Jump to content

Moto Zajednica

Keeway Speed 125/150

Recommended Posts

• Zainteresovan, 824 postova

Jel ti mene zezas, pa dao sam ti link sa podacima, imas njihov broj.

Tel: +381 (0)11 848-6590

Fax: +381 (0)11 848-0162

Mobilni: +381 (0)60 18 19 202

+381 (0)60 18 19 203

E-mail: office@kompp.co.rs

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 103 postova

ma samo kliknes na link, nemoguce je da ne radi, meni radi.. nesto ti je sjebano u browseru izgleda..

Elem narode, koliko kostaju ruke kod majstora za zamenu zadnjih plocica, da znam da li da se sada upustam u to ili da cekam platu..

Naravno, znam da je to drugacije kod svakog majstora, ali okvirno mi treba neka cifra..koliko je to uopste komplikovan posao? Da li mora da skida ceo zadnji tocak sa sve lancem i zajebancijama ili je nesto lagano i rutinski..?

Jel 500 dinara ok cifra za ruke za tako nesto?

• Svrati ponekad, 112 postova
  • Motocikl: Keeway Speed 125

Imas 2 srafa,Inbusa na celjusti jedan iznad drugog, njih popustis,posle odvijes ona 2 glavna sto drze celjust,rasiris plocice do kraja srafcigerom,odvijes ona 2 srafa sto si popustio ,na jednom delu imaju navoj na drugom ne...tu gde imaju navoj izuljas zicanom cetkom,ocistis ili ga lepo obrises i KAP ulja ali KAP i pdomazes da bi plocica lagano klizila kad stiskas,vratis...stisnes par puta blanko kocnicu nogom dok ne krenes da vozis,i to je to...zamenio juce te plocice malo su mi MEkane U ODNOSU NA FABRICKE.ali ono zadovoljavaju

Hvala na uputstvu, odradicu nekad, najverovatnije sledeci vikend, sad mi je hitnije da sredim prednje viljuske, pustaju ulje, kaze majstor da treba da se zamene semerinzi i ulje da se zameni takodje..

Ista stvar kao na autu kad propadnu semerinzi na amortizerima..

Simptomi su da pusta ulje tu , nije strasno, ali je sve umazano u ulje i motor kad prelazi preko neravnina ljuljuska se dosta vise nego ranije, prsoto previse propada , mekan je..

A prmetio sam u poslednjih nedelju dana da mi se trese volan kad vozim na vise obrtaja pa pustim gas..pocne da osciluje bas fino, pa prestane kad se snize obrtaji..bese neko od vas vec pitao za to.. ? Mozda se sredi kad sredim amortizere, mozda previse oseca vibracije motora, pa kad ih sredim nece da se drma levo desno..

SI-MK SA....iMAO SAM isti problem,ali sam ga resio na jednostavan nacin,doduse dok sam skapirao u cemu se radi potrajalo je par sati..evo o cemu se radi...Izvadi plocice...nadrukaj ulje u kljesta,tj da se klipici izadju napolje postoji velika verovatnoca da ti koci samo jedan,tako je meni bilo,jer je falilo ulja nadrukaj do kraja ako ti izlazi samo jedan klipic taj sto izlazi stisni ga rukom da ne izlazi dalje,a nastavi da drukas rukom,i krenuce drugi da izlazi,obrati paznju na cantricu u kojoj se nalazi ulje i videces da ti pada nivo ulja..ali obavezno pazi da ne preteras kao ja pa da ceo klipic izbacis i da ti ne izadje ulje jer ce ti uci vazduh napravices vakum pa ces se zezati dugo kao ja....kad ti padne nivo ulja stisni kocnicu..odvrni sisicu i malo samo pusti ulja da izadje,posle toga dospi u cantricu...naravno klipice kocione ostavi razvucene do maximuma,...kad to zavrsis skupih ih srafcigerom..bice malo tesko ubaci plocice i vrni ona 2 srafa inbusa i sa sve srafcigerom nabaci na disk..ja juce namestao koci kao blesavo oce da me zbaci sa motora :D

uh, ocu ja kad zavrsim sa viljuskama da mi namestis zadnje plocice kod tebe u servisu:) ili cu mozda sve odjedared, dogovoricemo se..uglanvom, ocu i meni da koci kao blesavo i da me zbaci sa motora:PPPPP

• U prolazu, 62 postova
  • Motocikl: Yamaha Diversion 600

Pozdrav drugari spiasi. Danas su mi nastelovani ventili. Majstor je rekao da su bili pretegnuti i da je pocela bregasta da se jede. Zvao sam Mass,Milenium i Gp grup. Niko nema bregastu za speed 125. Dali neko od vas zna gde moze da se nabavi i koliko kosta?

• Drug član, 3087 postova

Pozdrav drugari spiasi. Danas su mi nastelovani ventili. Majstor je rekao da su bili pretegnuti i da je pocela bregasta da se jede. Zvao sam Mass,Milenium i Gp grup. Niko nema bregastu za speed 125. Dali neko od vas zna gde moze da se nabavi i koliko kosta?

Има на И-беју - http://www.ebay.de/itm/Nockenwelle-camshaft-moteur-MOTOR-HONDA-CG-XR-125-/120697382304?pt=Motorrad_Kraftradteile&hash=item1c1a1fe5a0

Nemoj da se ludiras sa krpljenjem gume...krpljenje gume ces platiti 600-700din a nova unutrasnja je 600din i nemozes biti siguran dali je dobro zalepita...Imam ja bregastu,tj mogu da ti zavrsim,novu ili polovnu zavisi sta ti treba....mozemo se dogovorimo

• U prolazu, 62 postova

Moram da vidim...Imam bregastu e sad nisam siguran dali je polovna ili nova,moram da vidim komsom....Bilo koji da ti deo treba zovi..inace cena ce biti ja msm polovna bregasta 10-15e a nova 20-25e moram jos da vidim sve Cena nije sigurna mozda i manja cak

Ok,posalji mi broj mobilnog u PP pa da se cujemo,inace ko moze da mi je ugradi povoljno?

• Drug član, 3087 postova

Nemoj da se ludiras sa krpljenjem gume...krpljenje gume ces platiti 600-700din a nova unutrasnja je 600din i nemozes biti siguran dali je dobro zalepita..

А може човек да пазари у свакој иоле снабдевеној продавници делова за аутомобиле и бицикле, сет флејкица и лепак и сам окрпи гуму и сад и сваке следеће прилике.

01-170271.jpg

Drugari, ako nekom zatreba, naleteo sam slucajno na limundu, pa bacite pogled http://www.limundo.c...e-50ccm/6086286

nije stvar u samom motoru, vec u "komplet palenje ,anlaser, varijator ,kvacilo glava itd"

ne znam samo da li taj motor od 50cm ima ijedan deo isti kao i ovaj nas motor, tj da li je bilo sta upotrebljivo, ali za svaki slucaj delim sa drugarima, pa pogledajte

• Svrati ponekad, 432 postova
  • Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125

Ne odgovara nista za speeda,ali u svakom slucaju lepo sto si to podelio sa nama,mozda nekom zatreba za nesto drugo :)

• U prolazu, 62 postova

Има на И-беју - http://www.ebay.de/i...=item1c1a1fe5a0

Hvala na informaciji,ali ja sam mislio negde kod nas da nadjem bregastu.

Druze nasao sam ti bregastu NOVA 40e ako ti odgovara javi mi se u pp da pravim dogovor...Jao drugari moram nesto da vam ispricam,jace je od mene i to je to.. Najvise mrzim ljude koji su sitnicar,i jajare i koji hoce da kupi polovan motor sa opremom za dzabe....koji je sredjen do bola a on trazi da spusti cenu pa i ako ima prasine ispod rezervoara samo da spusti cenu iako sam zartao cifru..vozac pocetnik pa mu trebaju i koferi i slajderi i sve zivo i ako je presao 100km vise negos to pise samo da se spusti cifra..a najvise sto su ti ljudi ne obavesteni itd.. aj malo da vas nasmejem..u saobracajnoj dozvoli ima Dva datuma jedan datum Proizvodnje i Datum Registracije...a coveku je to cudno pa kaze da je taj motor ko zna ciji...boze kakve ljude necemo sresti.....jer se brojevi razlikuju tj Pise primer 20.5 2010 a ispot 31.08-2011 i to je ljudima toliko cudno da se plase da ne kupe kraden motor a na mom imenu :D

Ma brate ima puno stvari,Uzimam kola,posto sam se preselio,a i zbog faksa,opet zbog devojke i prinove itd itd ima puno stvari,jesam mlad al moram da se uozbiljim

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja