Зорге 695 Napisano Februar 26, 2013 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Што се тиче нивоа уља на овим малокалибарским једноцилиндричним моторима, ја има ову логику: у машину стаје релативно мало уља, око литар-литар и по. Машине су ваздушно хлађене и уље на себе преузима добар део хлађења машине и преноси топлоту са термичке групе на остале делове мотора, првенствено кућиште, одакле се она одводи струјањем ваздуха. Плус, ваздушари су баш немилосрдни у "убијању" уља, па се оно више троши и деградира. Због тога у мом мото-култиватору држим ниво уља што ближе максимуму, јер на малу запремину уља у мотору, тих пола деци-деци (или колико већ) више у односу на неки средњи ниво, ипак мора нешто да значи. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Februar 26, 2013 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Proveri da li ti se "bucka" ulje, ako se bucka ima mnogo mehurica i podmazivanje je smanjeno, ja zbog toga drzim otprilike na sredini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Februar 26, 2013 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Све од минимума до максимума је допуштено, па ја и држим на горњој граници дозвољеног. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Februar 26, 2013 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Све од минимума до максимума је допуштено, па ја и држим на горњој граници дозвољеног. E more, nije tema o мото-култиватору :nanana: Si-MKSA Ne budi pizajzla, ako pise 800-850gr da se vodis time, i svemu sto pise u upustvu za speed-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Februar 26, 2013 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ја мог Кинеза зовем "мотокултиватор". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Si-MKSA 8 Napisano Februar 26, 2013 Svrati ponekad, 264 postova Prijavi odgovor kao problematičan hahahh e ludi ste ma ima da sljaka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare95 11 Napisano Februar 26, 2013 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko resenje za moj problem? Napisao sam ga par postova iza. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maki3 8 Napisano Februar 26, 2013 U prolazu, 94 postova Lokacija: Majdanpek Motocikl: Keeway speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, u kom polozaju je slavina na rezervi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wesley 503 Napisano Februar 26, 2013 Професор, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati ST2 944 Prijavi odgovor kao problematičan Evo, slikovitog primera! Ljudi, u kom polozaju je slavina na rezervi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Februar 26, 2013 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo, slikovitog primera! Ljudi, u kom polozaju je slavina na rezervi? To je zatvorena, a dole je na rezervi da ne dodje do zabune zbog slike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wesley 503 Napisano Februar 26, 2013 Професор, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati ST2 944 Prijavi odgovor kao problematičan He, he! Pise na slici! Za pismene! Evo, slikovitog primera! Ljudi, u kom polozaju je slavina na rezervi? To je zatvorena, a dole je na rezervi da ne dodje do zabune zbog slike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maki3 8 Napisano Februar 26, 2013 U prolazu, 94 postova Lokacija: Majdanpek Motocikl: Keeway speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hahah.. Hvala, nisam ni zagledao na slavini da li pise sta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Februar 27, 2013 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pitaju me neki da prodam speeda ali koliko sam se navozo na njemu nebi ga dao za 500 jura. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wesley 503 Napisano Februar 27, 2013 Професор, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati ST2 944 Prijavi odgovor kao problematičan Brate: "Glavu dajem Kivija ne dajem!" Pitaju me neki da prodam speeda ali koliko sam se navozo na njemu nebi ga dao za 500 jura. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
penzioner 127 Napisano Februar 27, 2013 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Kawasaki zrx 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Brate evo ja mog prodajem teška srca ali prešao bih na veće do 500cc.najverovatnije Kle 500 neznam ni sam :neznam:ako nekog zanima ima ga na oglasniku foruma. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Februar 27, 2013 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Brate evo ja mog prodajem teška srca ali prešao bih na veće do 500cc.najverovatnije Kle 500 neznam ni sam Koliko ti presao i cenis ga (pitam onako)? Sto ne predjes na Suzuki GS500. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
penzioner 127 Napisano Februar 27, 2013 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Kawasaki zrx 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Razmišljao sam o toj varijanti međutim nekako mi se neslaže sa visinom delujem mnogo krupno na njemu isto kao i na kiviju koga sam uzeo novoga samo zbog pecanja.Sad kako stvari stoje ribe je sve manje mesta za pecanje manje a meni se osladila voznja za neke dalje destinacije, tako da sve više razmišljam KLE-u zbog njegove visineIzvinjavam se za mali OF. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wesley 503 Napisano Februar 27, 2013 Професор, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati ST2 944 Prijavi odgovor kao problematičan Brate i ja sam 198 cm i 102 kg! Ali, osecaj na Kiviju mi je jedinstven! Jednostavno ne postoji nikakva barijera! Kao da mi je po meri pravljen! Jedino mi je malo smor voznja po Auto - putu, zbog maksimalne brzine Ali bilo gde drugde je za svaku pohvalu! Inace i ja se lomim izmedju Transalpa i Horneta! Ali Kivija ne prodajem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
penzioner 127 Napisano Februar 27, 2013 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Kawasaki zrx 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro verovatno si bolje finansijski potkovan što kazu, ja imam porodicu moram na njih da mislim a motor mi je u krvi tako da nemogu da imam dva, Kivija moram da udam a nesto veće da uzmem.Žena rešila da se voza samnom nepusta me samog valjda kriza srednjih godina a i sam znaš da Kivi za dvoje baš i nije ja 100 kg žena 70.plus stvari pa ti vidi smešni bi bili. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wesley 503 Napisano Februar 27, 2013 Професор, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati ST2 944 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, to i jeste istina! Za dvoje bas i nije Kivi... Nadam se da ces ga lepo "udati" i da ces kupiti neki lep motor da se vozikas sa zenom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
penzioner 127 Napisano Februar 27, 2013 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Kawasaki zrx 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti na lepim željama prešao bih na enduro varijantu radi putovanja.Samo kad se setim tamo davnih 80-tih dogovarao sam se sa društvom da odemo na more i to na Korčulu a sta misliš sa čime? Ja sa Tomosom elektronik 90. a druga dva ortaka APN 4.Nekako se dogovorimo da odemo do Zlatibora radi probe i naravno smorimo se a gde je more, da neširim dalje pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue King 25 Napisano Februar 27, 2013 U prolazu, 46 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: honda cb 500 x Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti na lepim željama prešao bih na enduro varijantu radi putovanja.Samo kad se setim tamo davnih 80-tih dogovarao sam se sa društvom da odemo na more i to na Korčulu a sta misliš sa čime? Ja sa Tomosom elektronik 90. a druga dva ortaka APN 4.Nekako se dogovorimo da odemo do Zlatibora radi probe i naravno smorimo se a gde je more, da neširim dalje pozdrav Boj ne bije svetlo oruzje ,nego srce u junaka :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
penzioner 127 Napisano Februar 27, 2013 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Kawasaki zrx 1100 Prijavi odgovor kao problematičan U pravu ste za to ali kad pored tebe protutnji šleper i gledaš njegov zadnji kraj kako se zanosi na 20cm. od tebe tog trenutka bih voleo da sam u tenku a ne na apencu-a bili smo tako mladi i uplašeni 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Februar 28, 2013 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koristim svecicu D8EA. Koristi li neko drugu, ima li razlike u paljenju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wesley 503 Napisano Februar 28, 2013 Професор, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati ST2 944 Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristim D7EA! Pali i radi mi super! Koristim svecicu D8EA. Koristi li neko drugu, ima li razlike u paljenju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...