KIKI_321 0 Napisano Octobar 15, 2017 U prolazu, 1 post Lokacija: ORASJE Motocikl: KEEWAY SPEED 125 Prijavi odgovor kao problematičan Dali ima neko ili da mi moze pronac glavu za keeway speed 125 komplet sa ventilima nosacom klackalicama? Nek se javi na viber 063-402-526 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Octobar 28, 2017 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan oi dugo me nije bilo, vidim da se nije mnogo pisalo, bas steta, nego koliko su vam presli motori kad vec trazite delove agregata itd? kakvo je stanje sa dilerima trebaju mi prednje kocione plocice, lamelu sam narucio preko neta stigla je odavno, pa sad ceka kad bude potrebna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan21 7 Napisano Februar 5, 2018 U prolazu, 20 postova Lokacija: Gaj Motocikl: Yamaha Fjr 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me koje ulje ide u 125-icu neko kvalitetnije .I kako se pali kada je hladno da li postoji neka odredjena caka sa saugom ili cime vec .Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maki3 8 Napisano Februar 11, 2018 U prolazu, 94 postova Lokacija: Majdanpek Motocikl: Keeway speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Zapostavio nam se forum, bas steta. Sto se ulja tice, ja koristim Bardahl XTC 10w40, mozes koristiti i 15w50, litar je oko 1100din. Dosta njih koristi Motul 5100, ja sam koristio jedne sezone, ali presao sam na Bardahl jer Motul je motor hteo da mi trosi, zasto ne znam. Misljenja su podeljena, u svakom slucaju koristio Motul, Bardahl, Ipone, neces pogresiti. Sto se sauga tice, palis ga sa punim saugom, e sad, moj kad upali nece da radi u leru sa skroz povucenim saugom, vec ga upalim sa skroz povucenim i onda ga vrlo maalo vratim i onda mi se motor ne gasi u leru, dok je skroz hladan. Tu caku koristim od kad sam ga kupio, da li je tako i na drugim motorima ne znam. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1995 891 Napisano Februar 17, 2018 Zainteresovan, 653 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure, Benelli TRK 502 X Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene na Pulseru 125 pre palio pod punim saugom i lepo radio, ove zime kad ga ne palim po 2-3 nedelje nece na punom i onda polako spustam saug dok drzim paljenje i negde na pola uhvati. A npr na guranje upali kad je pun saug Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steefanv 299 Napisano April 23, 2018 Zainteresovan, 418 postova Lokacija: Ša/NS Motocikl: F800ST Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, ima previse strana da bi citao sve od pocetka. Brat hoce da uzme Keeway speed 125, pa ako mozete ukratko da kazete kako se pokazao motor i na sta obratiti paznju kod kupovine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule'96 8 Napisano April 23, 2018 U prolazu, 13 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Keeway speed 125, Yamaha FZS 600 FAZER, Yamaha FZ6 S2 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav druže, evo ovako: vozim keeway već punih 6 godina, za to vreme sam prešo sa njim okruglo 20000km. Nikakvih problema nisam imao sa njim, čak štaviše pre nekih dve nedelje kad sam ga isterao, da ugleda svtlost dana posle zime, primetio sam da mi je riknuo akumulator, inače fabrički. To je jedino uz ulje što treba da se menja na njemu ako je mašina ispravna, tj. ako nije otvaran iz bilo kog razloga. Najbitnije je da se obrati pažnja da li je mašina otvarana, da nema čudniji zvuk nego što treba da ima(pod tim podrazumevam da ne "melje" po mašini i to), jer taj koji se jednom pokvari posle se teško popravlja, ili verovatno ne popravlja, uglavnom je to kod svih kineskih motora , a i teško se nalaze delovi . Od najosnovnijih stvari bitno je da troši k'o upaljač bukvalno 2,5L/100km, eventualno nekad ugura i u 3L/100km. Što se krajnje brzine tiče, moj keeway nikad nije prelazio 105km/h iako negde može da se pročita da idu i 110-115km/h, to je verovatno samo urbana legenda... Optimalna brzina za prijatnu vožnju mu je 80-90 km/h. Po meni to je najbolji mogući motor za početnike, lagan, okretan, dovoljno brz, malo troši, i veoma bitna stvar-redovno menjanje ulja i samo vatra . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steefanv 299 Napisano April 24, 2018 Zainteresovan, 418 postova Lokacija: Ša/NS Motocikl: F800ST Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, Dule'96 je napisao: Pozdrav druže, evo ovako: vozim keeway već punih 6 godina, za to vreme sam prešo sa njim okruglo 20000km. Nikakvih problema nisam imao sa njim, čak štaviše pre nekih dve nedelje kad sam ga isterao, da ugleda svtlost dana posle zime, primetio sam da mi je riknuo akumulator, inače fabrički. To je jedino uz ulje što treba da se menja na njemu ako je mašina ispravna, tj. ako nije otvaran iz bilo kog razloga. Najbitnije je da se obrati pažnja da li je mašina otvarana, da nema čudniji zvuk nego što treba da ima(pod tim podrazumevam da ne "melje" po mašini i to), jer taj koji se jednom pokvari posle se teško popravlja, ili verovatno ne popravlja, uglavnom je to kod svih kineskih motora , a i teško se nalaze delovi . Od najosnovnijih stvari bitno je da troši k'o upaljač bukvalno 2,5L/100km, eventualno nekad ugura i u 3L/100km. Što se krajnje brzine tiče, moj keeway nikad nije prelazio 105km/h iako negde može da se pročita da idu i 110-115km/h, to je verovatno samo urbana legenda... Optimalna brzina za prijatnu vožnju mu je 80-90 km/h. Po meni to je najbolji mogući motor za početnike, lagan, okretan, dovoljno brz, malo troši, i veoma bitna stvar-redovno menjanje ulja i samo vatra . Hvala na odgovoru. Ulje se menja na 6000km ili je kraci period izmedju zamena? Koliko je "tesko" nalazenje delova? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule'96 8 Napisano April 27, 2018 U prolazu, 13 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Keeway speed 125, Yamaha FZS 600 FAZER, Yamaha FZ6 S2 Prijavi odgovor kao problematičan "Knjiški" ,po knjižici sa uputsvima koja se dobija uz motor, piše da se menja na 5000km, međutim ja menjam ulje pred svaku sezonu, nije skupo i što se kaže - "što je sigurno sigurno", ipak je to jednocilindraš. A što se delova tiče, u Srbiji mogu da se nađu samo ako neko prodaje polovne, u inostranstvu ih ima, kod Mađara recimo ima svaki šraf, ali daleko je Mađarska . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 848 Napisano April 27, 2018 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 353 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koje ulje i gradacija su vam se pokazali dobrim? Kod mene je Motul 5100 15w50 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule'96 8 Napisano April 27, 2018 U prolazu, 13 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Keeway speed 125, Yamaha FZS 600 FAZER, Yamaha FZ6 S2 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam do ove godine koristio motul 3000 20w50(tako piše u "user manual" koji ide uz motor) i čini mi se da kad promenim ulje da se u početku malo "mučio", kako vreme prođe i verovatno se ulje malo razredi on je bolje išo. Sad sam mu sipao neko Luk Oil 20w 50 i sa njim ide kao mećava. I taman i ja da pitam nešto, da li neko zna gde mogu da nabavim set dihtunga za ovu aždaju od motora, uprkos tome što i sam znam da to teško mogu da nađem kod nas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 848 Napisano April 27, 2018 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 353 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li imas mozda sliku boce od tog ulja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule'96 8 Napisano Maj 2, 2018 U prolazu, 13 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Keeway speed 125, Yamaha FZS 600 FAZER, Yamaha FZ6 S2 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sam mu ulje sipao, bilo na nekoj akciji oko 400 dinara, džaba bukvalno, a motor mi dobro radi sa njim što je najbitnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 848 Napisano Maj 2, 2018 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 353 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 848 Napisano Maj 3, 2018 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 353 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sada nadjoh u user manualu da pise da ide ulje 10w/40. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Midjo 108 Napisano Maj 3, 2018 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Peda Tek 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nebitno je šta piše, za našu klimu i toplo ljeto je bolje da ide 15W-50. Ipak je to vazdušno hlađen agregat i bolje da radi na viskoznijem ulju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule'96 8 Napisano Maj 3, 2018 U prolazu, 13 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Keeway speed 125, Yamaha FZS 600 FAZER, Yamaha FZ6 S2 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sam dobio uz "user manual", ista stvar samo na našem jeziku, tj. za naše tržište, oni preporučuju motul 20w 50. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 848 Napisano Maj 4, 2018 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 353 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sta da kazem,ovo sto si dobio "prevedeno na Srpski" vidi se da se razlikuje od originalne knjizice koja se dobija uz motor. Recimo i za svecicu ti pise podatak drugaciji nego u originalnoj knjizici. Kod mene je svecica Torch D7RTC tako je kupljen motor sa njom (prvi sam i jedini vlasnik) a i u originalnoj knjizici isto pise za D7RTC. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Midjo 108 Napisano Maj 5, 2018 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Peda Tek 250 Prijavi odgovor kao problematičan To je kineska svjećica, dolazi u kineskim motorićima, i ja sam je dobio, a naveden je NGK ekvivalent. Bitno je da svjećica odgovara po svojstvima i veličini, a brend je nebitan (iako bi NGK original trebao biti bolji izbor). Što se tiče ulja, to dosta zavisi od klime, 15W-50 i 20W-50 je odlično za naša vruća ljeta, kod vazdušno hlađenih motorića. Ako vozite zimi, ne bi bilo loše da sipate neko 10W ulje. Dakle, oni su knjižice prilagodili našim uslovima, a možda i uvoznik uvozi te proizvode, pa želi dodatno da zaradi, ali u svakom slučaju imate izbor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 848 Napisano Maj 5, 2018 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 353 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za tu D7RTC kao ekvivalent nasao i kupio NGK DPR7EA-9. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maki3 8 Napisano Maj 9, 2018 U prolazu, 94 postova Lokacija: Majdanpek Motocikl: Keeway speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan On 27.4.2018. at 14:59, alex1974 je napisao: Koje ulje i gradacija su vam se pokazali dobrim? Kod mene je Motul 5100 15w50 Koristio sam Motul jedne sezone samo i onda sam presao na Bardahl xtc 10w40, sto se gradacije tice probao sam i 15w50, al' kad sam razgovarao sa covekom iz KOMPP CO-a rekao mi je da slobodno mogu da koristim 10w40 s' obzirom da mi motor nema bas mnogo predjeno, a i cini mi se da su bolje performanse, jeste da je ulje oko 1100 din ali ne zalim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 848 Napisano Maj 9, 2018 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 353 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li je to ovo ulje? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maki3 8 Napisano Maj 9, 2018 U prolazu, 94 postova Lokacija: Majdanpek Motocikl: Keeway speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan E bas to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Maj 10, 2018 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sam mu ulje sipao, bilo na nekoj akciji oko 400 dinara, džaba bukvalno, a motor mi dobro radi sa njim što je najbitnije.Gde smes ovo da sipas, to je ulje za automobile, kod auta su menjac i spojka odvojeni, kod tebe isto ulje sluzi za motor, menjac i lamele, menjaj ga na vreme dok ne sjebes motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule'96 8 Napisano Maj 10, 2018 U prolazu, 13 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Keeway speed 125, Yamaha FZS 600 FAZER, Yamaha FZ6 S2 Prijavi odgovor kao problematičan Uz dužno poštovanje, cenim tvoje mišljenje, ali ja sa ovim uljem vozim već godinu dana, nikakvih problema sa motorom nemam, čak ima i mirniji rad nego sa motulom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...