Jump to content

Moto Zajednica

StankoBM

Članovi
  • Broj tema i poruka

    19
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu StankoBM

  • Rođendan 01.03.1958.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Temerin
  • Interests
    Street fighter prerade (tu ne računam kineske LE diode).
  • Motocikl
    Suzuki GSXR 750 TURBO

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

StankoBM's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

10

Reputacija u zajednici

  1. Ja kupio corduru sa ebay I nacrtam majstoru da ga napravi.
  2. Ja kupio corduru sa ebay I nacrtam majstoru da ga napravi.
  3. StankoBM

    IMOT 2015

    Drugar ga video ja Nisam.ima mehanicki punjac I to me zanimalo.potrazicu slike.ja bio pre desetak godina I bilo bolja ponuda opreme.
  4. StankoBM

    IMOT 2015

    Ako imash slike turbo kawe.ja je promashio.sve ostalo vec vidjeno..ovo mi cetvrti imot I vise neidem.Verona mi bila bolja.hvalaaa
  5. misliš na radno vreme ili kvalitet? majstor sale mi do sada sve rešio. pravo mesto za opravku i preradu motora.ima dyno stol i sve ostalo-preporučujem.mr.turbo

  6. ako mv agusta zna da napravi helikopter zašto ne bi motocikl. i ja bih je kupio da imam para. japance zovu još i konfekcija koliko ja znam. a ovo zovu egzotika ako se nevaram.
  7. ja sam na gsxr stavio pumpu od fiat bravo tj audi 80 kinesku od 4 bara i radi već godinama. kod janke tražili preko sto evrija. ova bila 4000. nigde nepiše da mora biti od baš kawe ili koznačega. pa ko se upeca.ja nisam.
  8. pa jel ta dekla konačno zavarena? ja bio na putu pa neznam sta se desava.
  9. kupiš inox luk, parče inox cevi i prokronsku elektrodu za električno zavarivanje. malo sečenja brusilicom i sledi zadovoljstvo da si nešto sam uradio.takav var kad se obrusi i ispolira nebi trebalo da se vidi.
  10. ako nije kasno za savet uzmi durafix elektrodu za aluminij i zavari sam.isprobano više pute. potreban mali brener od kamping plinske boce i malo strpljenja.ima za kupiti i kod nas. nesmem da reklamiram ko prodaje ali vredi tih para i ozbiljnije od tečnog metala.pozdrav.
  11. zašto mora biti rep od k1 ili tamo neki.možeš staviti bilo kojog motora i uklopiti sedište za suvozača. ja imam na sradu rep od k2 trkački jednosed i na španerima i podlozi od bočnih torbi urađeno sedište za suvozačicu. i kad nju nevozim a to je retko motor puno lepše izgleda.pogledaj slike prerada i videćeš malo skaja i alu cevi i lepotu možda i bolju od tamo nekog k4 ili šta već.
  12. imam ja u kombinaciji teksas + kevlar sa protektorima na kolenima i dodoatnim bočnim koje sam uzeo kod louisa samo treba da se urade džepovi za njih. dva puta sam obukao što znači nove.imam 180 cm u 90 kg.nogavice na drukere se produžavaju a oko pojasa čičak. javi se na 063 50 53 52.
  13. imam ja neke sa nožićem za sečenje. u autu su mi pa ako nisi našao da proverim koie su i kakve.cena prava sitnica. gixer temerin.
  14. a jel tebe još nije napustila ideja da praviš stritfajtera pošo ja imam jedan u garaži sa dosta dobrih ideja pa možda mogu da ti pomognem. pozdrav. možda si video gixera sa belim rukama na rezervoaru. ideja je previše ali su pare poroblem. jednom ću postaviti slike da vidiš kako to treba da izgleda. 900 rr i srad se najviše prepravljaju. zadnja viljuška od triumpha ili vfr i tu ide guma do 300 što nije malo. pozdrav.
  15. Pozivamo vas na zimsku žurku koju organizuje MK "Eskadrila". Žurka se održava 25. februara u Gospođincima kod Novog Sada i Temerina. Ulaz besplatan ili poklon u vidu igračke za zabavište.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja