Jump to content

Moto Zajednica

Keeway Speed 125/150

Recommended Posts

• U prolazu, 20 postova

Prijatelji, braco, kumovi gde kupiti u Bgu prednje plocice za kewaya ko mi kaze ima pice kad se sretnemo, i posto su otprilike? 1zdravo.gif

Ja sam kupio prednje plocice u Paracinu, eo ti broj pa zovi da cujes 035/568-597, a ako tamo nema probaj u Vrscu ima radnja u kojoj ima dosta delova Vrscu 013/334-511. Pozdrav i srecno!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 824 postova

Kod mene su nalepljene i prednje i zadnje plocice,i ne zalim se na kocenje....0takoje.gif

Gde si ih nalepio i koliko si platio? Moracu ja prednje za jedno 3000km hehe.

• Motorista u pokusaju, 282 postova
  • Motocikl: Keeway speed 150

Kod mene su nalepljene i prednje i zadnje plocice,i ne zalim se na kocenje....0takoje.gif

Gde si ih nalepio i koliko si platio? Moracu ja prednje za jedno 3000km hehe.

U Arandjelovcu,neka firma sto remontuje lamele,paknove,plocice itd,kostalo je po 400 din par,znaci 800 din,napred i pozadi......To sigurno u svakom malo vecem gradu imaju te firme koje rade......

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 104 postova

Riknuo ti motor?

Da, riknula masina, verovali ili ne puko mi je blok, to jest ona strana na koju se naslanja menjacka kutija. Pukotina je fina, bas negde iza lamelica.

Rasturio sam ceo agregat i ne mogu samo magnet da skinem, a moram da bi razdvoio blok. Napravio sam i alat za to, ali sam polomio sve sto sam napravio, a magnet i dalje ni da pisne. Sad nemam ni vremena da se bakcem sa tim, pa masina stoji u garazi.

Tako da cu verovatno da cekam da naidje neki kompleta agregat, ili cu da ga prodam djuture.

Trenutno je BUS-PLUS u modi ;)

• Svrati ponekad, 148 postova
  • Motocikl: nemam :(

Riknuo ti motor?

Da, riknula masina, verovali ili ne puko mi je blok, to jest ona strana na koju se naslanja menjacka kutija. Pukotina je fina, bas negde iza lamelica.

Rasturio sam ceo agregat i ne mogu samo magnet da skinem, a moram da bi razdvoio blok. Napravio sam i alat za to, ali sam polomio sve sto sam napravio, a magnet i dalje ni da pisne. Sad nemam ni vremena da se bakcem sa tim, pa masina stoji u garazi.

Tako da cu verovatno da cekam da naidje neki kompleta agregat, ili cu da ga prodam djuture.

Trenutno je BUS-PLUS u modi ;)

Daj da resavamo,ja sam pravio kojekakve alate drugaru,daj neke slike mozda nam padne nesto napamet :zdravo:

• Svrati ponekad, 112 postova
  • Motocikl: Keeway Speed 125

Druze sad bez uvrede....Koji ce ti djavo PRAVLJENI ALAT ZA SKIDANJE MAGNETA?iza magneta se nalaze namotaji,a da bi skinuo magnet meni treba 10sekunudi imas dve opcije 1.Radapciger i resava svaku glavobolju,ili Gumeni cekic i cukanje po ivicama magneta i trebalo bi da sidje..do sad sam skinu brat bratu 100 magneta na sve mogucim motorima..male su sanse da je na keeway drugacije...istina nisam nikad otvarao ali kje 99posto tako...a Zbog cega ti je pukao blok?Jesi ga kidao?drzao u blokadi...meni smrdi na to da si radio...

Ovako braco moja spidasi...citam ja forum citam.i sine mi ideja i to jedna onako vrlo povoljna i zabavna moze se reci....Nego da vas polako uvedem u pricu...sto bi rekli da rezimiramo :D Videh ja na forumu,svi prave nekakve skupove,vespasi,max-asi....enduarsi..te idu tamo te idu vamo...Znamo da Nasa masina od 125-ili 150 nece potrositi vise od 500din za neki krug od 100-150km normalne voznje-60-70...i smatram da bi mogli nekakav lep skup da napravimo da krenemo neku mini-avanturicu primeraradi "Krenemo iz Beograda,ili ako ima neko ko je iz okoline dogovorimo vreme okupa"i mesto npr.Hotel Yugoslavija u 10 ujutro,i krenemo polako prema "cuvenoj avali"tu stanemo malo odmorimo masine,i nastavimo putem prema,Ralji,do Kosmaja,tamo se popnemo,neko ponese rostilj,neko ponese cumur,neko ponese,meso,idemo da napravimo...nesto sto bi pamtili,da podelimo misljenja,stavke.da se druzimo malo vise..a ne izadjemo na gugl i na bjbikers i tu vodimo dilemu.slazem se da postoje ljudi koji nisu u finansiskoj mogucnosti ili vremenskoj mogucnosti,ali se dogovorimo...Dogovor je cudo.Smatram da bi 1000din svako da ponese bilo dovoljno za svakoga za dobro zezanje i dobar provod,na jedan Izlet.uto racunam i gorivo i pare za neki sok ili rostilj bilo sta svako neka ponese malo i bice puno toga.i smatram da ne gresim postavljanjem ovoga...i bilo bi vreme da se MI Kao Speed-asi malo uklopimo,i da organizujemo prvi skup..ja sam dao primer.kosmaj...ali sve je stvar dogovara,ali imamo toliko toga zajednicko ..Dolaze lepi dani,lepo vreme,ajde da iskoristimo to...90% nas neradi nigde.vec blejacimo i ubijamo dosadu,,ja bih mogao da izurgiram slobodan dan i nije problem ..znam da mozda zvuci blesavo..ali neka nas na pocetku bude 10 nemora da znaci da ce biti lose...prica i dobri utisci se lako sire sledeci put ce nas biti vise..ja ne ocekujem bum odma nas 50 da bude ali malo po malo i sve je vise zezanja..i lakse bi resavali neke probleme ..i sami znamo da dobro drustvo utice pozitivno za sve nas..i naravno ALKOHOLA-BEZ...i da pokazemo da u Saobracaju Motoristi su najmanje krivi za sve

Druze sad bez uvrede....Koji ce ti djavo PRAVLJENI ALAT ZA SKIDANJE MAGNETA?iza magneta se nalaze namotaji,a da bi skinuo magnet meni treba 10sekunudi imas dve opcije 1.Radapciger i resava svaku glavobolju,ili Gumeni cekic i cukanje po ivicama magneta i trebalo bi da sidje..do sad sam skinu brat bratu 100 magneta na sve mogucim motorima..male su sanse da je na keeway drugacije...istina nisam nikad otvarao ali kje 99posto tako...a Zbog cega ti je pukao blok?Jesi ga kidao?drzao u blokadi...meni smrdi na to da si radio...

Aj ovako...da bi skinuo rotor, a moras da ga skines ako hoces da odvojis blok, treba ti alat http://www.scooterpa...tor_tool2pc.jpg.

Posto imam strug, ja sam taj alat napravio, samo je to tako zapeklo da sam precvikao vec 3 srafa i moram da nadjem neki jak sraf kako bi uspeo da svucem rotor.

Blok mi je pukao u voznji, kada mi se kurbla zaglavila, nicim izazvana, na nekih 5-6000 obrtaja, znaci nista spektakularno. Da sam vozio muski, vozio sam ga, a nikakvo to izivljavanje nije bilo.

Pozdrav

Nema tu sta da sidje ili ne :D probaj na trzaj da uradis nekako..probaj gumeni cekic pa lupkaj....nije motor star 25 godina pa da NECE DA SIDJE cuvena recenica....Mora,samo Kako :) mlad je motor da tako nesto zapekne :D

• Професор, 332 postova
  • Motocikl: Ducati ST2 944

Pozdrav, braco spidasi! Evo malo "domace radinosti" 0takoje.gif

Posto mi je pre nekoliko meseci pukao fabricki stender na motoru, morao sam da napravim novi! Mrzelo me je, ali najzad sam ga odradio!

Evo i slicica:

post-8978-0-37757200-1339007301_thumb.jpg

post-8978-0-98097000-1339007315_thumb.jpg

post-8978-0-85554800-1339007329_thumb.jpg

Spidasiii pratite temu Otvorio sam topic u Kineskoj Imperiji na prvoj strani KEEWAY SPEED 125-150 PRVI SKUP....pratite desavanja,da organizujemo nesto bio bi red...ostavite ponude vase da se dogovorimo.gde sta i kako...Fokus...i ti ga preterujes :D Keeway jeste dobar ali jos toliko nije dobar da ide na vazduh :D deces meni trosi 1.8 racunao sam

Posto znam vrlo dobro prethodnog vlasnika tog motora i njegovu preteranu pedantnost i proracunatost, znam da je od trenutka kada ga je kupio belezio svako sipanje goriva i predjenu kilometrazu, a sa predjenih nesto preko 4000km, po toj racunici trosio je mislim izmedju 2.5-2.8. ;)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja