maski 1033 Napisano Avgust 1, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan prelepa je ova naša srbija. čim se siđe s autostrade i zađe na country roads, uske krivudave puteve kroz polja i šume postane jasna rečenica iz kremanskog proročanstva da "Ljudi će omrznuti vazduh i ovaj božji dah i svu božju ljepotu, pa će bježati u smrad." na usponu na debelo brdo napao me snop uvezanih mirisa. žalfije, majčine dušice, pčelinjeg voska, meda, slame, kravlje balege, mokrog oblaka. snop koji probije direktno do možga i razbudi sve senzore a sve nijanse zelene i žute počnu plesati sa bljeskavim sunčevim zracima koji prže rupe u oblacima. izmenjivala sam svih sedam litara vazduha u plućima na svakih deset sekundi dok mi se nije zavrtelo u glavi i uši zaglušile pa u onom ujednačenom ritmu brujanja iz motora prestaneš da postojiš a ostanu samo mirisi, valcer zemlje i sunca i zajednička skoncentrisana energija u crnoj niti od trinaest motora koja sitno štepa sve to u jedan trenutak za koji vredi živeti. i onda se iz te arije doživljaja i hipersenzitivnosti potpuno neočekivano zaustaviš na "bini" pred gromoglasnom publikom mališana koja te oduševljeno dočeka ogromnim aplauzom! ostaneš zatečen, zbunjen, preplavljen emocijama, knegla ti je u grlu..... i sve to munjevitom brzinom razbije gomila dečijih pitanja .... koncentracija opet u fullu i možda za nijansu jača nego na okrpljenim putevima jer, ne znam zašto , ti putevi odjednom postanu peace of cake naspram ovog cunamija koji nas je preplavio . klinci su nas istresli iz gaća i nakon sat dva nestali. ostavili su nas da se priberemo, da probamo da shvatimo šta nas je snašlo a onda su nam opet dali boost aplauzom i ovacijama sa svih prozora hotela beli bor. nisam nikad videla da tako veliki broj ljudi tiho uživa u sofri kao ova ekipa istruckanih i čardžovanih bajkera. put od užica do takova je priča za sebe.... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Avgust 1, 2011 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan .... iz srbije mi brale .... Gedža style Iz donje Klitorice kod Vaginova Svaka cast drugari! ps. Pedja, nadam se da si cuvao Bokija od teske 'rane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6112 Napisano Avgust 1, 2011 Svakom po zasluzi, 12435 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Olja, mislim da si shvatila pravo značenje izreke " Ljuti bajkeri sa velikim i nežnim srcem" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6112 Napisano Avgust 1, 2011 Svakom po zasluzi, 12435 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Evo nekoliko mojih slika sa telefona, kvalitet nije neki ali... Ručak kod čuvenog "Kurte" na Tari Naša "maskota", Adam brm-brm, najslabiji motor ali veliko srce Bora u časovima d(v)okolice Ispred hotela "Drina" u B. Bašči ...oduzmem gas, pa countersteering, pa oborim... ...kulijana, šmekerica u povratku, nezaobilazno... Takovo, "R"-aši odmaraju napaćena telašca od silnih serpentina i krivina ... Našli smo u Užicu i simpatičnog Slovaka sa saputnicom (pobegla iz kadra ) sa pravim motorom za putovanja ...vratismo se kući ...neki su se nekome na kičmu popeli Vesela ekipa u Bgd, dosta akcijaša je usput odlazilo kući Hvala vam svima na odličnoj organizaciji, humanosti, smehu i šali Predivna dva dana! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Avgust 1, 2011 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bravo momci i devojke. Tako se rade ove stvari. Kao i uvek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 852 Napisano Avgust 1, 2011 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Posle Oljinog (O'šonesiZ, zadnji deo sica) divnog opisa boja, mirisa i osećanja, kako još nešto o tome da napišem? A tu su i njene fotke. Kad nije fotkala nekim dugačkim objektivima mahala je rukama na motoru - sa običnim aparatom. Ja mislio da je to neka napredna signalizacija, on maše nogama, to nekako skontam, ali šta ona radi rukama, za to mi je trebalo vremena. A kako su mene i mojih 250ccm na kraju kolone čuvali boki.64 i Arakis... Prvo me je Arakis na samom početku ohrabrio da krenem, jer motor posle padanja sa ćopave nije hteo da upali, i taman sam mislio da ostanem i ne gnjavim ekipu, al ne dade mi čovek. Posle dobrog trčanja sa motorom po pumpi krenusmo. Na kraju su me, na ibarskoj, bukvalno i gurali i vukli. Boki me vuče spreda, Arakis gura otpozadi, samo su im još gurtne falile! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6112 Napisano Avgust 1, 2011 Svakom po zasluzi, 12435 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Rešili smo Boki i ja da moraš da stigneš sa nama do Ćelija, makar te na leđima nosili . Videlo se da si od umora i vibracija već obnevideo ali tu je srce u junaka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kamikaza 61 Napisano Avgust 1, 2011 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd-Lazarevac Motocikl: BMW R 1200GS Prijavi odgovor kao problematičan ... gadget addiction .... A sta ako pocne kisa??? :lol: :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6112 Napisano Avgust 1, 2011 Svakom po zasluzi, 12435 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Da ne zaboravimo našeg drugara Shvonu (Nikola) koji nas je čekao u Bajinoj Bašti i zajedno sa nama uveseljavao onu dečicu na Tari. Hvala Nikola na društvu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvona 20 Napisano Avgust 1, 2011 U prolazu, 38 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda XL600V Transalp - Brunhilda Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Vama drustvo na lepoj voznji i lepom prijemu, pa da se vozamo jos x kilometara. Drago mi je sto ste se lepo proveli. Pozz, Nikola 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1089 Napisano Avgust 1, 2011 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Evo šta kažu iz Naše Srbije: Dragi bajkeri, Hvala vam na divnom druzenju i trenucima radosti koje ste priredili deci “Nase Srbije”! Svima ce nam ostati u secanju susret u Skoli prijateljstva i nadamo se da delite nase zadovoljstvo i lepe utiske sa Tare. Srdacno vas pozdravlja “Nasa Srbija” sa svojom decom 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Avgust 1, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Jahacu, cast mi je bila da vozim s tobom i da ti stegnem ruku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Avgust 1, 2011 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Beograd, 01. Avgust 2011 HUMANITARNA ORGANIZACIJA NAŠA SRBIJA Poštovani, Želimo da vam se zahvalimo na pozivu da proteklog vikenda posetimo decu u Školi prijateljstva kao i na gostoprimstvu koje ste nam upriličili tim povodom. Velika nam je čast i zadovoljstvo što smo bili u prilici da budemo delić tako humanog i značajnog projekta kojeg istrajno i sa očigledno velikom ljubavlju organizujete svake godine. Nadamo se da smo ovom posetom, u izvesnoj meri, doprineli vašim naporima da u svakodnevnicu te dece unesete što je moguće više optimizma, ljubavi i pažnje i bili bismo jako srećni ukoliko biste prihvatili i podržali našu iskrenu želju da ovu saradnju nastavimo i unapredimo u narednim godinama. Verujemo da Asocijacija Motociklista Srbije, putem svoje društvene mreže na Internetu koja broji preko 18.000 članova, može značajno više doprineti ostvarivanju ciljeva vaše Škole prijateljstva nego što je bio slučaj tokom ove prve, skromne posete i u tom smislu vam stojimo na raspolaganju za sve vaše potrebe, predloge i ideje. S poštovanjem, Ivan Pavlović - Pablo Predsednik Asocijacije Motociklista Srbije 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano Avgust 1, 2011 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i od mene obecanih fotki. Posto jos nisam savladao umetanje komentara izmedju fotki, to ostavljam vama. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano Avgust 1, 2011 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Evo, jos malo. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1089 Napisano Avgust 2, 2011 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan OBAVEŠTENJE! Svi učesnici vikend vožnje na Tari imaju besplatno brendiranje motora sa BjB nalepnicama. Čekam od Pabla idejna rešenja. Firma mi je na Novom Bg., kod Air Port City-ja. Nazovite me: 063 344 322 Nadam se da ovakva vrsta informacije nije zabranjena na forumu, ako jeste izvinjavam se i brišite je. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Avgust 2, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan ja ću ostaviti kod usamljenog ( u ponedeljak, nadam se) 12 cd-ova sa svim (neobrađenim) fotkama u punoj rezoluciji i u jpg formatu.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Avgust 2, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde molim te, dodaj meni na jedan disk i sve one slike sa skole bezbedne voznje od pre koji mesec, jel moze? Pitjence za umetnicu i njenog pomocnika-vozaca se podrazumeva! Inace, pojavila se ideja da ponovimo druzenje u nekom kaficu negde posle nedelje, pa ko je za... 064 1515 997 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Avgust 2, 2011 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Stigao nam je i odgovor na pismo koje je Pablo uputio Nasoj Srbiji i zamoljen sam da vam ga prosledim: Postovani, Najlepse hvala na divnim recima koje ste nam uputili, a posebno na poseti kojom ste deci priredili trenutke radosti i ulepsali im dan u Skoli prijateljstva. Mnogim devojcicama i decacima to je bila jedinstvena prilika da se druze s bajkerima, fotografisu se s njima i razgovaraju o motorima. Utoliko nam je znacajnije sto su medju njima u najvecem broju deca sa Kosova i Metohije i zato Vam od srca zahvaljujemo na svemu sto ste ucinili da organizujete ovaj put i druzenje s decom na Tari. Molimo Vas da nasu zahvalnost prenesete svim ljudima dobre volje koji su ucestvovali u dogadjaju i iskreno se nadamo da ce biti prilike da nastavimo saradnju. Srdacan pozdrav iz Skole prijateljstva, Nasa Srbija Sanja Savic 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Avgust 2, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto kaze pesmica: DECA SU UKRAS SVETA! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1089 Napisano Avgust 2, 2011 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan ja ću ostaviti kod usamljenog ( u ponedeljak, nadam se) 12 cd-ova sa svim (neobrađenim) fotkama u punoj rezoluciji i u jpg formatu.... Može, ja ću da razdelim ostalima. Novi Beograd ili centar ili na motro pa gde treba ! Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Avgust 16, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Prosledio nekoliko komada Arakisu, pa kome je zgodnije da svrati u labos, navalite. @O`sonesiZ i @O`sonesiZ-ika puno hvala na specijalnom disku (da pojasnim ostalima - moje slike nisu mogle da stanu na CD, morali su da narezu na long-plejku :lol: ), sutra uvece cu natenane da uzivam u slikama. Stvarno, dugujem vam oboma duboku zahvalnost, jer ove slike su podsetnik na 2 prelepa dana. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zeleni 83 Napisano Maj 29, 2015 Svrati ponekad, 189 postova Prijavi odgovor kao problematičan covek nam lepo oziveo temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Maj 30, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ko? Koju temu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zeleni 83 Napisano Maj 30, 2015 Svrati ponekad, 189 postova Prijavi odgovor kao problematičan ovu temu. taman da se opet ode do tare ove ili sledece godine. neki bot ciji je post bio odmah iznad mog ali je sad obrisan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...