Herr Bane 21 Napisano Februar 19, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd - Jug Motocikl: Kawasaki GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan Bogami opasna cemo sekta da postanemo u pravom smislu reci... odma da se otme neshto od novog i dragog nam clana ;D Dogovorili smo se za pivo! Danas sam uradio tehnicki na mom Speedu, sutra idem u ljermontovu da se macujem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoS 52 Napisano Februar 19, 2010 U prolazu, 40 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Benelli TRK 502x Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko zna sta se nalazi na ovoj slici (ispod sedista). http://www.imagesforme.com/show.php/974126_Slika009.jpg I kako se skida stranica gde je akumulator, ja se ubi skidajuci stranicu i nisam uspeo? Taj zeleni prikljucak je prikljucak za alarm, kupis kod njih i samo ga bocnes, instalacija vec je izvedena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Herr Bane 21 Napisano Februar 19, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd - Jug Motocikl: Kawasaki GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, zvanicno postoji josh jedan registrovan Speed Da li neko zna koja je cena alarma u Keewayu i da li ima problema oko garancije, ko ona fora sa novim automobilima? Danas sam video jedan crveni na Medakovicu, sa crnim koferom kako projuri pored mene... da li je to bio neko iz sekte ? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Februar 20, 2010 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan MarkoS - hvala na odg Herr Bane - cena alarma je 40E rekao mi majstor, inace ovako je cena alarma 30evra. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Februar 20, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se danas provozao cca "finih" 120km Masina mi bolje po kisi ide nego po suvom. Po suvom nije hteo preko- bio jak vetar, a po kisi je opusteno isao 100 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Februar 20, 2010 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan A mozes da nacrtas gde je osovina, to sto drzi tocak duz tocka? I ima na satu sa leve strane kao neki pojacivac, ja mislim da je to merenje razdaljine, npr ako ides iz BG do NS, stavis to na 0(nulu) i kad dodjes do NS pokaze ti koliko si km presao. Osovina na kojoj se okrece tocak, nema potrebe za crtanjem, baci oko na motor i sve ce ti biti jasno. "Pojacavac" sluzi za resetovanje dnevne kilometraze, sto znaci da mozes da meris razdaljinu od mesta do mesta, ili da resetujes kada napunis gorivo radi lakse orijentacije kada bi trebalo ponovo da sipas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FubuNS 3 Napisano Februar 20, 2010 U prolazu, 71 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ajd kad smo vec krenuli po bojama da se razvrstavamo 1. Swa-crn 2. Savke-crn 3. Dalibor92-plavi 4. Wllada-crven 5. Sinclair- crveni 6. Brle 7. Fokus2005 8. MarkoS 9. Viner 10. Nesic 11. FubuNS - crni 12. Uketic 13. nikola1979 14. miStery 15. Goranche 16. alex1974-crni 17. kinez 18. Bogy 19. Vlada#4 -crveni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Februar 21, 2010 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1. Swa-crn 2. Savke-crn 3. Dalibor92-plavi 4. Wllada-crven 5. Sinclair- crveni 6. Brle 7. Fokus2005 - plavi 8. MarkoS 9. Viner 10. Nesic 11. FubuNS - crni 12. Uketic 13. nikola1979 14. miStery 15. Goranche 16. alex1974-crni 17. kinez 18. Bogy 19. Vlada#4 -crveni E ljudi cuo sam od druga danas da u novom zakonu nece se registrovati motori od 125cc? koliko je to tacno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4433 Napisano Februar 21, 2010 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Tesko da je tacno. Cak sta vise uvodi se i registracija za 50 kubika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brle 1 Napisano Februar 21, 2010 U prolazu, 17 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako. Danas je duvao jak vetar, bilo je hladno ali sam se provozao jedno 25 km. Prvo sam krenuo u akciju zatezanja lanca i to sam veoma brzo uradio. Veoma je lako i nije nikakav problem kakav sam mislio dok smo razgovarali o tome ;D. Cucnes iza motora, sa levom rukom i kljucem drzis sraf osovine a sa desnom rukom i kljucem odvrces desni sraf. Kad to olabavis jednostavno sa leve i sa desne strane otpustis ili zategnes srafove i pazis naravno na one crtice koje ne bi nikad primetio da neko nije spomenuo. Posle sam otisao oprao motor na Naselju zadovoljan sa stegnutim lancem, koji vise ne udara u poprecnu konstrukciju dole, vratio se kuci i cekam dalji adrenalin. Jedva cekam da se organizujemo i da cepamo zajedno. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Februar 21, 2010 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam se danas vozio, isao sam 95km na cas, kao da sedim na raketi... inace treba i ja da zategnem lanac ali to cu oterati kod majstora jer mi je u garanciji motor. Odusevljen sam motorom............ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Herr Bane 21 Napisano Februar 21, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd - Jug Motocikl: Kawasaki GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan 1. Swa-crn 2. Savke-crn 3. Dalibor92-plavi 4. Wllada-crven 5. Sinclair- crveni 6. Brle 7. Fokus2005 - plavi 8. MarkoS 9. Viner 10. Nesic 11. FubuNS - crni 12. Uketic 13. nikola1979 14. miStery 15. Goranche 16. alex1974-crni 17. kinez 18. Bogy 19. Vlada#4 -crveni E ljudi cuo sam od druga danas da u novom zakonu nece se registrovati motori od 125cc? koliko je to tacno Jel to mene neko sabotira ili me namerno zaboravlja? 1. Swa-crn 2. Savke-crn 3. Dalibor92-plavi 4. Wllada-crven 5. Sinclair- crveni 6. Brle 7. Fokus2005 - plavi 8. MarkoS 9. Viner 10. Nesic 11. FubuNS - crni 12. Uketic 13. nikola1979 14. miStery 15. Goranche 16. alex1974-crni 17. kinez 18. Bogy 19. Vlada#4 -crveni 20. Herr Bane - plavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Februar 21, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam se danas vozio, isao sam 95km na cas, kao da sedim na raketi... inace treba i ja da zategnem lanac ali to cu oterati kod majstora jer mi je u garanciji motor. Odusevljen sam motorom............ Majstor ce ti to naplatiti 400 dinara. Barem je meni to uradio kad sam prvi put otisao i nisam znao kako se to radi. Tako da bolje sam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Februar 22, 2010 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan u garanciji je nema sta da mi naplati i znam majstora duze vreme tako da nece nista naplatiti, a tada cu da gledam sta radi pa cu i ja posle kad zatreba, a koliko vi zatezete, jel moze previse da se zategne? I mene neko sabotira, moram dva puta post da kucam na listi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Februar 22, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako znas majstora, onda ok, ali inace ti se u garanciji sve naplacuje od delova a i ruke.... Garancija u principu vazi samo za agregat, a imas garanciju za gume i akumulator.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Februar 22, 2010 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam se danas vozio, isao sam 95km na cas, To mu dodje skoro pun gas...bez razrade?! ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Februar 22, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nece mu nista biti od toga....samo da ga ne vozi stalno tako. Treba malo i gas zavrnuti i sto vise motorom kociti i bice sve ok. Samo se ne izivljavati.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Februar 22, 2010 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam se danas vozio, isao sam 95km na cas, To mu dodje skoro pun gas...bez razrade?! ??? Nije pun gas, imalo je jos da se navuce ali nisam ja hteo vise, inace vozim ga minimalno u 3, nekad 4. A sa brzinama imam jos problem, prebacujem petom iz pve u drugu itd. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Herr Bane 21 Napisano Februar 22, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd - Jug Motocikl: Kawasaki GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam imao problem sa prebacivanjem iz I u II, al sam jedan dan kad mi je bilo dosadno podmazap sve shto se moglo podmazati ;D Izmedju ostalog i osovinicu oko koje se okrece poluga menjaca. To sam i procitao ovde i bolje i lakshe se shalta. Takodje sam podmazao poluge za zadnju kocnicu, pa se sada lakshe pritiska. Mozesh da probash ovo, mada ima istine sa onim da treba da udjesh u fazon... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Februar 22, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ma imaces raznih situacija...meni se i dan danas desi da npr. prebacim u 2. pa mi on izbaci i prebaci u ler... I tako jos neke gluposti.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Februar 22, 2010 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Meni je stalno zapinjao menjac kada sam prebacivao brzine petom,tako da cim malo otopli šlajferica ce imati posla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Februar 22, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan E a to petom je takva glupost....ne znam ko to koristi... iskrivis neprirodno nogu da bi prebacio. To sam 2 puta probao i nikad vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Februar 22, 2010 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Meni je to cista glupost,zato cu i da odstranim tu klackalicu.Samo zauzima prostor za stopalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FubuNS 3 Napisano Februar 22, 2010 U prolazu, 71 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ima i klackalica poentu... Ja sam malo visi (skoro pa dvometras), tako da mi je ovaj motor prilicno mali, i imam taj problem da sedim toliko savijenih nogu da kad podvucem stopalo pod polugu menjaca, nema mi stopalo vise hoda, bukvalno "nema dalje" na gore, bez klackalice ga nikad ne bih prebacio u visu brzinu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Herr Bane 21 Napisano Februar 22, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd - Jug Motocikl: Kawasaki GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zadnju koristio za ler ili ponekad iz I u II, al kad se udje u fazon onda se skoro zaboravi da postoji. Mozda su je projektovali da kad sednesh, dok ne udjesh u fazon sa normalnim shaltanjem nju koristish. Pa je posle odsecesh. Mozda ima i obelezeno mesto za secenje ;D ;D ;D Moracu da proverim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...