Blue King 25 Napisano Februar 27, 2012 U prolazu, 46 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: honda cb 500 x Prijavi odgovor kao problematičan Jel stavljao neko sportski filter vazduha da bude bolji zvuk? A sta fali originalu, ima zvuk kao Jap...c Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Februar 27, 2012 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel stavljao neko sportski filter vazduha da bude bolji zvuk? A sta fali originalu, ima zvuk kao Jap...c Pa ne fali nista, ali pitam da nije neko stavljao da se jace cuje i koji bi mogao filter. A dvoumim se da li da secem auspuh i da ga izbusim kao sto su neki na youtube i ovde na forumu. Kada bi mogao uzivo da cujem zvuk auspuha prepravljenog pa da uporedim sa fabrickim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Februar 27, 2012 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam vozio motor i izgleda da mi je crkao akumulator ne dopunjava se. Ne znam da li je bas do njega ili do one 'spravice' sto ga puni u voznji. Inace 2 godine mi je star akumulator, fabricki. Sta mislite da prospem svu kiselinu, napunim ga destilovanom vodom i stavim na punjac? Mada ako su mu komore sjebane onda moram nov uzeti. Koliko je nov sada? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
philipsu93 11 Napisano Mart 2, 2012 U prolazu, 73 postova Lokacija: Vojvodina, Subotica, Đurđin Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Evo juce se radilo na motoru, bio je lep dan. Posto sam ga bio rastavio zimus jer sam imo nameru da ga detaljno sredim, pa je sad trebalo da ga sastavim. Ostalo mi bilo jos par delova da se opere, al sve sam resio, sad je full picnut Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darosavac 241 Napisano Mart 3, 2012 Motorista u pokusaju, 282 postova Motocikl: Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Da vas pitam,jel ce faliti nesto speedu ako ga vozim bez akumulatora??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Mart 3, 2012 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa ja ga vozim bez akumulatora od kada je pocelo hladnije vreme i danas sam ga vozio, nije se nista desilo. slabije je svetlo bez akumulatora i kada se stisne kocnica prednje svetlo manje osvetljava ali moze i nocu da se vozi normalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Mart 5, 2012 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan @philipsu93 Dobar Hattat! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
philipsu93 11 Napisano Mart 5, 2012 U prolazu, 73 postova Lokacija: Vojvodina, Subotica, Đurđin Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Heh, nista bez njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Si-MKSA 8 Napisano Mart 11, 2012 Svrati ponekad, 264 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari Kako idu masine ? ) Resio sam onaj problem sa gusenjem i bilo je to da se od stajanja nakupio talog u karburatoru i zacepio dizne izgleda, ociscen je i sad ide ko zmaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darosavac 241 Napisano Mart 11, 2012 Motorista u pokusaju, 282 postova Motocikl: Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Malopre sam ga vozio,ide kao nevreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Mart 11, 2012 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni se vratio akumulator u zivot, punio ga 12h i sada radi kao sat a nije se mogao ni dopunjavati u voznji i nije nikakve znake davao, mislio sam da je za bacanje, a ponovio sa se, kupio kofer 30L. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAKS 0 Napisano Mart 11, 2012 U prolazu, 20 postova Lokacija: Novi Sad/Kac Prijavi odgovor kao problematičan Ide ko metak. Danas sam prvi put upalio motor od Novembra i upalio je iz prve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Si-MKSA 8 Napisano Mart 11, 2012 Svrati ponekad, 264 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo nek idu, zmajevi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wesley 503 Napisano Mart 12, 2012 Професор, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati ST2 944 Prijavi odgovor kao problematičan Samo nek idu, zmajevi Moj ide kao mali zmaj! Sve radi i pali iz prve! Za sada! Za danas sam planirao malu voznjicu, lepo je vreme... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Mart 12, 2012 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Drugari zanima me jedna stvar zelim da kupim novi Keeway Speed ali mi se ne svidja ono novo prednje svetlo vise volim old school fazon od modela iz 2008 og dali znate dali se i za 2011 proizvode takvi modeli i gde imaju da se kupe? Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Si-MKSA 8 Napisano Mart 12, 2012 Svrati ponekad, 264 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja mislim da je zadnje sa takvim farom 2009,svaki sledeci je sa novim, mada nisam siguran nazovi mass mozda ima na lageru nesto slicno Poz ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Mart 12, 2012 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan E jel radi mas i jel imaju delove, zove me lik i prica kako mas ne radi i nemaju delove, on kaze da je zvao i da nema nikog i da su zatvorili? Posle kaze da mi nudi neku smesnu sumu jer kao nema delova za njega? Mislim da me przi a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 238 Napisano Mart 13, 2012 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Mas radi, bio sam prosle nedelje, a da li ima delova, pozovi ih pa pitaj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Si-MKSA 8 Napisano Mart 13, 2012 Svrati ponekad, 264 postova Prijavi odgovor kao problematičan E Goblin jel znas mozda da li u masu jos uvek radi neka zena srednjih godina ?ove se Sneza . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 238 Napisano Mart 13, 2012 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan E to vec ne znam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wesley 503 Napisano Mart 14, 2012 Професор, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati ST2 944 Prijavi odgovor kao problematičan E Goblin jel znas mozda da li u masu jos uvek radi neka zena srednjih godina ?ove se Sneza . Kada sam ja poslednji put isao, pre 3 meseca, bila je jedna zena za pultom, koja odgovara tom opisu! Da li je jos uvek tamo, ne znam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaBgd 12 Napisano Mart 14, 2012 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I meni ide lepo motor, ali sam imao problem sa korozijom u rezervoaru, gusi mi se motor, pa sam rasturio karburator i ocistio ga, kao i filter goriva. Sad radi odlicno, videcemo dokle. Sad se samo ceka vikend i lepo vreme da se oplete malo neka mini tura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Si-MKSA 8 Napisano Mart 14, 2012 Svrati ponekad, 264 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Goblin, e ljudi jel moguce da i kada je zatvorena slavina na spidu da curi gorivo ali u malom mlazu.. ? Takav je slucaj kod mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Mart 14, 2012 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan drugar hoce da kupi speed-a 125, pa me zanima kako su se pokazali, regler i sl, da li imaju neke boljke, 150ccm vozim i znam da su dobri, 125 nisam imao prilike da vozim pa da pitam, i napisite koliko su vam ukupno presli motocikli i koliko ste vi sa njima presli. pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Mart 15, 2012 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Si-MKSA Gde ti tacno curi gorivo? Kada zavrnes slavinu jos ima goriva u karbu pa moze motor da radi i 5min na leru dok se ne ugasi. Ti samo neke zezancije imas sa njim, jbg. nesic1 7000km, nov kupljen, nikakvih popravki, tri puta riknulo prednje svetlo, nemam sta vise da kazem. Inace ga i turiram a bilo je price da hoce da se nesto otkaci kada se turira u crveno ali se to meni nije desavalo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...