StankoBM 10 Napisano Jul 18, 2011 U prolazu, 19 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Suzuki GSXR 750 TURBO Prijavi odgovor kao problematičan Pozivamo vas na moto skup u organizaciji MK "Eskadrila" Gospodjinci. Ulaz je besplatan. 3 vrste jela i prihvatljiva cena pića. Održava se na platou kod aviona iz Drugog svetskog rata u selu Gospodjinci, na relaciji između Temerina i Žablja, u blizini Novog Sada. Vredni domaćini pobrinuće se da svi budu zadovoljni. Potpis: Simpatizeri MK Eskadrila Lola i Stanko. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 467 Napisano Jul 19, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan like! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlaki 3 Napisano Jul 24, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: indjija Motocikl: suzuki k7 750 Prijavi odgovor kao problematičan bilo dobro samo da nije kisa usrala stvar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragance11 0 Napisano Jul 14, 2012 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan kad je motoskup u gospodjincima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cunami 62 Napisano Jul 14, 2012 U prolazu, 41 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: SUZUKI GSF 650 S Prijavi odgovor kao problematičan http://www.facebook.com/events/318084414941384/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icecool 539 Napisano Jul 22, 2012 Zainteresovan, 469 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Odličan moto show.Bio sam u Adi u subotu ali sam se vratio da isprati događaj do kraja.Eskadrila odradila odličan posao.Shodno mogućnostima kao mali klub više nego uspešni.Mislim da će svake godine biti sve bolji, i da svi njihovi simpatizeri iskreno cene trud koji ulažu.Želim im puno uspeha u radu i mislim da zaslužuju poštovanje.Veliki su drugari i odlični domaćini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svabanb 45 Napisano Jul 22, 2012 U prolazu, 84 postova Lokacija: novi becej Motocikl: fz1n,fzs600,shineray 200,kreidler80 Prijavi odgovor kao problematičan bilo je odlicno,opusteno,svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...