Wesley 503 Napisano Decembar 31, 2012 Професор, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati ST2 944 Prijavi odgovor kao problematičan Braco, srecna Nova godina! Sve najbolje i puno kilometara! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Si-MKSA 8 Napisano Januar 2, 2013 Svrati ponekad, 264 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala i Takodje srecna svim bajkerima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Si-MKSA 8 Napisano Januar 6, 2013 Svrati ponekad, 264 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neko da mi kaze tip i dimenzije lezajeva za guvernalu za speed ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Si-MKSA 8 Napisano Januar 6, 2013 Svrati ponekad, 264 postova Prijavi odgovor kao problematičan tj za viljusku vrata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bomi 26 Napisano Januar 8, 2013 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd Motocikl: nemam :( Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je bilo,al' imam zelju i ja da kazem:Hristos se rodi i srecna vam nova godina :zdravo: :zdravo: :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wesley 503 Napisano Januar 8, 2013 Професор, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati ST2 944 Prijavi odgovor kao problematičan Vaistinu se rodi! Srecan Bozic! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker97 9 Napisano Januar 12, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: KAWASAKI ZX4R i KEEWAY SPEED 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Moram da se pohvalim da sam pred novu godinu kupio keeway speed 150 ccm. Ne znam puno o ovom motoru, ali sam za sada zadovoljan. Moj zet ima speed 125, cim sam ga jednom provozao, odmah mi se dopao i kupio sam speed. Hteo sam da kupim speed od 125 ccm (sve koje sam nasao na internetu u oglasima su bili prodati), kasnije sam naleteo na speed 150ccm i kupio ga. Nadam se da nisam pogresio... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wesley 503 Napisano Januar 12, 2013 Професор, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati ST2 944 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo - neka je sa srecom i u zdravlje da ga vozis! Nisi pogresio! 150-ica ima samo malcice vise snage u odnosu na 125-icu! Motor je odlican i idealan za pocetnike! Lagan je za voznju i vrlo malo trosi! I cena odrzavanja je smesna! Ja ga imam tri sezone i prezadovoljan sam sa njim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker97 9 Napisano Januar 13, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: KAWASAKI ZX4R i KEEWAY SPEED 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wesley 503 Napisano Januar 13, 2013 Професор, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati ST2 944 Prijavi odgovor kao problematičan Molim! Nema na cemu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare95 11 Napisano Januar 14, 2013 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam pre neki dan keeway speed 125.presao je 18000km i meni je onako veoma solidan posle predjasnjih 50ccm.U planu je zamena guma pa me zanima sta predlazete nesto sto nije preskupo a dobro se pokazalo.Zadnja kocnica mi je nekako previsoko pa me zanima i sa je sa tim(previsoko je u odnosu na mesto gde mi noga stoji) Po prvi put imam 125ccm i odusevljenju nema kraja pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wesley 503 Napisano Januar 15, 2013 Професор, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati ST2 944 Prijavi odgovor kao problematičan Neka je i tebi sa srecom! Ja sam pre dva dana gledao na sajtu gume: http://www.tyreplus.rs/SG-300-R18-MICH-DIVERS-MOTO-M45%C2%A0E2-52-S-(300-18)_28104 Za sada imaju samo ovu! Cena joj je 4750dinara! Potrazi jos negde na netu! Meni su gume za sada solidne, menjacu kada sakupim novce! A sto se kocnice tice... I meni stoji malo uzviseno. ali to ne smeta u voznji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Januar 15, 2013 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam pre neki dan keeway speed 125.presao je 18000km i meni je onako veoma solidan posle predjasnjih 50ccm.U planu je zamena guma pa me zanima sta predlazete nesto sto nije preskupo a dobro se pokazalo.Zadnja kocnica mi je nekako previsoko pa me zanima i sa je sa tim(previsoko je u odnosu na mesto gde mi noga stoji) Po prvi put imam 125ccm i odusevljenju nema kraja pozzz Sve su bolje od tih Kenda guma. Ako zelis neku polovnu imas ovu prednju. http://www.kupindo.com/Do-250ccm/10067199_Guma-Pneumant-2-75-18 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare95 11 Napisano Januar 15, 2013 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan A ta trajalova koliko kosta? Ma bas mi je nelagodna ova kocnica jer mi se noga nekako podvuce ispod poluge kocnice pa kad hocu da zakocim sav se zbunim dok nogu izvucem odatle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pecaross 14 Napisano Januar 16, 2013 U prolazu, 94 postova Motocikl: Kiwi speed125 Prijavi odgovor kao problematičan A ta trajalova koliko kosta? Ma bas mi je nelagodna ova kocnica jer mi se noga nekako podvuce ispod poluge kocnice pa kad hocu da zakocim sav se zbunim dok nogu izvucem odatle To uzmes i iskrivis malo na dole..i meni je bilo nezgodno, dok nisam otiso na Frsku Goru malo na off i naleteo na neki panj, pa mi se ta "pedala" nabila do bloka motora, pa sam je iskrivo nazad i to dosta nize nego sto je bila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare95 11 Napisano Januar 17, 2013 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znaci pravac Fruska Gora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Januar 17, 2013 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Je li vam sajla sauha gde podize sauh zasrafljena za onaj metalni deo iznad sa leve strane ili je samo provucena sajla kao kod mene? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wesley 503 Napisano Januar 18, 2013 Професор, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati ST2 944 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je zasrafljena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Januar 18, 2013 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni je zasrafljena... Meni je samo provučena pored i radi mi normalno, sećam se pre kada sam je pomerao da sam razmišljao o tome da nije bila zašrafljena pa otpao šraf i sada ovako stoji. Ako može neko da slika kako je zašrafljena neka postavi sliku plizzzz... hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wesley 503 Napisano Januar 18, 2013 Професор, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati ST2 944 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je zasrafljena... Meni je samo provučena pored i radi mi normalno, sećam se pre kada sam je pomerao da sam razmišljao o tome da nije bila zašrafljena pa otpao šraf i sada ovako stoji. Ako može neko da slika kako je zašrafljena neka postavi sliku plizzzz... hvala Aj' videcu u toku dana da postavim neku slicicu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wesley 503 Napisano Januar 18, 2013 Професор, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati ST2 944 Prijavi odgovor kao problematičan Matori, evo slidza! Nadam se da ce ti bar malo pomoci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Januar 18, 2013 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Druze nisam na rucici mislio nego dole kod sauha... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wesley 503 Napisano Januar 18, 2013 Професор, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati ST2 944 Prijavi odgovor kao problematičan Haha! Auuuu! Ala se nismo razumeli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Januar 18, 2013 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Haha! Auuuu! Ala se nismo razumeli! Haha a i gde ima gore zasrafljena, samo je provucena tjst zakacena za kraj zice. Mene zanima dole je li zasrafljena ili samo naslonjena na onaj metal dole. Video sam kod 150ice da je zasrafljena ali na blic video pa nisam zapamtio da li trebaju neku dodaci da se pricvrste na taj metal posto ih ja nemam (te dodatke). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IKAA 1 Napisano Januar 20, 2013 U prolazu, 16 postova Lokacija: Mostar Motocikl: keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz kolege bajkeri...u motoru mi je svijećica NGK DR8ES-L i na proljeće će bit vrijeme da je mjenjam , .... koje vi koristite ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...