MarkoS 52 Napisano Februar 10, 2010 U prolazu, 40 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Benelli TRK 502x Prijavi odgovor kao problematičan 1. Swa-crn 2. Savke-crn 3. Dalibor92-plavi 4. Wllada-crven 5. Sinclair- crveni 6. Brle 7. Fokus2005 8. MarkoS - crveni 9. Viner 10. Nesic 11. FubuNS 12. Uketic 13. nikola1979 14. miStery 15. Goranche 16. alex1974 17. kinez 18. Bogy 19. Vlada#4 -crveni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Februar 10, 2010 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1. Swa-crn 2. Savke-crn 3. Dalibor92-plavi 4. Wllada-crven 5. Sinclair- crveni 6. Brle 7. Fokus2005 - plavi 8. MarkoS - crveni 9. Viner 10. Nesic 11. FubuNS 12. Uketic 13. nikola1979 14. miStery 15. Goranche 16. alex1974 17. kinez 18. Bogy 19. Vlada#4 -crveni 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 61 Napisano Februar 10, 2010 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Kolko znam, niko nista na speedu nije budzio sem vizira. Ja i ako bih stavljao crashbar, stavljao bih one male (u obliku tegica)... Nego sta daje taj izduv koji hoces da stavis? Taj izduv daje verovatno mnogo bolji zvuk i mislim da se motor mnogo manje greje sa njim ,slobodno diše što bi rekli E sad što se tiče performansi mislim da ću dobiti neki minimum...mada i ovako ide preko stotke tako da mi je to dovoljno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Februar 10, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Uketic, jesi stavio ti tu siru gumu? Kolko para je taj izduv? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 61 Napisano Februar 10, 2010 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Nisam još čekam da malo otopli , ima da se kupi na novobeogradskom buvljaku trayal guma i stvarno nije loša veličina 3.50-18 1600din može da se upasuje deluje mnogo bolje od fabričke iako nije sigurno kao metzeler naprimer. Izduv je iz luisa a kupljen je za oko 30e mislim, od dečka sa foruma, ali je stvarno odličan jako kvalitetno uradjen i težak ko tuč Nemam vremena da sve to postavim motor mi je kod matoraca u drugom kraju grada a nemam garažu pa da ga čačkam jbg,prvo ide izduv, pa onda sve ostalo(bisage,vizir) sigurno kačim slike i video čim sve to postavim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Februar 10, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan E super, jedva cekam da vidim! A onda ti treba i nova unutrasnja, jel tako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 61 Napisano Februar 10, 2010 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da ne treba ova guma je samo malo šira od fabričke tako da mislim da će već postojeća da radi posao, ako ne mislim da je unutrašnja oko 450din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Februar 11, 2010 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam još čekam da malo otopli , ima da se kupi na novobeogradskom buvljaku trayal guma i stvarno nije loša veličina 3.50-18 1600din može da se upasuje deluje mnogo bolje od fabričke iako nije sigurno kao metzeler naprimer. Izduv je iz luisa a kupljen je za oko 30e mislim, od dečka sa foruma, ali je stvarno odličan jako kvalitetno uradjen i težak ko tuč Nemam vremena da sve to postavim motor mi je kod matoraca u drugom kraju grada a nemam garažu pa da ga čačkam jbg,prvo ide izduv, pa onda sve ostalo(bisage,vizir) sigurno kačim slike i video čim sve to postavim Drago mi je da si zadovoljan izduvom! Nema tog modela vise u louisu, bio je na rasprodaji po extra ceni. Imam jedno pitanje. Tu gde si uzeo gumu na buvljaku da li i imaju malo vece, kao za princa. Cena je dosta pristupacna. Nove kineske su oko 3500 dok su brendirane za princa oko 8000 din a neke i vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 61 Napisano Februar 11, 2010 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Mogu nda pitam ima dosta guma to je jedan matori koji inače prodaje delove za tomosa ali ima dosta dobar izbor raznih delova za motore pošalji mi dimenziju ja ću pitati da li ima i koliko košta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Februar 11, 2010 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Dimenzije su 130-90-15 i 110-90-16. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
viner 1 Napisano Februar 11, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: Bor Motocikl: Suzuki GSX 600 F Prijavi odgovor kao problematičan 1. Swa-crn 2. Savke-crn 3. Dalibor92-plavi 4. Wllada-crven 5. Sinclair- crveni 6. Brle 7. Fokus2005 - plavi 8. MarkoS - crveni 9. Viner 10. Nesic 11. FubuNS 12. Uketic 13. nikola1979 14. miStery 15. Goranche 16. alex1974 17. kinez 18. Bogy 19. Vlada#4 -crveni moj kiwi je crn.. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brle 1 Napisano Februar 11, 2010 U prolazu, 17 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ne pogledas jedan dan, a vi bome otprasili. 1. Swa-crn 2. Savke-crn 3. Dalibor92-plavi 4. Wllada-crven 5. Sinclair- crveni 6. Brle-the blue one 7. Fokus2005 8. MarkoS - crveni 9. Viner 10. Nesic 11. FubuNS 12. Uketic 13. nikola1979 14. miStery 15. Goranche 16. alex1974 17. kinez 18. Bogy 19. Vlada#4 -crveni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brle 1 Napisano Februar 11, 2010 U prolazu, 17 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 1. Swa-crn 2. Savke-crn 3. Dalibor92-plavi 4. Wllada-crven 5. Sinclair- crveni 6. Brle-the blue one 7. Fokus2005-plavi 8. MarkoS - crveni 9. Viner 10. Nesic 11. FubuNS 12. Uketic 13. nikola1979 14. miStery 15. Goranche 16. alex1974 17. kinez 18. Bogy 19. Vlada#4 -crveni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Februar 12, 2010 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan To je već standardni problem kad je nov,podešavanje saile kvačila kod volana sa leve strane i dole kod desne noge,dotezanje lanca po potrebi ako je labav , drugo ulje u mašinu a kinesko napolje za jedno 2000km ima da bude kao u puterr ko neveruje može da proba moje ;D mislim kvačilo Samo polako sve će to da legne ae da uketić crni Sad sam zvao majtora, kaze da treba podesi tu sajlu od kvacila (inace ja nisam primetio da ima sajla i gde je tacno). I na 1000km mi je servis, menjanje ulja i svecice i jos nesto ako treba. Sad mi krivo ne mogu da ga vozim, jedva cekam prolece, teram odmah kod majstora da usteluje brzine! Mnogo je 2000km da predjem i da se mucim sa kvacilom, cim ograne piciiiii. Koliko mi je lep zvuk ja ga nebi ni vozio nego samo palio hehe. I, da, pitao sam majstora jel treba neko ulje da se kupuje, da li trosi ulje, rekao je da ne trosi jer je cetvorotakni. Trosi skuteri kojeg ja imam keeway fokusa, on trosi ulje. I da, ludi pricali ste o podmazivanju lanca, rekao mi je majstor da nikako ne radim sa necim drugim da premazujem nekim uljem jer ce se sve razletiti na motoru a kada se uhvati prasina blato tesko ce se oprati. Tako mi je rekao. Evo slike" http://www.imagesforme.com/show.php/968189_Slika002.jpg - cena 864 moze da sluzi za 2, 3 prskanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Februar 12, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pazi, taj sprej ti kosta preko ili oko 1000 dinara, pa ti vidi dal imas toliko da dajes. Ja sam sad kupio bio neki ne brendirani za oko 300 dindzi i sasvim dobro radi posao. Svakako ce ti razbacati taj sprej: stavis ga na centralne nogare, ubacis u drugu, tocak se vrti i ti prskas sprej. Kako se lanac krece, i ti prskas, naravno da ce da leti sprej. E sad ne moras tako nego lepo nasprejisi, pa pomeri motor pa na drugi deo lanca itd... Uvati se prasina i blato, to je glavni problem kod pranja motora- tockovi jer se sve zalepi ali onda lepo topla kofa vode i nova krpa i malo ribas i ocistis. To cu ja na prolece, jer u kakvom mi je stanju motor sada, odvratno mi da ga gledam :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Februar 12, 2010 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan @Fokus2005 Svi smo imali taj problem sa drugom brzinom,kad budes usuo kvalitetno ulje i kada se razradi motor neces vise imati taj problem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Februar 13, 2010 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Po meni su ovi sprejevi potpuno nepotrebni. Ajde ovi jeftini mogu da prodju ali motul nikad ne bih kupio. Za nese kineze lanac je jeftin i kosta manje nego dva motul spreja. Jeste da ulje vise prska ali bolje povremeno da ga oteram u perionicu i da ga operu celog za 100 dinara nego da se zezam sam. Kao sto rece kolega Swa i sprej prlja. Da vozimo neke motorje kojima lanac kosta preko 100e pa to moze da bude i opravdano. Inace planiram da napravim automatski podmazivac lanca tako da ce to verovatno smanjiti prskanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Februar 13, 2010 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan A jel moze lanac da pukne ako se ne pere i podmazuje, kako znate da lanac vise nije dobar? Znam da je lanac 2000din citao sam ranije postove, ali mi majstor tako rekao samo motulovo ulje. Kupicu ga prvi put pa cu videti koliko moze da posluzi, koliko prskanja, videcemo. Znam da se ne isplati ali sta cemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Februar 13, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan To da pukne, to ne znam. Lanac vise nije dobar kad ne mozes vise da ga istegnes i ako se lancanici i sam lanac potrosi. I meni je majstro rekao motulov sprej i ja kao laik sam ga i kupio. Onda sam se registrovao na bjb pa video druge alternative. Spiskao sam taj motulov sprej za pola sezone. Meni se npr. desilo kad sam bio zaboravio da ga podmazujem, a vec su pocele kise (po kojima sam vozio) da mi je na delovima zardjao lanac i poceo da skripi. Tako da slobodno uzmi u UradiSam ili tako negde jeftiniji sprej za lanac i neces pogresiti. Ovako ces sa 2 Motulova spreja kupiti 1 lanac. A od Motul-a je napravljen brend- kao sto je pre Castrol bio, sad svi sipaju Motul, pa ako ulje valjda mora i sprej.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Februar 13, 2010 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi, lupka mi ja mislim lanac kada otpustim gas brzo, to je sigurno do lanca - labav je. sta vi mislite? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 337 Napisano Februar 13, 2010 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 500s - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan to je sigurno do lanca, zato što je labav! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Februar 13, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Labav je Cudno sto ti majstor nije zategao.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 61 Napisano Februar 13, 2010 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan labav sigurno, udara u onu limenu zaštitu oko lanca i u deo rama kod prednjeg lančanika ispod leve dekle Ako još zapinju i brzine to je to,mnogo bolje ide u brzine kada je lanac dotegnut kako treba Jbg da si iz bg-a pa da ti čika mare(ja) to sredi za pola sata,lanac i sailu kvačila vrlo je prosto stvarno. Kod majstora pa gledaj kako on radi, sledeći put sam, nije teško, ovaj motor je stvarno vrhunski jednostavno napravljen Lanac možeš da podmazuješ sa sae-90 uljem za menjač,sprej mislim da je mootip u uradi sam oko 340 din sasvim ok i što češće ,ja podmazujem na svakih 300km, čistim na 1000-1200km i nema problema dotegao sam ga 3 puta za 8000km može još dugo da služi bar još toliko naravno sve zavisi kako voziš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Februar 13, 2010 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Labav je Cudno sto ti majstor nije zategao.... Jeste udara u limenu zastitu zato se i cuje, a majstor mi je sklapao motor kad je navejao sneg pa nisam ga provozao tada, u pikapu mi odbacio do kuce. Javio sam se ja njemuda mi odradi to sta sve treba. A jel moze neko da slika kako se zateze lanac kad je labav i da objasni proceduru. Obavezno sa slikama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Februar 15, 2010 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko zna sta se nalazi na ovoj slici (ispod sedista). http://www.imagesforme.com/show.php/974126_Slika009.jpg I kako se skida stranica gde je akumulator, ja se ubi skidajuci stranicu i nisam uspeo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...