvi. Samo loše za trgovinu, slabo nas razumeju, pokvarili se ljudi... A i to mora da je neki ..., ''izgubio papire'', to drugome neka da priča... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Februar 11, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je naš oglas, ovde u oglasniku BJB-a: Pređena kilometraža: Registrovan: Ne NA PRODAJU MZ 150 ES ZA VISE INFORMACIJA NAZVATI 063 888 22 19 Cena: (EUR) 250 Kontakt: LJUBA 0638882219 Grad: NS OKOLINA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Februar 11, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan A i ovo je naš oglas, savetujem da pogledate fotografije http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_adsmanager&page=show_ad&adid=433&catid=13&Itemid=62 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Februar 11, 2008 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Vujo ovaj oldtajmer mi je extra poznat,cini mi se da sam taj isti video prosle godine na sajmu u NS znam da su tamo bili ljudi iz Apatina jer sam se upoznao sa jednim tamo likom.Neznam kako se stvarno zove al rekao je da ga zovu Djubre iz Apatina (njegove reci) a i onaj trotoskas sa ladinim motorom je stvarno bio extra sta su napravili. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Februar 11, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno da si u pravu, ovaj NSU je radio neko ko zna radnju. Taj trotočkaš sa ladinim motorom mi nije poznat, doduše slabo ih i pratim ali znam za dva zaista dobra. Jedan je bio u poseti kod Mikija u Ratkovu povodom Krsne Slave Sv. Ilija i u sebi je imao Bubin motor, nemam fotografiju, samo video zapis. Ovaj drugi je bio letos na skupu na Adi koji je organizovala Familija i isto neznam koji motor ima ali deluje MOĆNO i kada ne radi. Eto i fotke. Izvinjavam se za OFF. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snake 5 Napisano Februar 15, 2008 Svrati ponekad, 202 postova Lokacija: Bileca Motocikl: MZ chopper Prijavi odgovor kao problematičan Imam masinu od MZ-etz 150 u djelovima fale lamele i opruga od saltaljke pa ako kome treba dajem je za turu piva. ;D tel:065876697 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Februar 18, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Imam masinu od MZ-etz 150 u djelovima fale lamele i opruga od saltaljke pa ako kome treba dajem je za turu piva. ;D tel:065876697 ja sam zainteresovan za masinu ako je nesto jeftino ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...